Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 649,711
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

:smiley:

IMG_4686.JPG

Etiketler

Gökhan burası Beypazarının üst kısımlarında Kıbrısçık taraflarına uzanan bir bölge, o gölde Karaşarın üstündeki Eğriova Göleti.

salih yardımcı' Alıntı:
Mesut abi ellerine sağlık fotolar çok güzel...
Bizim Serra kanatları götürürken fena yakalanmış....

Çok güzel bir geziydi gerçekten eline emeğine sağlık tekrardan...

Savaş abi aynen devam bir sonrakinde hep beraberiz inşaallah...
Turgay hocam biz de seni merak ediyorduk,"sesi soluğu çıkmıyor nerededir" diyorduk,özlemişiz...
Etkinliklere bekliyoruz mutlaka....
selamlar...
Salih abi içimin yağları eridi:smiley:Benim jeep iyice sosyete arabası oldu.Asfalttan inmedi bir süredir:(Siz eğlenmişsiniz o yeter diyelim, onunla mutlu olalım bu seferlik:smiley:

Turgay Vitara' Alıntı:
Merhaba Anoff,
İki haftadır istanbuldayim. Av sezonu açıldığı için hafta sonları fırsat bulduğum zamanı ava giderek degerlendiryorum ama sizleri de özledim inşallah en kısa zamanda bir etkinliğe gelmek istiyorum. Fotograflar çok güzel abilerim Allah keyfinizi boZmasin.
Selamlar.
Sende özlendiğini bil Beyefendi kardeşim!!!Rastgele diyelim bu arada:smiley:

Savaş Cherokee' Alıntı:
Abi vallaha 7 köyün ağası gibbi çıkmışsın:smiley:Günaydın herkese

7 köyün ağası neki Savaş abi...
Dağların efendisi gibi çıkmış arkada da CJ var mı bana yan bakan der gibim... ;D ;D ::smiley: :eek:

Savaş Cherokee' Alıntı:
Salih abi içimin yağları eridi:smiley:Benim jeep iyice sosyete arabası oldu.Asfalttan inmedi bir süredir:(Siz eğlenmişsiniz o yeter diyelim, onunla mutlu olalım bu seferlik:smiley:

Gerçekten öyle oldu Savaş abi.
Tam sosyete arabası,bir çamur görse ööö diyecek artık.
Bir sokta şunu çamurlara kendine gelsin gariban...Fazla şehirli havasına kaptırmasın kendini... ;)

Aynen öğle "bu seferlik..."

mesut kose' Alıntı:
Gökhan burası Beypazarının üst kısımlarında Kıbrısçık taraflarına uzanan bir bölge, o gölde Karaşarın üstündeki Eğriova Göleti.
teşekkür ederim mesut abi gerçekten güzel bi yermiş...

Her Santimetrekaresi Şehit kanlarıyla sulanmış bu topraklarda sonsuza kadar baki kalmak dileğiyle...
Nice 91 senelere ama Allah tekrar yaşatmasın...

Şehit Şerife Bacı...
Kurtuluş Savaşında Karadeniz kıyısındaki İnebolu Limanına Rusya dan gelen mühimmatı İstiklal yolu-Ilgaz Dağı ve Ankara üzerinden cepheye ulaştırırken ıslanmasın diye çocuğunun üzerindeki battaniyeyi Top mermilerinin üzerine örten ANAMIZ...

Bu yüce insanların Ruhları Şad olsun...

images.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR