Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 650,117
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

GÜNÜNÜZ HUZUR DOLU OLSUN DOSTLAR...

469087_577254422307479_587698940_o.jpg

Etiketler

Savaş Cherokee' Alıntı:
Günaydın gurubum, güzide üyeleri:smiley:Ölsek arayanımız olmayacak demek:smiley:) Demek ölse arayanımız olmayacak kişiler varmış:smiley:
@Mesut abi boluya gelmeyi bende düşünüyorum, dün dediğim gibi birkaç işimi halletmeye çalışıyorum.Özledim ildışı kampını.Kafa dinlemeye tazelenmeye birebir:smiley:
@Burak Mehmet Üçkol efendi hamam konusunda gönderime cevap yazmaya ne zaman tenezzül edeceksin?Geldin face de gönderimizi büyük harfte yazdın, küfürlü lafta yazdın çektin gittin.Büyük harfte, kullandığın kelime de ayıptır yazdık.Benden değil başkasından özür diledin:smiley:Herkesin görüşüne saygı duymanın erdem olduğunu büyüyünce öğrenirsin şeker:smiley:Görüşlerimizkle değil, dostluğumuzla varız bu gurupta.Kimsenin görüşüde bakışıda umurumuzda asla olmaz.Kendine yakışanı yap ta; hamam hamam diyordun bende aç liste dedim, yazmamışın birşey gönderim mal gibi ortada kaldı.Ben burda kimsenin gönderisini bugüne kadar cevapsız bırakmadım:smiley:Sana yapılmasını istemediğini sende başkasına yapma, başkası sana nasıl davranıyorsa sen daha iyi davran bence kardeşim:smiley:

Gönderini görmedim abim görsem boş bırakmam mutlaka cevap verirdim. Açık söyleyim genelde siteye telefondan giriyorum Ve Erkan abinin fotoğrafları yüzünden telefonumun kotası bitiyor diye sadece son sayfalara bakabiliyorum.(üşengeçliğim yüzünden bilgisayarıma bi format atamadım hala sitede yazan yazılar ve benim yazdıklarım kargacık burgacık harflerle görünüyor)
Büyük harfle yazmanın nedemek olduğunuda kimden özür dilemem gerektiğinide çok iyi bilecek yaştayım...
Dostluğumuzla varız bu grupta diyorsun zaten arada bu dostluğumuz olmasa önderliğini yaptığın grupta senin arkandan gitmezdik abim.
Beni gerçekten kardeşin olarak görüyorsan objektif olarak gruba bakmanı rica ederim.Kan Kaybediyoruz!bununda nedeni Senin Benim Ahmetin Mehmetin kuralları çiğneyip İlkbaşta yasakladığımız "grup içerisinde siyaset konuşulmayacak fener gs muhabbeti bile yapılmayacak" kuralını ihlal etmemizdir.

Ben bu konuda tüm arkadaşlarıma birdaha sosyal ağlarda ve grup içerisinde içerisinde siyaset olan, durup dururken 2 kardeşin böyle bir durumda kalmasına neden olacak bir paylaşımda bulunmayacağımı taahüt ediyorum...

Bundan sonra seninle yapacağım tek tartışmanın su götürmez şekilde Arazide XJ nin WJ yi ezeceği tartışma olmasını diliyor ve sende dahil huzursuzluk verdiğim tüm üyelerimizden özür diliyorum...
Ben bu ailenin bireyi olmaktan memnunum..

Hamam kalsın hadi cumartesi akşamı Melikşah köyüne yüzme havuzuna gidelim..
http://meliksahhavuzu.com/

Savaş daha nereye gideceğim belli değil arkadaşlar balığa gidelim diyorlar benim aklım Bolu'da. Bende Seben'de hem balık hem Off-Road var diyorum onlarında Off-Road ilgilerini çekmiyor bakalım ne olacak kesin bir şey yok yani...

Arkadaşlar ANOFF büyük bir grup öyle olmaya da devam edecek, ufak tefek sıkıntılarda her zaman olacaktır kimse merak etmesin hepsini aşarız aşmasını da biliriz...

S ile başlayan üç şey burada yasaktı Siyaset, Spor diğeri neydi dilimin ucunda aklıma gelmiyor ;)

Merhaba arkadaşlar,
Mesut abim de çok şükür iletileriyle eski performansına döndü:smiley: Grubumuz keyifli ve büyük bir grup tadını çıkarmaya bakalım arada olabilir böyle sorunlar, birbirimizi üzmeye gerek yok. Bu arada araya spontanı da iyi sıkıştırmışsınız afiyet bal şeker olsun:smiley:
Aslında ne olduysa yaz gelip çamura hasret kalmamızdan oldu. Artan ateşimizi havuzun soğuk sularında düşürmek iyi fikir olabilir.
Bir de grupta balığa düşkün olup giden varsa haber verirse ben de gelmek isterim.
Selamlar.

Burak hadi ayarla o zaman haftaya carsamba aksami meliksaha yuzmeye gidelim , hamama da kisin gideriz yazin gobeginde hamammi olurmus zaten :smiley:

mesut kose' Alıntı:
Burak hadi ayarla o zaman haftaya carsamba aksami meliksaha yuzmeye gidelim , hamama da kisin gideriz yazin gobeginde hamammi olurmus zaten :smiley:

Tamadır büyüğüm
ozaman 4Temmuz çarşamba günü Saat 19:30 sizler içinde uygunsa çubuk yolu üzerinde buluşalım,
katılım listeside açalım
1.Burak Mehmet Üçkol
2.Savaş Cherokee
3.Mesut Köse
4.Salih Özen
5.Murat Özbay
6.Dinçer İzzet Canol
7.Erkan Eroğlu
8.Mustafa Yılmaz

burak mehmet' Alıntı:
Tamadır büyüğüm
ozaman 4Temmuz çarşamba günü Saat 19:30 sizler içinde uygunsa çubuk yolu üzerinde buluşalım,
katılım listeside açalım
1.Burak Mehmet Üçkol
2.Savaş Cherokee
3.Mesut Köse
4.Salih Özen
5.Murat Özbay
6.Dinçer İzzet Canol
7.Erkan Eroğlu

+1

8-Mustafa Yılmaz

@Burakçım Güzel in bir gönderisine yaptığım yorumun peşine BÜYÜK harflerle yardırmıştın, sizin köyde de söylenmesi ayıp olmadığını söylediğin bir ayıp sözlede devam etmiştin.Sonra benden değil Güzelden özür dilemiştin.(2. hatırlatma oldu artık özür beklemiyorum zaten:smiley: yukarda da yazmışsın kimden özür dileyeceğimi iyi bilirim diye) Yanlış hatırlıyorsun yani;bizim bu sayfamızda yada face teki gurupta bir konu değil.İsteyen istediği gibi face hesabında (gurup sayfasına yazmadığı sürece) dilediği görüşte gönderiler yapar elbet.Özel hayatıdır kim ne diyebilir?Ama sen gelip benim bir yorumumun peşine tartışma açarsan kalkıpta gurupta siyaset konuşuldu diyemezsin:smiley:
-Gurup kanmı kaybediyor;gurup mu kan kaybediyor kişilermi?Gurup kan kaybetmiyor;daha evvelde birçok yerde yazdığım ,söylediğim gibi yaz aylarında böyle olur.Herkes biraz kendi keyfine göre takılır.Kar ve çamur etkeni ile kışın canlı olur bu işler.
-Bu gurupta iyi niyetli insanlar var;bu insanlar oldukça da bu gurup yürüyecek, devam edilecek, gezilere gidilecek, gülünecek eğlenilecek:smiley:

mesut kose' Alıntı:
Savaş daha nereye gideceğim belli değil arkadaşlar balığa gidelim diyorlar benim aklım Bolu'da. Bende Seben'de hem balık hem Off-Road var diyorum onlarında Off-Road ilgilerini çekmiyor bakalım ne olacak kesin bir şey yok yani...

Arkadaşlar ANOFF büyük bir grup öyle olmaya da devam edecek, ufak tefek sıkıntılarda her zaman olacaktır kimse merak etmesin hepsini aşarız aşmasını da biliriz...

S ile başlayan üç şey burada yasaktı Siyaset, Spor diğeri neydi dilimin ucunda aklıma gelmiyor ;)
Seben e gidersen seben kaymakamı tanıdık haberin ola:smiley:Seni yaşatırım:smiley:))
Abi sıkıntı yok.Dünde konuştuğumuz gibi;yaz aylarında böyle olur.Birde eskiden etkinlik olurdu herkes adını yazardı, şimdi millet birbirini arıyor gidiyormusun?gitmiyorsan bende gitmiyorum diye:smiley:Ayrıca ben 2 ay evvel yazdım:Marifet iltifata tabiidir diye:smiley:
Ha bu arada;adamın jep i varmış herkese canım cicim demiş, jep i satmış Allahın selamını vermiyor ne diyim?Gidip kapısındamı yatayım:smiley:
Ya da biri bir kere gelmiş beğenmemişiz gelme demişim.Bumu kan kaybı:smiley:
Ya da biz ayrı gayrı yapmamışız nerye gitsek herkese msj atmışız herkesi toplamışız , teşekkür duymamışız bumu kan kaybı:smiley:))Neyse ya.Erol Taş oldum vallaha.

burak mehmet' Alıntı:
Tamadır büyüğüm
katılım listeside açalım
1.Burak Mehmet Üçkol
2.Savaş Cherokee
3.Mesut Köse
4.Salih Özen
5.Murat Özbay
6.Dinçer İzzet Canol
7.Erkan Eroğlu
8.Mustafa Yılmaz

Hadi beyler bu sıcakları havuz paklar!KONU KAPANMIŞTIR

merhaba arkadaşlar bu gurubun temel taşları yerinde duruyor ,hiç oynama, kımıldama yok savaşın hep belirttiği 15 adam varki dediği, burak sende onun içindesindir onlar hep burda yazmasada çizmesede maksat çok olmamız deyil adam gibi adamlarla bu yolda olmamız. Sizleri seviyorum sağlıcakla kalın :-*

4 temmuz değil de daha erken olsaydı katılırdım, O tarihde şehir dışındayım ne yazıkki.

Yazın etkin olmamasından aslında en çok ben memnunum, klima olmadığı için çok bunalıyorum :smiley:

orhan19' Alıntı:
merhaba arkadaşlar bu gurubun temel taşları yerinde duruyor ,hiç oynama, kımıldama yok savaşın hep belirttiği 15 adam varki dediği, burak sende onun içindesindir onlar hep burda yazmasada çizmesede maksat çok olmamız deyil adam gibi adamlarla bu yolda olmamız. Sizleri seviyorum sağlıcakla kalın :-*
Ağzın arı balı yesin Orhan Baba.Burak elbette 15 kişi içinde.Ama Mesut abi de Erkan abi de Salih te şahit bu ara çok aşırı hem iş yoğunluğum hem ödemeler falan var.Çok giremiyorum.Hörmetler:smiley:

Umutcan' Alıntı:
4 temmuz değil de daha erken olsaydı katılırdım, O tarihde şehir dışındayım ne yazıkki.

Yazın etkin olmamasından aslında en çok ben memnunum, klima olmadığı için çok bunalıyorum :smiley:
bana kimse sıcaktan bahsetmesin.Büro tam güney cephe ve komple cam.İnanın sıcaktan ağlıyacam.Ortaya leğen koyup yıkanasım var ....Keşke burda olsaydın.İnşallah başka zamana.İşin rast gelsin

Herkese iyi akşamlar ve güzel abilerime yorumlarından dolayı teşekkürler

Kaldığımız yerden yola devam edelim ne dersiniz

Küçücük ekranda yolumuzu yolumuzu bulmaya çalışıyoruz 1900 metreden 1700 metreye indik bir bölge oldukca zordu onun haricinde suana kadar ankarada ki asfalt yollardan daha güzeldi diyebilirim

IMG_0562.JPG

IMG_0565.JPG

IMG_0566.JPG

IMG_0568.JPG

IMG_0571.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON MESAJLAR

SON KONULAR