KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Face de yazmıştınız zaten iş yerinizi ve nazik davetinizi.Abi görüşecez inşallah.Zaten pazar nasipse liste oluştu, hep beraberiz.(Bende öveçler akbank a çok sık giderim.kredilerimi ödüyorum.severler beni)))))))))
VAY ANAM MAŞALLAHHHİSMAİL BEY BENİM ZJ PIRSTI KALDI))Allah her türlü kazadan beladan musibetten sıkıntıdan arızadan göz değmesinden sihirden büyüden hasetten yolda kalmaktan kırılmaktan çizilmekten korusun tüm arkadaşlarımızın araçlarını İnşallah! ))
Evvelki akşam hoşdereyi çıktım atakule önünden çankaya caddesine giriyorum.(Köroğluna doğru) Yanımda bir volvo 60 korna yapıyor.Yavaşladım.Bas bas diyor.Efendim hocam dedim.Ya sesini özledim bir basarmısın ddi.Ben nasıl yapıştırmışsam o gazlaKick down ve c.başkanlığı kapısındaki ışığa kadar ibre 130)) ordan tekrar devam.Arkadaştata peşime basmış geliyor.2, ışıkta 5.9 mu bu ya bu ne hız bu ne ses dedi.Yok dedim 5,9 taklidi yapıyor ama değil 5,2Köroğlunda yine bas bas yaaa diyor Sağ salim eve gittik Allaha şükür bir yere yapışmadan
VAY ANAM MAŞALLAHHHİSMAİL BEY BENİM ZJ PIRSTI KALDI))Allah her türlü kazadan beladan musibetten sıkıntıdan arızadan göz değmesinden sihirden büyüden hasetten yolda kalmaktan kırılmaktan çizilmekten korusun tüm arkadaşlarımızın araçlarını İnşallah! ))