Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 651,953
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

mesut kose' Alıntı:
Hic oldumu simdi hemde buyuk etkinlikte :(
haklısın mesut abi olmadı ama annemin gönlü olsun istedim kısmet olursa bir sonraki büyük buluşmada beraber oluruz inşallah..

Etiketler

Selam Dostlar,
Pazar günkü büyük etkinliğe hazırız,Fişekler,plaklar alındı,tüfekler yağlandı.
Mangallıklar,Domates,biber,Patlıcan alındı,içecekler alındı.
Suzi nin deposu doldu,kaç gündür bunaldı duramıyor yerinde....

Lakin 2 büyük eksiğimiz var.
1-Erkan Eroğlu abi....(Sensiz olmaz desem de ne çare,Annem en önemli Çiğerpare....)
2-Burak Mehmet Üçkol (Gezilerimizin neşe kaynağı Çılgın delikanlı-Mevlüt var elden birşey gelmez acı büyük-,bari XJ ile gel Burak.XJ Power Team i bir türlü tamamlayamadık şu etkinliklerde...)

Selamlar,saygılar.
Pazar görüşmek üzere...

Dostlar,
Erkan Nezir kardeşimizden epeydir haber yok sanki yoksa bana mı öyle geliyor.
Hiç foto yüklemiyor,mesajlarını da göremedim sanki,listede de adı yok,benim kaçırdığım bir durum mu var acaba?
Erkan Eroğlu abi,Burak -gerçi kamplı gelecek ama erken ayrılacak- ve Erkan Nezir eksiklerimiz yükte hafif ama paha da ağır...
Erkan abi teyzemle görüşsek bu seferlik bizim için haftaya gitse kabre olmaz mı, hı? ::smiley:
Görüşmek üzere...

mesut kose' Alıntı:
Merhaba hayırlı cumalar arkadaşlar, biz iki araçla Cumartesinden gidip Karagölde kamp yapacağız okulların son haftası çocuklarla birlikte dolu dolu iki gün geçirmek onlara da karne hediyesi tadında süper bir hediye olacak.

Etkinliğin pazar günkü programında trap atışı var biliyorsunuz bunun sonrasında eğer birazda bedensel spor aktivitesi yapmak isteyenler bizimle birlikte Karataş'a zirve yapmaya gelebilirler.

Hafta sonu hava bulutlu gözüküyor ama yinede yanınıza yağmurluğunuzun yanı sıra güneş gözlüğü, güneş kremi ve şapkanızı almayı unutmayın .

Mesut abi acayip Kampsadım,anlatamam.
Çok istiyordum kampa gitmeyi tulumlarımı da aldım lakin bugün yarış var malum geçen hafta hava şartları nedeniyle ertelendi yarışlar, akşam gelsem çok yorgun oluyorum yarıştan sonra.
Yarın ki tırmanış süper olur,Anoff un bayrağını Karataş ın zirveside dikelim.
Görüşmek üzere
selamlar...

Abiler Günaydın,
Bugün günlerden Şaşmaz dünde şaşmazdı :D pazartesi gene şaşmaz :D bundan sonra sürekli şaşmaz:D

bu arada Muratın ön tamponu için diyorum ki Senin demirden tamponun olsa torpilli bayrak ile saldırrım sana toprağım

IMG-20130607-WA0000.jpg

erka' Alıntı:
haklısın mesut abi olmadı ama annemin gönlü olsun istedim kısmet olursa bir sonraki büyük buluşmada beraber oluruz inşallah..

Bizimki latife Annelerin gönlü olsun yeter ki gerisi nasılsa olur :smiley: Ama sen yinede bir zorla teyzeyi olmadı bugün akşam üzeri götür birşeyler ayarla işte.

Salih trapta kullanılan fişek kaç numara olmalı ona göre alalım fişekleri...

Erkan Nezirle ilgili bir sıkıntı yok sadece işler izinler vs... (yakın takipte merak etmeyin) belki kampa ziyarete bile gelebileceğini söyledi zira yarın çalışıyormuş

bu arada kampa katılmak isteyenler için bilgi mahiyetinde olsun, bugün saat 4:00 de taymek'ten hareket etmiş olacağız kamp alanımız Işıkdağı karagöl, olurda sonradan gelecekler olursa direk karagöle de gelebilirler.

salih yardımcı' Alıntı:
Dostlar,
Erkan Nezir kardeşimizden epeydir haber yok sanki yoksa bana mı öyle geliyor.
Hiç foto yüklemiyor,mesajlarını da göremedim sanki,listede de adı yok,benim kaçırdığım bir durum mu var acaba?
Erkan Eroğlu abi,Burak -gerçi kamplı gelecek ama erken ayrılacak- ve Erkan Nezir eksiklerimiz yükte hafif ama paha da ağır...
Erkan abi teyzemle görüşsek bu seferlik bizim için haftaya gitse kabre olmaz mı, hı? ::smiley:
Görüşmek üzere...
Abi Erkan la sürekli görüşüyoruz.Çalıştığı şirkette başka bir şantiyeye kaydırılmıştı pek bir mutsuzdu lakin eski yerine döneceği müjdesini almış.Pazartesi eski yerine geçeceğinden pazar izni iptal olmuş.Sıkıntı yok çok şükür.

herkese iyi geceler iş programımdaki değişiklik nedeniyle yarın aranızda olamayacağım...
sizlere iyi eğlenceler...

Re: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Iyi geceler,

Sevgili Anoff pek kiymetli abilerim, su an calismaktayim ve sabaha kadar da calismak durumundayim pazartesi ye yetistirmem gereken bi proje var. Yarinda calismak durumunda oldugum icin etkinlige katilamacagim. Sizlerden ozur diliyorum yarin yaninizda olamayacagim. Herkese iyi eglenceler. :-[:-[:-[

Re: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Iyi geceler,

Sevgili Anoff pek kiymetli abilerim, su an calismaktayim ve sabaha kadar da calismak durumundayim pazartesi ye yetistirmem gereken bi proje var. Yarinda calismak durumunda oldugum icin etkinlige katilamacagim. Sizlerden ozur diliyorum yarin yaninizda olamayacagim. Herkese iyi eglenceler. :-[:-[:-[

herkese hayırlı geceler fotoğrafları dört gözle bekliyorum

günaydın sevgili dostlar.. etkinlikiğiniz güzel geçmiş orhan babayla konuştum, resimleri de atın artık da bizde sebeplenelim... :smiley:

558572_10151177982760479_510802275_n.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR