Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 649,703
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Savaş sezon yavaş yavaş açılıyor, inşallah bu sene çok daha keyifli etkinliklerimiz olacak daha sportif daha sert ... 8)

Etiketler

Bu sezon bisiklet, tırmanış, doğa yürüyüşü ve kış kampçılığı ile Off Road'ı birleştireceğiz ona göre şimdiden eksik malzemelerimizi temin etmemiz lazım. ;)

aslında ankara grubu ve motosiklet grubunda tanışma olarak yazmıştım tabi buraya tesiri olmaması normal :smiley:.
Adım Ömer
Ankara' dayım.
Yaş 31
Aslen motosiklet gezilerine ağırlık vermekteydim ancak bu sezon talihsizlikler peşi sıra gelince emektara iş bindirip onunla bir şeyler yapmaya çalıştım.Zaman olarak çok kısıtlı fırsat bulabiliyorum tabi bu ne yazık ki öyle aman aman bir şey yapamasam da denk geldiğinde değerlendirmek isterim.
Araç 93 vitara 1.6 3k
Şimdilik böyle sanırım.

Savaş abi,Mesut abi Bu ektinlik (yörükler) güzel olacak gibi Savaş abinin resimlerinden de anlaşılıyor.
Ben bildiğiniz gibi daha önce Sapanca ve Bolu büyük etkinliklerine katıldım gerçekten çok keyifli oluyor,gece her yer ışıl ışıl,müzik eğlence her şey on numara...
Bir aksilik olmazsa mutlaka katılalım.
Savaş abi,eğer uygun olursa öğleden sonra orada olacak şekilde yola çıkarsak iyi bir kamp yeri bulur ve yerleşiriz olmazsa Mesut abi de arkamızdan gelir ne dersiniz?
Haberleşmek üzere...
Selamlar...
Bu arada hey gidi OUTLAW....

salih yardımcı' Alıntı:
Savaş abi,Mesut abi Bu ektinlik (yörükler) güzel olacak gibi Savaş abinin resimlerinden de anlaşılıyor.
Ben bildiğiniz gibi daha önce Sapanca ve Bolu büyük etkinliklerine katıldım gerçekten çok keyifli oluyor,gece her yer ışıl ışıl,müzik eğlence her şey on numara...
Savaş abi,eğer uygun olursa öğleden sonra orada olacak şekilde yola çıkarsak iyi bir kamp yeri bulur ve yerleşiriz olmazsa Mesut abi de arkamızdan gelir ne dersiniz?
Haberleşmek üzere...
Selamlar...
Evet ya hey gidi OUTLAW:smiley: O şimdi asker derler ya abi;o şimdi istanbulda:smiley:

salih yardımcı' Alıntı:
Haberleşmek üzere...
Selamlar...

bence de iki grup halinde gitmekte fayda var erken gidenler bize yer ayarlasın ;D ;D ;D

selam arkadaşlar ben bir aksilik olmazsa cuma akşamından gitmeyi düşünüyorum.Ankara'dan katılan olursa cuma akşamı birlikte çıkabiliriz.

bafralı' Alıntı:
selam arkadaşlar ben bir aksilik olmazsa cuma akşamından gitmeyi düşünüyorum.Ankara'dan katılan olursa cuma akşamı birlikte çıkabiliriz.
Selam Bülent bey ...
Salih abi cumanın organize işi sana düşüyor bu durumda:smiley:Görünen o ki Mesut abi geç çıkmak zorunda kalacak ve dediği gibi gerçekten de yer bulmak zorlaşıyor.Geçen sene sağolsun Sefer abiler yer ayırmıştı bana.

jugu' Alıntı:
aslında ankara grubu ve motosiklet grubunda tanışma olarak yazmıştım tabi buraya tesiri olmaması normal :smiley:.
Adım Ömer
Ankara' dayım.
Yaş 31
Aslen motosiklet gezilerine ağırlık vermekteydim ancak bu sezon talihsizlikler peşi sıra gelince emektara iş bindirip onunla bir şeyler yapmaya çalıştım.Zaman olarak çok kısıtlı fırsat bulabiliyorum tabi bu ne yazık ki öyle aman aman bir şey yapamasam da denk geldiğinde değerlendirmek isterim.
Araç 93 vitara 1.6 3k
Şimdilik böyle sanırım.
Ömer bey selam.Bizlerde zaten sert offroad yapmıyoruz.Amaç 3-5 eş dostla doğaya gidip temiz hava teneffüs etmek, sohbet muhabbet etmek,4x4 araçlarımızla arazinin tadını çıkarmak...Görüşmek üzere diiyelim.

Cumartesi Mustafa ile biz saat 17:00 de yola çıkacağız, Hasan abi'nin de gelme durumu var ama kesin değil gelmek isteyen ve bize katılmak isteyen arkadaşlara duyurulur.

mesut kose' Alıntı:
Cumartesi Mustafa ile biz saat 17:00 de yola çıkacağız, Hasan abi'nin de gelme durumu var ama kesin değil gelmek isteyen ve bize katılmak isteyen arkadaşlara duyurulur.
Mesut abi c.tesi akşama kadar dönersem gelecem.bu sabah mersine geldim.işler bitermi bilmem

Bu ara işlerin yoğun maaşallah , bizim planda da değişiklik olacak sanırım saatleri biraz erkene alacağız belki öğlen saatlerinde yola çıkabiliriz, sen cumartesi geç de olsa oraya gelmeye çalış o zaman, akşama közde balık var ;)

ben de gelebilirsem aresle cumartesiden çıkmayı planlıyorum (tabi işten güçten vakit kalırsa) ancak 6-7 gibi çıkabilirim o saate kalan olursa, olmazsa da her zamanki gibi yeken geleceğim.umarım görüşürüz.

Dosod Düzce Yürükler Yaylası Off Road oyunları çok keyifli geçti, extrem etap tan bir iki video atayım resimleri zaman buldukça eklerim, bu ara sen yoksun asıl nerelerdesin bakayım.

http://www.youtube.com/watch?v=3nmZuX52lJU&feature=youtu.be

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR