Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 657,208
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

,

P7070129.JPG

P7070143.JPG

P7210522.JPG

P9186062.JPG

Etiketler

Gecikmekle birlikte herkese selamlar.
Yine çok güzel bir birlikteliği keyif ve mutlulukla tamamladık.
Başta Savaş abi ve Mesut abi olmak üzere tüm dostlara teşekkürler.
Saç Kavurmasıyla,Çayıyla,Çekirdeğiyle,sohbetiyle çok keyifli;rampasıyla,inişiyle,suyuyla,çamuruyla çok adrenalinli bir etkinlik oldu.
Bir sonraki buluşmamızı sabırsızlıkla bekliyorum.
Selamlar,saygılar...

IMG_0020.jpg

IMG_0024.jpg

IMG_0025.jpg

IMG_0027.jpg

IMG_0028.jpg

erkan abi yazını şimdi gördüm. abi telefonu var açık adresini bilmiyorum. istersen beraber gideriz ben müsaitim tanıştırırım sizi

cr-v' Alıntı:
erkan abi yazını şimdi gördüm. abi telefonu var açık adresini bilmiyorum. istersen beraber gideriz ben müsaitim tanıştırırım sizi

Serkan telefonuda olur hemen gitmiyeceğim aciliyeti yok ama uygun bir zamanda gitmek istiyorum

Günaydın arkadaşlar..... iyi bir hafta geçmişdir umarım. iyi bir hafta sonuda geçer umarım bol şanslar hepinize.

Kesintisiz uyunmuş 6 saatlik uykunun sabahından hepinize günaydın,

Abiler size bişey danışayım KOLXJ ye 2 jant arasında kaldım.
Lastik ebadımı büyütmeyeceğim için 114,3---8--15 bi jant alıcam MT leri RT leri ayrı jantlarda tutabilmek birazda görüntü için,
aklımda 2 tane model var birisi powcan 321 modeli dieride jaws marka
1. jaws marka
2.si powcan marka

powcan.jpg

JAWS.jpg

Gunaydın,
siteye erişim olmadığı için bu gün yükleyebildim.
Dün sabah itibariyle elmadağ kar durumu.

20130221_111921.jpg

20130221_111927.jpg

20130221_111935.jpg

Herkese günaydın tabiki powcan bence :smiley: sen yarın kaçda çıkıcan bide kaça kadar açıklar :smiley:

Birkaç fotografda radarın etrafından,

hafta sonuna kadar taş ocağının etrafındakiler erir sanırım. Yinede etrafda bol miktarda var , hafta sonu gezmek isteyenler için duyurulur.

20130221_113123.jpg

20130221_113144.jpg

IMG_20130221_134955.jpg

IMG_20130221_133752.jpg

mozbay1907' Alıntı:
Herkese günaydın tabiki powcan bence :smiley: sen yarın kaçda çıkıcan bide kaça kadar açıklar :smiley:

Gece 23 e kadar açıklar ben 18:30 da çıkıcam eğer orada olursan gelirim yanına
jaws ta kafamı çok kurcalıyor yaw.. hemAllah korusun kaza bela olsa yedek para olarak bulmasıda kolay.

Umut bey Elmadağ güzel görünüyor Tam sucuk luk :D

Umutcan' Alıntı:
Birkaç fotografda radarın etrafından,

hafta sonuna kadar taş ocağının etrafındakiler erir sanırım. Yinede etrafda bol miktarda var , hafta sonu gezmek isteyenler için duyurulur.
Umutcan bey fotolar süper.baya kar varmış.Şehirde kara hasret kaldık:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,857
Kayıtlı Üye Sayımız
166,656
Kaydolan Son Üyemiz
aliaksoy

Çevrimiçi üyeler

Geri