Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 651,798

Etiketler
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

günaydın arkadaşlar...

970286_312313815568749_906135782_n.jpg

Tüm anoff ailesinin geçmiş kandili mübarek olsun...Herkese mutlu ve bol kazançlı bir hafta diliyorum...

Günaydın arkadaşlar Güzel bir hafta geçirmeniz dilegiyle ...

Burak kardeş hamam için bir alternatif buldum ne dersin havuzda var içinde var fiyat olarakda uygun

http://www.grupanya.com/ankara/firsat/grand-work-hotel/grupanya-m1-c19-6598-6207-6229?utm_campaign=mailing&utm_medium=email&utm_source=grupanya-m1-c19-6598-6207-6229&mlgrcd=387421_6229

Salih abi merhaba paintball için bir alternatif buldum ne dersiniz bakıp degerlendirebilirmiyiz

mustafasever' Alıntı:
Günaydın arkadaşlar Güzel bir hafta geçirmeniz dilegiyle ...

Burak kardeş hamam için bir alternatif buldum ne dersin havuzda var içinde var fiyat olarakda uygun

http://www.grupanya.com/ankara/firsat/grand-work-hotel/grupanya-m1-c19-6598-6207-6229?utm_campaign=mailing&utm_medium=email&utm_source=grupanya-m1-c19-6598-6207-6229&mlgrcd=387421_6229

İyiymis ;)

Herkese merhabalar dün kandilimi kutlayan arkadaşlarıma abilerime çok teşekkür ederim bende sizlerin ve tüm anoff üyelerinin kandilini kutlarım hafta sonu yine küçük bir macera yaşadım ve bunu yine sizler ile paylasacağım

Bu hafta sonu 22 haziran 2013 günü sabahı ankara dan yola cıktık ve berçin çatak meviinden orman girdik

IMG_0395.JPG

IMG_0398.JPG

IMG_0400.JPG

IMG_0401.JPG

IMG_0403.JPG

vadi boyunca manzaralar eşliğinde stabilize yolda ilerliyoruz

IMG_0404.JPG

IMG_0405.JPG

IMG_0406.JPG

IMG_0407.JPG

IMG_0410.JPG

Ve stabilize yoldan orman yoluna giriyoruz rotanun 3-4 km biliyoruz ama daha sonraki oran yolları bizim için bir bilinmez ve teknolojiden yardım alarak rotamızı tayin ediyoruz

IMG_0414.JPG

IMG_0415.JPG

IMG_0417.JPG

IMG_0420.JPG

IMG_0421.JPG

Önce gölete gitmeye karar veriyoruz ama rüzgar esmediği için sinekten ve kan emici at sinekleri bizi rahat bırakmıyorlar, bu sene o kadar cok ki araca ve bize hucum ediyorlar bu yüzden orada karnımız doyuramıyoruz ve erken ayrılmak zorunda kalıyoruz
Yol boyunca kesilen ağaçlara cok üzülüyoruz

IMG_0424.JPG

IMG_0425.JPG

IMG_0426.JPG

IMG_0427.JPG

IMG_0430.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,779
Kayıtlı Üye Sayımız
166,596
Kaydolan Son Üyemiz
Baybarss

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR