Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 650,129
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Günaydın ANOFF
Burak kardeşim osmanlı hamamı var onun da havuzuda var ve oranın pazartesi temizlik günu akşamıda en temiz olduğu gün
Savaş başkan merak etme üç harfli de yok

Etiketler

mustafasever' Alıntı:
Günaydın ANOFF
Burak kardeşim osmanlı hamamı var onun da havuzuda var ve oranın pazartesi temizlik günu akşamıda en temiz olduğu gün
Savaş başkan merak etme üç harfli de yok
ozaman ben bu pazartesi bi keşfe çıkayım orayı :D
üç harfli derken cin den mi bahsediyoz gay denmi bu arada ?

Re: Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

burak mehmet' Alıntı:

Hahahahahaahahah yaw yere

dustum kivraniyorum arkadas bu

kadar da acik sozlu olunmazki :smiley:)

Nefis bir adamsin Burak. Benim

aklima gelen 3 harfliler eti cin, jet

ski, hot top, big tit, per gel (ki bitisik

yazilir) :p , sii yee( simitci narasi)

gibi

Re: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Herkese gunaydin haftasonunuzun

en iyi sekilde gecmesi dileklerimle

sayin ANOFF camiasi.

burak mehmet' Alıntı:
alemsin kardeşim ne diyeyim.. benim da aklıma başka bir üç harfli gelmişti ama :smiley:

burak mehmet' Alıntı:
Ya burak kardeş olayı döndürme biz Başkanın sorusuna cevap verdim zannettim ki ben FİN HAMAMI varmı orada diye ona cevaben lütfen
Başkanım merak etme FİN HAMAMI yok orada
Gelirsen haber ver keşfe BURAK Kardeş

mozbay1907' Alıntı:
Vur patlasın cal oynasınmı dıyosun abım :smiley: Bu arada Dinçer abi nerde yahu ?
istanbula gidiyordu sanıyorum.. havuza davet ettim gelemem istanbula gidicem dedi dedim ozaman ben geleyim sen gelme la dedi..

ne yazdığımı ben bile anlamadım anlayan birisi varsa uygun yerlere virgül falan koysun...

mustafasever' Alıntı:
Ya burak kardeş olayı döndürme biz Başkanın sorusuna cevap verdim zannettim ki ben FİN HAMAMI varmı orada diye ona cevaben lütfen
Başkanım merak etme FİN HAMAMI yok orada
Gelirsen haber ver keşfe BURAK Kardeş
Mustafa abi 3 harfli derken evet fin hamamı da olsun diye düşünmüştüm.Ama içinde sadece köz-şömine olmasın!Azcık cafcaflı ne bilim eğlenceli cancanlı bişeler bişeler de olsun:smiley:))Burağa güveniyorum:smiley:(burak Allah aşkına gay felan olmasın kardeşim.o 3 harfli başkalarının 3 harflisi) :smiley:))

burak mehmet' Alıntı:
istanbula gidiyordu sanıyorum.. havuza davet ettim gelemem istanbula gidicem dedi dedim ozaman ben geleyim sen gelme la dedi..

ne yazdığımı ben bile anlamadım anlayan birisi varsa uygun yerlere virgül falan koysun...
Dinçeri özledim valla.Du bi arayayım sesini duyayım burdan da özlemimi belirteyim.Neyse.
Burak mesut abiyle görüştük te senle bi ayrıntıyı kaçırmışız;Ramazandan evvel son büyük etkinliği yapacaksak 7 sinde yapmamız lazım.7 si pazar.Sen günleri şaşırıp yukarda 7 c.tesi hamama gider 8 pazar yatarız demişsin.(tabi o ana kadar büyük etkinlik program dahilinde yoktu o yüzden o hafta sonunu düşündün sanırım).bence Mesut abiyle bir görüş.şayet ramazandan evvel bir etkinlik daha yapacaksak 7 sinde hamama gidemeyiz.hamama hafta içi gitmemiz lazım.yani bu, yada gelecek salı,çarş,perş,cuma gibi...Birde istersen hamam listesini aç artık.ANOFF HAMAMTASLI , GÖBEK TAŞINDA ÇİĞKÖFTE PARTİSİ ETKİNLİĞİ:smiley:

Değerli Anoff ailesi,
Cümlemizin kandili mübarek,duaları kabul olsun.
Selamlar,saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR