Mesut abi ellerine sağlık fotolar çok güzel...
Bizim Serra kanatları götürürken fena yakalanmış....
Çok güzel bir geziydi gerçekten eline emeğine sağlık tekrardan...
Savaş abi aynen devam bir sonrakinde hep beraberiz inşaallah...
Turgay hocam biz de seni merak ediyorduk,"sesi soluğu çıkmıyor nerededir" diyorduk,özlemişiz...
Etkinliklere bekliyoruz mutlaka....
selamlar...
Salih abi içimin yağları eridiBenim jeep iyice sosyete arabası oldu.Asfalttan inmedi bir süredirSiz eğlenmişsiniz o yeter diyelim, onunla mutlu olalım bu seferlik
Merhaba Anoff,
İki haftadır istanbuldayim. Av sezonu açıldığı için hafta sonları fırsat bulduğum zamanı ava giderek degerlendiryorum ama sizleri de özledim inşallah en kısa zamanda bir etkinliğe gelmek istiyorum. Fotograflar çok güzel abilerim Allah keyfinizi boZmasin.
Selamlar.
Salih abi içimin yağları eridiBenim jeep iyice sosyete arabası oldu.Asfalttan inmedi bir süredirSiz eğlenmişsiniz o yeter diyelim, onunla mutlu olalım bu seferlik
Gerçekten öyle oldu Savaş abi.
Tam sosyete arabası,bir çamur görse ööö diyecek artık.
Bir sokta şunu çamurlara kendine gelsin gariban...Fazla şehirli havasına kaptırmasın kendini...
Her Santimetrekaresi Şehit kanlarıyla sulanmış bu topraklarda sonsuza kadar baki kalmak dileğiyle...
Nice 91 senelere ama Allah tekrar yaşatmasın...
Şehit Şerife Bacı...
Kurtuluş Savaşında Karadeniz kıyısındaki İnebolu Limanına Rusya dan gelen mühimmatı İstiklal yolu-Ilgaz Dağı ve Ankara üzerinden cepheye ulaştırırken ıslanmasın diye çocuğunun üzerindeki battaniyeyi Top mermilerinin üzerine örten ANAMIZ...