Savaş Cherokee' Alıntı:Günaydın gurubum, güzide üyeleriÖlsek arayanımız olmayacak demek) Demek ölse arayanımız olmayacak kişiler varmış
@Mesut abi boluya gelmeyi bende düşünüyorum, dün dediğim gibi birkaç işimi halletmeye çalışıyorum.Özledim ildışı kampını.Kafa dinlemeye tazelenmeye birebir
@Burak Mehmet Üçkol efendi hamam konusunda gönderime cevap yazmaya ne zaman tenezzül edeceksin?Geldin face de gönderimizi büyük harfte yazdın, küfürlü lafta yazdın çektin gittin.Büyük harfte, kullandığın kelime de ayıptır yazdık.Benden değil başkasından özür diledinHerkesin görüşüne saygı duymanın erdem olduğunu büyüyünce öğrenirsin şekerGörüşlerimizkle değil, dostluğumuzla varız bu gurupta.Kimsenin görüşüde bakışıda umurumuzda asla olmaz.Kendine yakışanı yap ta; hamam hamam diyordun bende aç liste dedim, yazmamışın birşey gönderim mal gibi ortada kaldı.Ben burda kimsenin gönderisini bugüne kadar cevapsız bırakmadımSana yapılmasını istemediğini sende başkasına yapma, başkası sana nasıl davranıyorsa sen daha iyi davran bence kardeşim
mesut kose' Alıntı:Burak hadi ayarla o zaman haftaya carsamba aksami meliksaha yuzmeye gidelim , hamama da kisin gideriz yazin gobeginde hamammi olurmus zaten
burak mehmet' Alıntı:Tamadır büyüğüm
ozaman 4Temmuz çarşamba günü Saat 19:30 sizler içinde uygunsa çubuk yolu üzerinde buluşalım,
katılım listeside açalım
1.Burak Mehmet Üçkol
2.Savaş Cherokee
3.Mesut Köse
4.Salih Özen
5.Murat Özbay
6.Dinçer İzzet Canol
7.Erkan Eroğlu
Seben e gidersen seben kaymakamı tanıdık haberin olaSeni yaşatırım))mesut kose' Alıntı:Savaş daha nereye gideceğim belli değil arkadaşlar balığa gidelim diyorlar benim aklım Bolu'da. Bende Seben'de hem balık hem Off-Road var diyorum onlarında Off-Road ilgilerini çekmiyor bakalım ne olacak kesin bir şey yok yani...
Arkadaşlar ANOFF büyük bir grup öyle olmaya da devam edecek, ufak tefek sıkıntılarda her zaman olacaktır kimse merak etmesin hepsini aşarız aşmasını da biliriz...
S ile başlayan üç şey burada yasaktı Siyaset, Spor diğeri neydi dilimin ucunda aklıma gelmiyor
burak mehmet' Alıntı:Tamadır büyüğüm
ozaman 4Temmuz çarşamba günü Saat 19:30 sizler içinde uygunsa çubuk yolu üzerinde buluşalım,
katılım listeside açalım
1.Burak Mehmet Üçkol
2.Savaş Cherokee
3.Mesut Köse
4.Salih Özen
5.Murat Özbay
6.Dinçer İzzet Canol
7.Erkan Eroğlu
8.Mustafa Yılmaz
Hadi beyler bu sıcakları havuz paklar!KONU KAPANMIŞTIR
Ağzın arı balı yesin Orhan Baba.Burak elbette 15 kişi içinde.Ama Mesut abi de Erkan abi de Salih te şahit bu ara çok aşırı hem iş yoğunluğum hem ödemeler falan var.Çok giremiyorum.Hörmetlerorhan19' Alıntı:merhaba arkadaşlar bu gurubun temel taşları yerinde duruyor ,hiç oynama, kımıldama yok savaşın hep belirttiği 15 adam varki dediği, burak sende onun içindesindir onlar hep burda yazmasada çizmesede maksat çok olmamız deyil adam gibi adamlarla bu yolda olmamız. Sizleri seviyorum sağlıcakla kalın :-*
bana kimse sıcaktan bahsetmesin.Büro tam güney cephe ve komple cam.İnanın sıcaktan ağlıyacam.Ortaya leğen koyup yıkanasım var ....Keşke burda olsaydın.İnşallah başka zamana.İşin rast gelsinUmutcan' Alıntı:4 temmuz değil de daha erken olsaydı katılırdım, O tarihde şehir dışındayım ne yazıkki.
Yazın etkin olmamasından aslında en çok ben memnunum, klima olmadığı için çok bunalıyorum