Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 651,762
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

17

IMG_0119.JPG

IMG_0122.JPG

IMG_0123.JPG

IMG_0124.JPG

IMG_0125.JPG

Etiketler

Savaş Cherokee' Alıntı:
-2 gün boyunca ne yana dönsem Mesut abinin birşeyler yediğini, içtiğini görmek şaşırtıcıydı.MAŞALLAH diyoruz
-Tüm katılımcılar birbirinden harika insanlar ama Burak,Murat,Dinçer üçlüsü Tolga kardeşimle renklenerek ortama hayat katıyor
-Salih ve Erkan abim benim kankam:smiley:Erem abi....:smiley:
-Eflatun ve Orhan baba nın kombinasyonu süper ötesi, süper baba Salih abiye diyecek yok:smiley:
-Mustafa abi yengeme yürekten teşekkürler.Yarışlardan aç gelen 6 yiğidi doyturdunuz ya helal!
Daha daha daha kimlerr kimler.Herkes birbirinden süper ötesi.Akın /Atilla abiler le kamp sohbeti başkaymış:smiley:
Veysel ve onun gurupta yine bizimleydi.Ne güzel:smiley:
Mesut abi seni çok iyi anlıyorum.Mesele yürek meselesi.Allah dahi diyor ya; ben yalnız kalplere bakarım diye;
Fesatlıktan, çekememezlikten, çamur at izi kalsından uzak;sadece dostluğa odaklı, 4x4 ve doğaya hevesli bir gurubumnuz var Allaha şükür.Başkaları neyle uğraşıyorsa uğraşsın bize ne.Neyle oynarsan elinden onun kokusu gelir derler.Bizden dostluk kokusu gelsin:smiley:

Yapımda ve yayında emeği geçen tüm arkadaşlarıma, kattıkları değer ne olursa olsun çok ama çok teşekkür ederim. Her etkinlikte birlikte zevk almanın zevkini yaşıyoruz sayenizde.
Grup kurallarına harfiyen riayet eden, ve bu kuralların hepimizin iyiliği için alınmış olduğunun bilincinde olan tüm arkadaşlarımı hassasiyetlerinden ötürü bir kez daha tebrik ediyorum.
Etkinlik boyunca araç sponsorum olan Orhan abi ve Savaşa beni bir adım dahi yürütmedikleri için ayrı teşekkür ederim.
Gününüz güzel olsun...

tarafımdan yapımıbecerilemeyen sac kavurmanın Nasıl yapıldığını bana öğreten Mustafa Abime teşekkürler..

IMG_0174.JPG

Evet.Buraya yazmasının sadece kafa karışıklığı olduğunu düşünmek istiyorum! diye bende yukarda yazmıştım.Hatta hepiniz bu mesajlarınızı silin isterseniz forum kirlenmesin:smiley:Millet foto görmek istiyor bu muhabbetleri değil:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR