Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 655,912
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

erka' Alıntı:
yaw onca resmin arasına bu gözü nerden buldun da yerleştirdin can dost ERKAN... adaşaımmmmm duy sesimizi açıklama bekleniyor... :smiley:

Sanırım Erkan gece nöbetteydi, akşama kadar ondan ses çıkmaz :smiley:

Zaten o da ondan şikayetçi ben geliyorum kimse kalmıyor diye :D

Etiketler

erka' Alıntı:
adaşım canım abim bu neyin gözüdür ? bakıyorum 1 saatir anlıyamadım tavşan değil. ordaki büyük baş da değil :( kaplan diyesim var ama sen ne zaman gittin afrikaya diye düşünüyorum :smiley:

:smiley: :smiley: :smiley: Erkan abim tilki gözü :smiley:

mesut kose' Alıntı:
Sanırım Erkan gece nöbetteydi, akşama kadar ondan ses çıkmaz :smiley:

Zaten o da ondan şikayetçi ben geliyorum kimse kalmıyor diye :D

Yok abim gece sayfanın nöbetini tuttuk güzel bir kar yağıyordu gece, olurda birimiz şeytana uyar dağa bayıra cıkar kalır acil çekici hizmeti olarak hazırda bekliyorduk ben ersin ve serkan ile birlikte :smiley:

Savaş Cherokee' Alıntı:
Şaşmazda 100 m2 arsa alıp 2 göz bir yer yapalım fikrimde hala kararlıyım:smiley:))
Aslında en güzel fikir Buraktan gelmişti.Kenarda köşede atıl büyük bir dükkan kiralayalım gurupça; araçlarımızı park ederiz kendi elimizden gelen tamiratları yaparız vs demişti.hatta başımızın belası olan yıkama olayı:smiley:
Abi o işi düşünüp araştırıyoruz ama Şaşmaz tuzlu gelir o yüzden İvedik civarlarında olabilir bakalım hesap kitap işindeyiz :smiley:

mozbay1907' Alıntı:
Abi o işi düşünüp araştırıyoruz ama Şaşmaz tuzlu gelir o yüzden İvedik civarlarında olabilir bakalım hesap kitap işindeyiz :smiley:
Muratçım şaka değil.Tutalım bir yer.En az 20 arkadaş katılır kiraya.Kiralar ne kadar bir fikrin varmı?En az içeri 5-6 araç ta almalı bence.Kompresörümüzü vs de koyatız.Ohh.Herkes evden bir iki parça alet edavat getirir.Tabelamızı da asarız ANOFF GARAJ diye:smiley:Bir kahve makinası ketıl falan:smiley:

DİKKAT;
Gurubumuzun şekeri ÇAĞIN kardeşimizin doğum günü buluşması!
Akşam saat 10,45 te tunalı girişi, kuğulupark önünde toplanıyoruz.En geç 11 de hareket.Ordan çekirdek tepe.Sonrada Kazımkarabekirde paça-işkembe:smiley:Katılmak isteyenler adını eklesin lütfen
Savaş,Mesut Abi,Salih,Murat,Dinçer,Burak,Erkan,

Savaş Cherokee' Alıntı:
Muratçım şaka değil.Tutalım bir yer.En az 20 arkadaş katılır kiraya.Kiralar ne kadar bir fikrin varmı?En az içeri 5-6 araç ta almalı bence.Kompresörümüzü vs de koyatız.Ohh.Herkes evden bir iki parça alet edavat getirir.Tabelamızı da asarız ANOFF GARAJ diye:smiley:Bir kahve makinası ketıl falan:smiley:
Şaşmazda dükkanlar zor kiralarda yüksekdir ama ivedikde uygun fiyatlı yer bulunur aslında araştırmak lazım

Savaş Cherokee' Alıntı:
Hayır ;LAMA GÖZÜ.Yalanmı söylüyorum kardeşim.Öyle tilkimi olur? :smiley:

Başkanım lama gözü demişse tilkiye lama taklidi yapmak düşer, okadarrrr :D :D

Savaş Cherokee' Alıntı:
DİKKAT;
Gurubumuzun şekeri ÇAĞIN kardeşimizin doğum günü buluşması!
Akşam saat 10,45 te tunalı girişi, kuğulupark önünde toplanıyoruz.En geç 11 de hareket.Ordan çekirdek tepe.Sonrada Kazımkarabekirde paça-işkembe:smiley:Katılmak isteyenler adını eklesin lütfen
Savaş,Mesut Abi,Salih,Murat,Dinçer,Burak,Erkan,
Erkan Nezir,

iroqua' Alıntı:
Yok abim gece sayfanın nöbetini tuttuk güzel bir kar yağıyordu gece, olurda birimiz şeytana uyar dağa bayıra cıkar kalır acil çekici hizmeti olarak hazırda bekliyorduk ben ersin ve serkan ile birlikte :smiley:
hazır kıta bekledik 3 araç :D

Istanbuldan herkese slmlar. Burda ne kar ne gunes var ne yazikki.

Dun butungun yol yavmurluydu. Gecede kar yagmis. Ankara kim bilir ne guzeldir simdi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

SON KONULAR

Geri