mesut kose
Hayat biter CJ bitmez...
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
devam
devam
Savaş Cherokee' Alıntı:Trap etkinliğimizde Herşey çok güzeldi.Tüm katılımcılara teşekkürler (normalde katılımcı emeği geçene teşekkür eder ama artık adet oldu bizde )
-Başta çok yoğun yağan yağmur işin aslı beni baya germişti ama daha sonra Mesut abinin ağaçlar arasına gerdiği branda altında 5 mangalın birden yanması ,birbirimize çarpa çarpa mangalları yakmamız etleri pişirmemiz vs vs vs renk kattı.
-Sonra yemek telaşı bitti güneş açtı ve ortalığı fişek sesleri ile inlettik.Salih Yardımcı abimize trap atışında verdiği emeklerden dolayı çok teşekkür ederim.
-Eflatun abimize hasta hali ile zahmetler edip aramızda olduğu için,kıymetli eşine ve çocuklarına babalarına destekleri ve dimdik duruşları için
-Gurubumuza yeni katılan,dev zj si ile göz dolduran Uğur dostuma beyefendiliği için
-Oğluma ve diğer çocuklara cıvıltıları, neşeleri için
-Orhan baba ve Erkan abiye arabalarının ağız tatlılığı pahlavalar için
-Gönlü zengin Akın/Atilla abilere lokum ikramları için
-Arabama misafir olan Salih abinin kardeşi Sefa bey ve yakınları İlker beye eşlik ettikleri için
-Mesut abi ailesi ve eşi ,oğlumunda sevgili öğretmeni Özgür öğretmen hanıma ,
-Mustafa abi ve ailesine,Hüseyin abi ve ailesine,güzeller güzeli kalbiyle kıymetli kardeşim Dinçer ve Kaliteli insan Tolga kardeşim
-Mustafa ve eşi Hazal yeni WJ nizle renk kattınız
tüm katılımcılara çok teşekkürler.trap atışı ile Salih abinin emekleri ile yine bir ilke imza attık.Nice güzel etkinliklere diyelim
Dinçer adını yazıp gelmeyen,sonradan vazgeçenler için bir ceza kesmişBurağa bahsetmiş bende salihe bahsettim.Diğer merak edenler Dinçere sorsunlar
hahhh sabah sabah iyi güldürdün lalemozbay1907' Alıntı:Bende foto atamıyorum çünkü yoktum Zaten olsamda 3 aydan önce atmıyorum beni biliyorsunuz
çokmu hoşuna gittiburak mehmet' Alıntı:hahhh sabah sabah iyi güldürdün lale
Günaydın
Salih abi Mesut abi ellerinize sağlık fotoğraflar çok güzel...