burak mehmet
Kamp III
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
9
9
Savaş Cherokee' Alıntı:ERKAN abim asıl ben sizlere teşekkür ederim.Aylardır hiçbir etkinliklte beni yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen, guruba hassaten destek olan tüm abilerime, kardeşlerime yürekten teşekkürler.Harika bir kamp, süper bir etkinlik oldu...
Günlerce uğraş vermemiz, sağı solu aramam, insanlarla tek tek alakadar olmamı, stickerların boşver basımını falan; araçların camının temizlenip yapıştırılmasına kadar bu işi sanki ekmek kapımız mış gibi vazife edinmemizi kimin ne kadar anladığını, kimin emeğe saygı diyebildiğini, kimin gözlerinin güldüğünü de elbet çoook güzel görüyoruz seziyoruz ve bize yakın olan tüm dostlarımıza ve abilerimize kalbimiz sonuna kadar açılıyor..Sevmeyi, sevgiyi, saygıyı bilen bu kadar adamı bir araya getiren Allaha şükür.Dün orda bir abimin bana; sen olmasan bu adamların hiçbiri birbirini asla tanıyamayacaktı! demesi herşeye değiyor.İyiki varsınız...
-Malumunuz Umutcan kardeşimizin logosu seçildi ve beğenildi, dün de sınavı geçti;emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.
-Erkan abi; 2012 model bmw nin yanına komple ANOFF yazarak zaten civanmert olduğu için bizi şaşırtmadı ama şevkimizi, artırarak hepimize yaniden aşılama yaptı
-12 veya 19 mayısta 10, büyük etkinliğimizde görüşmek dileği ile.Herkese saygı ve selamlar
mozbay1907' Alıntı:Yine konusulucak bi kare
mozbay1907' Alıntı:Yine konusulucak bi kare