Savaş abi,
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun,kabri nur dolsun.
Ölümün her daim yüzü soğuk,haberi acıdır bir de böyle ani oldu mu acısı daha fazla olur,daha derinden hissedilir.
Allah geride kalanlara sabır ve metanet ihsan etsin.
Çok selam ve saygılarımla...
Bu sefer erken davranıyım,
Malum yarın bayram ve teleştan yazamayabilirim onun için şimdiden tüm ANOFF üyelerinin Ramazan bayramı mübarek olsun. Allaha emanet olun.
Bu sefer erken davranıyım,
Malum yarın bayram ve teleştan yazamayabilirim onun için şimdiden tüm ANOFF üyelerinin Ramazan bayramı mübarek olsun. Allaha emanet olun.
Vaaay Levente bak hele, erken davranıp herkesten önce kutladı Bayramımızı helal sana . Bende bütün Anoff üyesi arkadaşlarımın Bayramını Kutluyorum Allah tekrarına kavuşmayı nasip etsin inşallah.
Sevgili ANOFF müdavimleri, doğa ve 4x4 severler; hepimizin Ramazan bayramı inşallah sağlık, bereket, huzur, mutluluk getirir.Ailelerimiz ve sevdiklerimizle nice güzel bayramlara
Mesut abi merhaba,
Gerçekten yaprak kıpırdamıyor,Bayram tatili sayfayı da etkiledi herhalde.
Bugün face de de paylaştım,"doğayı özledim " diye hafta sonu süper olur ama bir hafta sonra yapsak nasıl olur?
Bayram dönüşü hanımla kızı Zonguldak a bıraktım bu hafta sonu almaya gideceğim,eğer senin Savaş başkan ve katılmak isteyen diğer arkadaşlar için de uygunsa 24-25 Ağustos haftası gidelim.
Nedersiniz?