Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 650,109
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

,

IMG_0572.JPG

IMG_0573.JPG

IMG_0574.JPG

IMG_0575.JPG

IMG_0576.JPG

Etiketler

ve sonunda dereye iniyoruz

Doğa okadar muhteşem ki her mola verdiğimiz yerde ayrı güzellikler keşfediyoruz

IMG_0577.JPG

IMG_0580.JPG

IMG_0582.JPG

IMG_0583.JPG

IMG_0584.JPG

Bu akşamlık benden bu kadar tüm dostlarıma abilerime arkadaşlarıma hayırlı geceler dilerim

IMG_0641.JPG

IMG_0642.JPG

IMG_0647.JPG

IMG_0649.JPG

IMG_0651.JPG

Günaydın abilerim güzel insanlar HAYIRLI CUMALARRRRRR

Erkan abin harikasın eline ve yüregine sağlık sitres doğada atılır paylaştıkça çoğalır bizde sende istifade ediyoruz.SAĞOLASIN

Ha bu arada gurubunYENİSİ olarak bana laf düşmez ama müsadenizle,

Bizler hepimiz birer bireyleriz hepimizin ayrı ayrı yaşam şekli ,düşünce yapısı vede doğrularımız var elbetdeki her konuda hem fikir olamayız .Fakak bu gurubunda en sevdiğim yanı geldiğimden beri fikir paylaşımlarındalki biribrimize olan saygımız. Şu andaki bile toplumda kaybettiğimiz birbirimizi dinlememe ve anlamama sorununun bu gurupta olmayışıdır. Bu tarz davranışlar bizleri toplumdanda anlaşılacağı üzeri guruplaşmaları ve ikilik ortaya çıkaracaktır .
Bence fikir sahibi ve paylaşan insan düşünen insandır , fikrin büyüğü, küçüğü ve yaşı olmayacağına inanıyorum .
Bizler her ne düşüncede ,her ve fikirde ,her ne inançta olursak olalım biz ANOFF uz.

Bakın Erkan NEZİR abime o doğada tüm sitresini atıyor ve konuşacak konusu var hafta sonu çıktığı keşif sürekli bize anlatıyor tekrar o anları yaşamak ve yaşatma için ,

Bizim kan kaybımız doğrudur ama ANOFF un kanı Dağ Taş Doğa ve Orman ETKİNLİK EKİSİĞİMİZ var

Yeni Mustafa SEVER

mustafasever' Alıntı:
Günaydın abilerim güzel insanlar HAYIRLI CUMALARRRRRR

Erkan abin harikasın eline ve yüregine sağlık sitres doğada atılır paylaştıkça çoğalır bizde sende istifade ediyoruz.SAĞOLASIN

Ha bu arada gurubunYENİSİ olarak bana laf düşmez ama müsadenizle,

Bizler hepimiz birer bireyleriz hepimizin ayrı ayrı yaşam şekli ,düşünce yapısı vede doğrularımız var elbetdeki her konuda hem fikir olamayız .Fakak bu gurubunda en sevdiğim yanı geldiğimden beri fikir paylaşımlarındalki biribrimize olan saygımız. Şu andaki bile toplumda kaybettiğimiz birbirimizi dinlememe ve anlamama sorununun bu gurupta olmayışıdır. Bu tarz davranışlar bizleri toplumdanda anlaşılacağı üzeri guruplaşmaları ve ikilik ortaya çıkaracaktır .
Bence fikir sahibi ve paylaşan insan düşünen insandır , fikrin büyüğü, küçüğü ve yaşı olmayacağına inanıyorum .
Bizler her ne düşüncede ,her ve fikirde ,her ne inançta olursak olalım biz ANOFF uz.

Bakın Erkan NEZİR abime o doğada tüm sitresini atıyor ve konuşacak konusu var hafta sonu çıktığı keşif sürekli bize anlatıyor tekrar o anları yaşamak ve yaşatma için ,

Bizim kan kaybımız doğrudur ama ANOFF un kanı Dağ Taş Doğa ve Orman ETKİNLİK EKİSİĞİMİZ var

Yeni Mustafa SEVER

Öylesine teşekkür basıp geçmek istemedim... Teşekkürler abim.. NOT: yeniliğinmi kaldı senin?

ozaman çarşamba gününe yazıyorum :D

orhan19' Alıntı:
merhaba arkadaşlar bu gurubun temel taşları yerinde duruyor ,hiç oynama, kımıldama yok savaşın hep belirttiği 15 adam varki dediği, burak sende onun içindesindir onlar hep burda yazmasada çizmesede maksat çok olmamız deyil adam gibi adamlarla bu yolda olmamız. Sizleri seviyorum sağlıcakla kalın :-*

sağol abim..

burak mehmet' Alıntı:
Öylesine teşekkür basıp geçmek istemedim... Teşekkürler abim.. NOT: yeniliğinmi kaldı senin?

ozaman çarşamba gününe yazıyorum :D

Gelmessem olmaz en baştan yazmadığın için kırğınım sana havuza atarım barişırız.

Tamadır büyüğüm
ozaman 4Temmuz çarşamba günü Saat 19:30 sizler içinde uygunsa çubuk yolu üzerinde buluşalım,
katılım listeside açalım
1.Mustafa Sever
2.Burak Mehmet Üçkol
3.Savaş Cherokee
4.Mesut Köse
5.Salih Özen
6.Murat Özbay
7.Dinçer İzzet Canol
8.Erkan Eroğlu
9.Mustafa Yılmaz

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=90764.7950#ixzz2XUV7StSr

bu arada benim masa takvimim hatalıymış yeni farkettim çarşamba günü ayın 3 üne denk geliyor...

yani havuz 3 temmuz çarşamba..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR