Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 651,762
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Savaş Cherokee' Alıntı:
:smiley:))Erkan abi bizlere bakan var.İpekten sora Burağı kimse sallamıyor:smiley:Onu götür

Sevgili dostlar/abilerim
Kasada daha evvel 122 tl vardı
Dün 50 tl fazla para toplandı
20 tl si ile misafirlere ve topçulara:smiley: tatlı alındı
kasada kaç para kaldı?

Erkan abim dinle başkanımı

Savaş Abim 84 dolarımız kalmış...

Etiketler

burak mehmet' Alıntı:
Erkan abim dinle başkanımı

Savaş Abim 84 dolarımız kalmış...
Evet, kur 1.809.Bravo kardeşim:smiley:
..................
Sabah camıma; Aynı mesajları plak gibi ardarda yazma! notunu bırakan vatandaş; Sen git akvaryumunla ve polonla ilgilen.Tehditler beni yıldıramaz...

Erkan abim dünkü maç ile ilgili seyirci gözüyle maçın adamını seçsen söyle kenardan siz daha iyi görmüşsünüzdür :smiley:

İyi bir arkadaşlık ortamı, 4x4, kamp, doğa aktiviteleri, piknik,offroad,keşif gezisi,gurupça yapılan değişik aktiviteler (halı saha maçı,paıntboll,fidan dikme etkinliği,trap atışı vs gibi) etkinlik sever tüm doatları gurubumuza bekleriz.Bu gurupta; ilk gün gelenle son gün gelen arasında asla bir ayrım yoktur olmayacaktır.Tek amacımız;iyi niyetli düzgün insanları güzel bir platformda buluşturup, şehrin ve sosyal hayatın yüklediği stresi doğada atmaktır.İnsan, 4x4 ve doğa sevdalısı ,gurubumuzun mantalitesini benimsemiş tüm dostları bekleriz.
-Malumunuz kış bitti ve çamura kar a elveda dedik.Kısmetse yazın yapacağımız bazı etkinlikler;
-Bundan sonra düzenli olarak halı saha maçları devam edecektir
-Bu ay içerisinde Cherokee team le paıntboll maçımız var
-Kısa zamanda trap atışı etkinliği yapılacaktır
-Yağmurlar bitmeden Erem abi denetiminde fidan dikme etkinliğimiz gerçekleştirilecek
-Otobüs kiralanıp veya az sayıda araçla Çanakkale gezisi düzenlenecektir
-Tenekede tavuk etkinliği düzenlenecektir
-Kapadokya turu gerçekleştirilecektir
-İl dışındaki ulusal offroad yarışlarına gurupça bireysel araçlarımızla değil, 3-4 kişi bir araç şeklinde çok kişi-az araç! kamplarımız düzenlenecektir duyrulur!
Not;Başka etkinlik fikri olan var sa zamanla listeyi çoğaltabiliriz.Sonuçta ayda 1 kere büyük 1 kerede spontan etkinliğimiz var.Herşeye zaman ayıralım

erka' Alıntı:
dinledim de... ben sadece tedavi maksatlı demiştim..
Abi yanlış anlaşılmasın Bende o amaçla söylüyorum zaten.. Yoksa "Toktor beni ellemesin,Karım yapar amelyatımı" modundayımdır.. ;)

Not: Seçil hala bu Siteyi keşfedemediği için rahatım.

Savaş Cherokee' Alıntı:
İyi bir arkadaşlık ortamı, 4x4, kamp, doğa aktiviteleri, piknik,offroad,keşif gezisi,gurupça yapılan değişik aktiviteler (halı saha maçı,paıntboll,fidan dikme etkinliği,trap atışı vs gibi) etkinlik sever tüm doatları gurubumuza bekleriz.Bu gurupta; ilk gün gelenle son gün gelen arasında asla bir ayrım yoktur olmayacaktır.Tek amacımız;iyi niyetli düzgün insanları güzel bir platformda buluşturup, şehrin ve sosyal hayatın yüklediği stresi doğada atmaktır.İnsan, 4x4 ve doğa sevdalısı ,gurubumuzun mantalitesini benimsemiş tüm dostları bekleriz.
-Malumunuz kış bitti ve çamura kar a elveda dedik.Kısmetse yazın yapacağımız bazı etkinlikler;
-Bundan sonra düzenli olarak halı saha maçları devam edecektir
-Bu ay içerisinde Cherokee team le paıntboll maçımız var
-Kısa zamanda trap atışı etkinliği yapılacaktır
-Yağmurlar bitmeden Erem abi denetiminde fidan dikme etkinliğimiz gerçekleştirilecek
-Otobüs kiralanıp veya az sayıda araçla Çanakkale gezisi düzenlenecektir
-Tenekede tavuk etkinliği düzenlenecektir
-Kapadokya turu gerçekleştirilecektir
-İl dışındaki ulusal offroad yarışlarına gurupça bireysel araçlarımızla değil, 3-4 kişi bir araç şeklinde çok kişi-az araç! kamplarımız düzenlenecektir duyrulur!
Not;Başka etkinlik fikri olan var sa zamanla listeyi çoğaltabiliriz.Sonuçta ayda 1 kere büyük 1 kerede spontan etkinliğimiz var.Herşeye zaman ayıralım

Abim hamam işini unutmayalım :smiley:

Savaş Cherokee' Alıntı:
Hey dostum saçmaladığının farkındamısın.Tabiiki günün adamı bendim.Uçarak top bile çıkardım:smiley:))
Orası öyle kaleyi bulan 2 şutum vardı onuda 90 dan cıkardın abim :p ama konsantrasyon süper havada ucarken çektinmi çektinmi diye dusunmek super :D :D

burak mehmet' Alıntı:
Abi yanlış anlaşılmasın Bende o amaçla söylüyorum zaten.. Yoksa "Toktor beni ellemesin,Karım yapar amelyatımı" modundayımdır.. ;)

Not: Seçil hala bu Siteyi keşfedemediği için rahatım.
:smiley: sen merak etme kardeşim ben bunları hep bi kenara atıyorum :smiley: ilerde lazım olur :smiley:))

Savaş Cherokee' Alıntı:
Evet, kur 1.809.Bravo kardeşim:smiley:
..................
Sabah camıma; Aynı mesajları plak gibi ardarda yazma! notunu bırakan vatandaş; Sen git akvaryumunla ve polonla ilgilen.Tehditler beni yıldıramaz...

BENİM ARABAYADA DELİKANLI ADAM KIRMIZI TRAVESTİ ARABASINA BİNERMİ? DİYE YAZI BIRAKMIŞLARIDI..

Savaş Cherokee' Alıntı:
Travestiler clk 230 a biniyor:smiley:Megane coupe a binen travestimi kaldı:smiley:Peehhh
....
Ama bana not bırakanı biliyorum tabii.İyi öpememişim demekki! :smiley:

Öpme sen kimseyi. Nasıl öptüysen o günden beri kafam ağrıyor :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR