Kaputu açmışlar kollektörü çalmışlarburak mehmet' Alıntı:Hafta Sonu çıkartmıcam seni dedim Xj ye küstü şarjı kestiDinamodan değil kollektörüde bulamıyoruz? Nerededir bu aracın kollektörü aceba ?
Murata sormayın bilmiyor o...
Duyunca bi ürperdim zaten..mozbay1907' Alıntı:Kaputu açmışlar kollektörü çalmışlarHani kollektörü çalmasalar
Ne kollektörmüş arkadaş bi bulamadık ya ama bugun bulucaz azimliyiz
Amerikan arabada japon dinamomu olur la ayrıca
![]()
Bende konjektör diye biliyorum abim de Burak kollektör deyince dedim değiştirmeyim yanlışsa buragın ustune atarımErem' Alıntı:Murat;
Büyük ihtimalle Denso dinamo vardır. Ucuz ve kolay bulunabilir olması ile tercih edilmiş olabilir.
Bu arada aradığınız parça kollektör değil de konjektör olmasın?Zira kollektör şarj dinamosunun içinde kömürlerin bastığı bakır şeritli parçadır, ne kaçar ne kaybolur...
Burak, dinamo çıkışından voltaj okuyor musun? Öncesinde kömür ve kollektörden de başlamak gerekebilir arızayı aramaya.
Selamlar.
Doğruur abim denso var üzerinde çıkışlardan voltaj okuduk herşey düzgün yinede kömür değişimi yaptık kollektörü bulsak veya konjektörü ( artık hangisi iseErem' Alıntı:Murat;
Büyük ihtimalle Denso dinamo vardır. Ucuz ve kolay bulunabilir olması ile tercih edilmiş olabilir.
Bu arada aradığınız parça kollektör değil de konjektör olmasın?Zira kollektör şarj dinamosunun içinde kömürlerin bastığı bakır şeritli parçadır, ne kaçar ne kaybolur...
Burak, dinamo çıkışından voltaj okuyor musun? Öncesinde kömür ve kollektörden de başlamak gerekebilir arızayı aramaya.
Selamlar.
Oğlum kar payı koysaydık üstüne eccukburak mehmet' Alıntı:Doğruur abim denso var üzerinde çıkışlardan voltaj okuduk herşey düzgün yinede kömür değişimi yaptık kollektörü bulsak veya konjektörü ( artık hangisi ise) sorunu çözücez..
bu arada Xj moovisor ışıksız boyasız 100 tl Gel vatantaşşş![]()
serdar06' Alıntı:Moonvisor değil ama moovisor. o yüzden ucuz galba![]()
galba ne demek bilmiyorum ama evet abimserdar06' Alıntı:Moonvisor değil ama moovisor. o yüzden ucuz galba![]()