haydiii kaçırdığımız organizasyona bak bende 06 JP plaka cherokee ci arkadaşın arkadaşlarıyla Seat buluşmasındaydım,Beraber gittikleri bir gezi hakkında baya yorum yaptık fotoğrafları inceledik vs
Bu arada JP plakalı araç (Erkan abinin araç) cherokee değil ; renegade 2,8. gaz verdikten sonra, pati çektikten sonra ; tıtıtıtıtuurrssssss diye turbo sesi çıkaran Jeep güzeli makina
ARKADAŞLAR MADEM ; TÜH ORGANİZASYONU KAÇIRDIK, AAA HABERİM OLMADI, YA BAK ŞİMDİ BU HAFTA SİTEYE GİRMEMİŞTİM DİYORSUNUZ; O HALDE HERKES CEP TEL YAZSIN ÖZELDEN BANA YADA MURAT BALCI BAŞKAN A.HERKESE ETKİNLİĞE 3 GÜN KALA CEPTEN MESAJ ATALIM.MÜSAİT OLAN GELİR.LÜTFEN HERKES CEP TEL YAZSIN ÖZELDEN!!!
sn. monti dışı seni içi beni yakar resim 1 sene öncesine ait 85 kiloyum tarihinde güzelligiyle bir karar alıp 11/11/2011 de sigarayı bıraktım tarihler 10/10/2012 yi gösteriyor tartı 105 kiloyu gösteriyor tek suçlu sigara deyil tabiki mangalında suç ortaklığı var.
savaş bey onu başarabilmek herkesin harcı deyil sizi kutlarım o şekil kontrol bende olsa bende gezilerde içerim ben bir dal içiyim inanın ertesi gün içmeye başlarım.