jeomad
05335468842 - L 200
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
Yolu gören varmı ?
Yolu gören varmı ?
Hepimizin araçlarına masallah . Dogrudur çok sık giderim öveçler akbank'a iş yerimde pazarın orda çok yakın oraya.outlaw06' Alıntı:Cem hocam aracını geçenlerde (baya oldu ama) öveçler akbankın önünde gördüm.Gerçekten heybetli duruşu dik bir araç.Maşallah diyelim...
Face de yazmıştınız zaten iş yerinizi ve nazik davetinizi.Abi görüşecez inşallah.Zaten pazar nasipse liste oluştu, hep beraberiz.(Bende öveçler akbank a çok sık giderim.kredilerimi ödüyorum.severler beni)))))))))cemklc' Alıntı:Hepimizin araçlarına masallah . Dogrudur çok sık giderim öveçler akbank'a iş yerimde pazarın orda çok yakın oraya.
Selam.Elbette yapacağız ;ama araçlarımızı kıracak, aşırı zorlayacak yerlere genelde girmiyoruz.Kimseyede ; sen şuraya girme demiyoruz.İsteyen kendi aracını istediği etapta dener.Ama kimseye; gaz verme, ben girdim sende gir deme olayı yok)) Amaç iş, şehir, sosyal hayat vs stresini atmak, doğa ve 4X4 sevgimizi yaşamak değilmi?ismail06' Alıntı:Selam Arkadaşlar,
Pazar günü tırmanma, dere geçisi vs gibi atraksiyonlar yapacakmıyız?
outlaw06' Alıntı:Selam.Elbette yapacağız ;ama araçlarımızı kıracak, aşırı zorlayacak yerlere genelde girmiyoruz.Kimseyede ; sen şuraya girme demiyoruz.İsteyen kendi aracını istediği etapta dener.Ama kimseye; gaz verme, ben girdim sende gir deme olayı yok)) Amaç iş, şehir, sosyal hayat vs stresini atmak, doğa ve 4X4 sevgimizi yaşamak değilmi?