Abim bende takılıyorum Espirini anladım karşılık vermek istemiştim.. Yanlış anlaşıldıysam çok özür dilerim....serdar06' Alıntı:Kusura bakma Burak takılmıştım sadece... Art niyetim yoktu...
işin gücün ticaret Senede 6000 dönüm ekin satıyosun hala 3ün 5in peşindesin.mozbay1907' Alıntı:Oğlum kar payı koysaydık üstüne eccuk
Takasın neyle olacağına bağlı Levent bey mesela konjektörün nerede olduğunu bilene hediye bile edebilirimlevent7753' Alıntı:Takas düşünüyormusunuz Burak bey. Birde pazarlık payınız varmı ?
burak mehmet' Alıntı:Takasın neyle olacağına bağlı Levent bey mesela konjektörün nerede olduğunu bilene hediye bile edebilirim
Birsonraki organizasyonda Sana benim müthiş sac kavurmamdan yaparım abim...Erem' Alıntı:Hediyeni hazırla...
Eureka...
burak mehmet' Alıntı:Birsonraki organizasyonda Sana benim müthiş sac kavurmamdan yaparım abim...
Erem' Alıntı:Almayayım.. karbonu fazla diyorlar...
burak mehmet' Alıntı:Abim bende takılıyorum Espirini anladım karşılık vermek istemiştim.. Yanlış anlaşıldıysam çok özür dilerim....
burak mehmet' Alıntı:Hafta Sonu çıkartmıcam seni dedim Xj ye küstü şarjı kesti Dinamodan değil kollektörüde bulamıyoruz? Nerededir bu aracın kollektörü aceba ?
Murata sormayın bilmiyor o...