Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 651,931
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

devam

IMG_3938.JPG

IMG_3939.JPG

IMG_3940.JPG

IMG_3947.JPG

Etiketler

Trap etkinliğimizde Herşey çok güzeldi.Tüm katılımcılara teşekkürler (normalde katılımcı emeği geçene teşekkür eder ama artık adet oldu bizde :smiley: )
-Başta çok yoğun yağan yağmur işin aslı beni baya germişti ama daha sonra Mesut abinin ağaçlar arasına gerdiği branda altında 5 mangalın birden yanması ,birbirimize çarpa çarpa mangalları yakmamız etleri pişirmemiz vs vs vs renk kattı.
-Sonra yemek telaşı bitti güneş açtı ve ortalığı fişek sesleri ile inlettik.Salih Yardımcı abimize trap atışında verdiği emeklerden dolayı çok teşekkür ederim.
-Eflatun abimize hasta hali ile zahmetler edip aramızda olduğu için,kıymetli eşine ve çocuklarına babalarına destekleri ve dimdik duruşları için
-Gurubumuza yeni katılan,dev zj si ile göz dolduran Uğur dostuma beyefendiliği için
-Oğluma ve diğer çocuklara cıvıltıları, neşeleri için
-Orhan baba ve Erkan abiye arabalarının ağız tatlılığı pahlavalar için
-Gönlü zengin Akın/Atilla abilere lokum ikramları için
-Arabama misafir olan Salih abinin kardeşi Sefa bey ve yakınları İlker beye eşlik ettikleri için
-Mesut abi ailesi ve eşi ,oğlumunda sevgili öğretmeni Özgür öğretmen hanıma ,
-Mustafa abi ve ailesine,Hüseyin abi ve ailesine,güzeller güzeli kalbiyle kıymetli kardeşim Dinçer ve Kaliteli insan Tolga kardeşim
-Mustafa ve eşi Hazal yeni WJ nizle renk kattınız:smiley:
tüm katılımcılara çok teşekkürler.trap atışı ile Salih abinin emekleri ile yine bir ilke imza attık.Nice güzel etkinliklere diyelim:smiley:
Dinçer adını yazıp gelmeyen,sonradan vazgeçenler için bir ceza kesmiş:smiley:Burağa bahsetmiş bende salihe bahsettim.Diğer merak edenler Dinçere sorsunlar:smiley:

Bende foto atamıyorum çünkü yoktum :( Zaten olsamda 3 aydan önce atmıyorum beni biliyorsunuz :smiley:

Savaş Cherokee' Alıntı:
Trap etkinliğimizde Herşey çok güzeldi.Tüm katılımcılara teşekkürler (normalde katılımcı emeği geçene teşekkür eder ama artık adet oldu bizde :smiley: )
-Başta çok yoğun yağan yağmur işin aslı beni baya germişti ama daha sonra Mesut abinin ağaçlar arasına gerdiği branda altında 5 mangalın birden yanması ,birbirimize çarpa çarpa mangalları yakmamız etleri pişirmemiz vs vs vs renk kattı.
-Sonra yemek telaşı bitti güneş açtı ve ortalığı fişek sesleri ile inlettik.Salih Yardımcı abimize trap atışında verdiği emeklerden dolayı çok teşekkür ederim.
-Eflatun abimize hasta hali ile zahmetler edip aramızda olduğu için,kıymetli eşine ve çocuklarına babalarına destekleri ve dimdik duruşları için
-Gurubumuza yeni katılan,dev zj si ile göz dolduran Uğur dostuma beyefendiliği için
-Oğluma ve diğer çocuklara cıvıltıları, neşeleri için
-Orhan baba ve Erkan abiye arabalarının ağız tatlılığı pahlavalar için
-Gönlü zengin Akın/Atilla abilere lokum ikramları için
-Arabama misafir olan Salih abinin kardeşi Sefa bey ve yakınları İlker beye eşlik ettikleri için
-Mesut abi ailesi ve eşi ,oğlumunda sevgili öğretmeni Özgür öğretmen hanıma ,
-Mustafa abi ve ailesine,Hüseyin abi ve ailesine,güzeller güzeli kalbiyle kıymetli kardeşim Dinçer ve Kaliteli insan Tolga kardeşim
-Mustafa ve eşi Hazal yeni WJ nizle renk kattınız:smiley:
tüm katılımcılara çok teşekkürler.trap atışı ile Salih abinin emekleri ile yine bir ilke imza attık.Nice güzel etkinliklere diyelim:smiley:
Dinçer adını yazıp gelmeyen,sonradan vazgeçenler için bir ceza kesmiş:smiley:Burağa bahsetmiş bende salihe bahsettim.Diğer merak edenler Dinçere sorsunlar:smiley:

Cümleden selamlar değerli dostlarım.
Savaş abi ağzına sağlık,ben de aynı şekilde etkinliğe katılan,destek veren,keyif katan tüm dostlara teşekkür ediyorum.
Gerçekten yağmur beni de fena gerdi,"ulan dedim o kadar yo geldik şu işe bak",şimdi açar hava birazdan derken, gün yüzünü tam saat 16.30 gösterdi.
Ama şunu belirteyim o tentenin altında sımsıkı,sıkış sıkış 10 numara etkinlik oldu,müthiş keyif aldım.Lakin fena yorulmuşum.
Helal olsun bize,yılmadık,yıkılmadık,tadını çıkardık.
Özellikle Mesut abi,çok emek verdi,yağmurda tenteyi açtı,gitti yer buldu bizi caydırmadı.Yüreğine sağlık.
Bundan sonra Trap atışlarına Dinçer le Akın abiyi götürmeyelim,yahu insan her attığını vurur mu arkadaş,yerin dibine girdik(m).Makine benim,tüfek benim,vuramayan yine benim.Ne diyeyim.
Akın abi,Orhan abi,ve Erkan abi baklava için de Lokum için de çok teşekkürler.
Gel(e)meyenler,çok şey kaçırdınız bilginiz olsun. ;)
Cümleden selamlar,saygılar.

Salih abim fotoğraflar süper ellerine sağlık.
Orhan abim toyatana kavuşmuşsun allah güzel günlerde kazasız belasız kullanmayı nasip etsin

mozbay1907' Alıntı:
Bende foto atamıyorum çünkü yoktum :( Zaten olsamda 3 aydan önce atmıyorum beni biliyorsunuz :smiley:
hahhh :D sabah sabah iyi güldürdün lale :D

Günaydın
Salih abi Mesut abi ellerinize sağlık fotoğraflar çok güzel...

Re: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Herkese gunaydin. Resimler cok guzel paylasinlar icin tesekkurler ben hatirladim burada kamp yapmistim gecen sene nefis bir yer.

mutlu huzurlu bir gün dilerim.. fotolar çok güzel, çünkü o foto da sizler varsınız...

Herkese günaydın...

Çok güzel bir etkinlik olmuş haberlerini aldım... Dinçer Abi bana bir ceza kesmiş ama daha gencim abi kıymayın bana :smiley:
Salih Abi ve Mesut Abi fotolar için teşekkürler...
Gruba girdiğimden beri katılamadığım ilk etkinlik oldu, umarım bir daha olmaz...

Herkese selam ve saygılarımla,

Salih ÖZEN

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR