Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 650,094
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

9

IMG_0075.JPG

IMG_0077.JPG

IMG_0078.JPG

IMG_0079.JPG

IMG_0080.JPG

Etiketler

Günaydın Herkese ,

Güzel bir organizasyon kaçırmışız sanırım :smiley:

ERKAN abim asıl ben sizlere teşekkür ederim.Aylardır hiçbir etkinliklte beni yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen, guruba hassaten destek olan tüm abilerime, kardeşlerime yürekten teşekkürler.Harika bir kamp, süper bir etkinlik oldu...
Günlerce uğraş vermemiz, sağı solu aramam, insanlarla tek tek alakadar olmamı, stickerların boşver basımını falan; araçların camının temizlenip yapıştırılmasına kadar bu işi sanki ekmek kapımız mış gibi vazife edinmemizi kimin ne kadar anladığını, kimin emeğe saygı diyebildiğini, kimin gözlerinin güldüğünü de elbet çoook güzel görüyoruz seziyoruz ve bize yakın olan tüm dostlarımıza ve abilerimize kalbimiz sonuna kadar açılıyor..Sevmeyi, sevgiyi, saygıyı bilen bu kadar adamı bir araya getiren Allaha şükür.Dün orda bir abimin bana; sen olmasan bu adamların hiçbiri birbirini asla tanıyamayacaktı! demesi herşeye değiyor.İyiki varsınız...
-Malumunuz Umutcan kardeşimizin logosu seçildi ve beğenildi, dün de sınavı geçti;emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.
-Erkan abi; 2012 model bmw nin yanına komple ANOFF yazarak zaten civanmert olduğu için bizi şaşırtmadı ama şevkimizi, artırarak hepimize yaniden aşılama yaptı:smiley:
-12 veya 19 mayısta 10, büyük etkinliğimizde görüşmek dileği ile.Herkese saygı ve selamlar

-2 gün boyunca ne yana dönsem Mesut abinin birşeyler yediğini, içtiğini görmek şaşırtıcıydı.MAŞALLAH diyoruz
-Tüm katılımcılar birbirinden harika insanlar ama Burak,Murat,Dinçer üçlüsü Tolga kardeşimle renklenerek ortama hayat katıyor
-Salih ve Erkan abim benim kankam:smiley:Erem abi....:smiley:
-Eflatun ve Orhan baba nın kombinasyonu süper ötesi, süper baba Salih abiye diyecek yok:smiley:
-Mustafa abi yengeme yürekten teşekkürler.Yarışlardan aç gelen 6 yiğidi doyturdunuz ya helal!
Daha daha daha kimlerr kimler.Herkes birbirinden süper ötesi.Akın /Atilla abiler le kamp sohbeti başkaymış:smiley:
Veysel ve onun gurupta yine bizimleydi.Ne güzel:smiley:
Mesut abi seni çok iyi anlıyorum.Mesele yürek meselesi.Allah dahi diyor ya; ben yalnız kalplere bakarım diye;
Fesatlıktan, çekememezlikten, çamur at izi kalsından uzak;sadece dostluğa odaklı, 4x4 ve doğaya hevesli bir gurubumnuz var Allaha şükür.Başkaları neyle uğraşıyorsa uğraşsın bize ne.Neyle oynarsan elinden onun kokusu gelir derler.Bizden dostluk kokusu gelsin:smiley:

Savaş Cherokee' Alıntı:
ERKAN abim asıl ben sizlere teşekkür ederim.Aylardır hiçbir etkinliklte beni yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen, guruba hassaten destek olan tüm abilerime, kardeşlerime yürekten teşekkürler.Harika bir kamp, süper bir etkinlik oldu...
Günlerce uğraş vermemiz, sağı solu aramam, insanlarla tek tek alakadar olmamı, stickerların boşver basımını falan; araçların camının temizlenip yapıştırılmasına kadar bu işi sanki ekmek kapımız mış gibi vazife edinmemizi kimin ne kadar anladığını, kimin emeğe saygı diyebildiğini, kimin gözlerinin güldüğünü de elbet çoook güzel görüyoruz seziyoruz ve bize yakın olan tüm dostlarımıza ve abilerimize kalbimiz sonuna kadar açılıyor..Sevmeyi, sevgiyi, saygıyı bilen bu kadar adamı bir araya getiren Allaha şükür.Dün orda bir abimin bana; sen olmasan bu adamların hiçbiri birbirini asla tanıyamayacaktı! demesi herşeye değiyor.İyiki varsınız...
-Malumunuz Umutcan kardeşimizin logosu seçildi ve beğenildi, dün de sınavı geçti;emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.
-Erkan abi; 2012 model bmw nin yanına komple ANOFF yazarak zaten civanmert olduğu için bizi şaşırtmadı ama şevkimizi, artırarak hepimize yaniden aşılama yaptı:smiley:
-12 veya 19 mayısta 10, büyük etkinliğimizde görüşmek dileği ile.Herkese saygı ve selamlar

" Kalk oynayak "
:D ;D :D ;D

Hala aklıma geldikçe gülüyorum. Etkinliğin sloganı oldu. Gece kamp ateşi muhabbetinde olmayanlar anlayamadılar ama bir daha ki kampımızı şereflendirirlerse daha güzel muhabbetler olacağına inanıyorum. Çok güzel sohbetlerin geçtiği, çok güldüğümüz bu etkinliğimizi düzenleyen Savaş Tanır, Mesut Köse'ye, emeği geçen ve katılan herkese teşekkürler.

KArdeşim fotolar bir harika eline sağlık :smiley: Dİnçer abi ile yine ölümsüz bir anı daha :p

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.