Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 655,933
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

adaşım canım abim bu neyin gözüdür ? bakıyorum 1 saatir anlıyamadım tavşan değil. ordaki büyük baş da değil :( kaplan diyesim var ama sen ne zaman gittin afrikaya diye düşünüyorum :smiley:

asc.JPG

Etiketler

Savaş Cherokee' Alıntı:
Spontan etkinliklerle alakalı gelen bir mesaja biraz önce yazdığım cevap sanırım bu konuyla alakalı aynı şeyi düşünen offroad ve doğaseverlere de bilgi verecektir;
................... bey iyi dilekleriniz için çok teşekkürler.Evet gurubun kurucusu ve başkanı benim.Çok özür dileyerek söylemeliyim ki spontan etkinliklere ;yani anlık gelişen küçük etkinliklere daha önceden tanışmadığımız arkadaşlarla gitmiyoruz.Bunun birçok nedeni var.Sizi zaten tanımadığımız için de şahsi algılayıp yanlış anlamazsınız herhalde.Nedenlerin en başında;genelde spontanlar ya sırf yeme içme,gülme,eğlenme,şakalaşma ağırlıklı yada sert offroad şeklinde geçiyor.Veya bir arkadaşımızın doğumgününe denk getiriyoruz.Orda bir aracımız battığında;ilk defa gelen arkadaşın çekip gittiğini görebiliyoruz.Yada biz 15 kişi gırgır muhabbet yaparken;yeni arkadaşımız ister istemez konunun dışında kalıyor.Bizim ayda 1 kereye mahsus büyük etkinliklerimiz oluyor.20-25 aracın katıldığı.o etkinliklerimizden dilediğinize katılıp önce gurupla tanışmanız lazım.Şayet o etkinlikte siz gurubu benimser, guruptaki yönetici arkadaşlarla da; biz sizi benimser;bu arkadaş artık gelebilir dersek her etkinliğe kimseye sormadan gelebiliyorsunuz.Zaten etkinliklerde arkadaşların cep tellerine sms atıyorum.Selamlar saygılar.

Savaş bey benim telefonum daha sizin listenize dahil olmadı sanırım ama çalışmalara devam ;)

erka' Alıntı:
adaşım canım abim bu neyin gözüdür ? bakıyorum 1 saatir anlıyamadım tavşan değil. ordaki büyük baş da değil :( kaplan diyesim var ama sen ne zaman gittin afrikaya diye düşünüyorum :smiley:
Cıta'da olabılır sankı abım :smiley:

Uzun zamandır yayınlamadığımız;yazılı olmayan kanunlarımızı:smiley: bir kere daha yineleyelim:
-Offroad, gezi, piknik, keşif gezisi,outdoor etkinlikleri üzerine kurulu gurubumuzun olmazsa olmazı DOSTLUK VE SAYGIDIR.
-Ayda bir kere 20 araç üzeri katılım aldığımız aileli büyük etkinlik, ayda 1-2 kerede anlık karar verip küçük buluşmalar yaptığımız spontan etkinliklerimiz olmaktadır.
-Gezilerimizde ve buluşmalarımızda kesinlikle; genel geçer ahlak kuralları, konvoy kuralları, offroad kültürüne has kurallar çerçevesinde hareket etmek tüm katılımcılar tarafından uyulmalı ve sağlanmalıdır.
-Gezilerimizde alkol kesinlikle yasaktır.Sebebi; aile ortamı ile, offroad ile alkolün bağdaşmaması ve etkinliklerimizin;içmeye gidiyoruz havasına asla bürünmemesi içindir.
-Spontan/küçük buluşmalara sadece ve sadece gurup üyeleri katılabilir.
-Büyük etkinliklerde şu ana kadar bir bölgeye 2 kere gitmedik ve daha gidilecek bir çok yer var.Gidilecek yerler gurup içerisinde 4 kişi tarafından aylar öncesinden belirlenmekle beraber, sırayla her gezi noktasına gidilme planı vardır.
-Havaların ısınmasıyla;fidan dikme etkinliği,kamp,trap atış etkinliği, halısaha maçları, paıntboll,trakkıng vs gibi değişik etkinliklerde yapılacaktır.
-Gurup içerisinde şu zamana kadar 15-20 civarı araç sahibi abimiz,arkadaşımız iyi dostluklar kurmuş olup sosyal hayattada sürekli görüşmektedirler.Bu samimiyet şu ana kadar herhangi bir lakaytlığa, ciddiyetsizliğe sebep olmamıştır ve yeni gelen arkadaşlardan da beklentimiz budur.
-Başkentte 23-25-26-29-19-21 vs. araç sayı ortalaması ile yapmış olduğumuz gezilerle en büyük katılımın olduğu gurup olmamız ANOFF adına gururumuz olsa da; yeni dostlar edinme konusunda son derece seçici ve titiz olmaya, önce DOSTLUK ilkesini prensip edinmiş arkadaşlarla yola devam etmekte kararlılığımız devam edecektir.
-Gurup içerisindeki araçların %70 i standart araçlardır.Çok sert offroad, kırıcı offroad zaten yapmamakla beraber herhangi bir offroad alanında da biri bir diğerine;şuraya gir, burdan geç, ben yaptım sende yap vs gibi asla yönlendirme yapmamaktadır.Offroad a dileyen katılır dilemeyen katılmaz, herkesin kendi insiyatifindedir.
-Büyük etkinliklere sadece aile ile katılım kabul edilmektedir.Guruba uymayacak bir bayanla etkinliğe katılmak yasaktır.
-ANOFF bir dernek yada kulüp değil;dostluk ve arkadaşlık esasına dayalı offroad, doğa, gezi, keşif, piknik,outdoor etkinlikleri ve en önemlisi 4X4 severlerin başkenteki adresidir:smiley:
Dostluğumuzun, saygımızın, güzel etkinliklerimizin devamı, ANOFF ailemizin dünya döndükçe varolması dileği ile:smiley:Herkese selam ve saygılar.

erka' Alıntı:
Sen gene göz olduğunu anlaşmışsın ben. hayvan yaralandıda yarasını çektiler sandım..

yaw onca resmin arasına bu gözü nerden buldun da yerleştirdin can dost ERKAN... adaşaımmmmm duy sesimizi açıklama bekleniyor... :smiley:

snsslh' Alıntı:
saat 13.30 civarı şaşmazdayım...
ilgililere duyurulur... :eek:
Şaşmazda 100 m2 arsa alıp 2 göz bir yer yapalım fikrimde hala kararlıyım:smiley:))
Aslında en güzel fikir Buraktan gelmişti.Kenarda köşede atıl büyük bir dükkan kiralayalım gurupça; araçlarımızı park ederiz kendi elimizden gelen tamiratları yaparız vs demişti.hatta başımızın belası olan yıkama olayı:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,637
Kaydolan Son Üyemiz
Hnzlkskn

SON KONULAR

Geri