mesut kose
Hayat biter CJ bitmez...
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
mekanı söylemedin mesut abi göl olan bi yer vardı yanında kulube neresi orası?mesut kose' Alıntı:Bendeki resimler bu kadar, katılan herkese teşekkürler.
Abi vallaha 7 köyün ağası gibbi çıkmışsınGünaydın herkesemesut kose' Alıntı:Günaydın....
Salih abi içimin yağları eridiBenim jeep iyice sosyete arabası oldu.Asfalttan inmedi bir süredirSiz eğlenmişsiniz o yeter diyelim, onunla mutlu olalım bu seferliksalih yardımcı' Alıntı:Mesut abi ellerine sağlık fotolar çok güzel...
Bizim Serra kanatları götürürken fena yakalanmış....
Çok güzel bir geziydi gerçekten eline emeğine sağlık tekrardan...
Savaş abi aynen devam bir sonrakinde hep beraberiz inşaallah...
Turgay hocam biz de seni merak ediyorduk,"sesi soluğu çıkmıyor nerededir" diyorduk,özlemişiz...
Etkinliklere bekliyoruz mutlaka....
selamlar...
Sende özlendiğini bil Beyefendi kardeşim!!!Rastgele diyelim bu aradaTurgay Vitara' Alıntı:Merhaba Anoff,
İki haftadır istanbuldayim. Av sezonu açıldığı için hafta sonları fırsat bulduğum zamanı ava giderek degerlendiryorum ama sizleri de özledim inşallah en kısa zamanda bir etkinliğe gelmek istiyorum. Fotograflar çok güzel abilerim Allah keyfinizi boZmasin.
Selamlar.
Savaş Cherokee' Alıntı:Abi vallaha 7 köyün ağası gibbi çıkmışsınGünaydın herkese
Savaş Cherokee' Alıntı:Salih abi içimin yağları eridiBenim jeep iyice sosyete arabası oldu.Asfalttan inmedi bir süredirSiz eğlenmişsiniz o yeter diyelim, onunla mutlu olalım bu seferlik
teşekkür ederim mesut abi gerçekten güzel bi yermiş...mesut kose' Alıntı:Gökhan burası Beypazarının üst kısımlarında Kıbrısçık taraflarına uzanan bir bölge, o gölde Karaşarın üstündeki Eğriova Göleti.
aminn...seninde kutlu olsun abiSavaş Cherokee' Alıntı:Herkesin Zafer bayramını kutluyor Aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum...Allah onlardan razı olsun.