Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 646,791
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Bu tip etkinliklerde olmazsa olmazlar vardır, aynen katılıyorum her etkinliğe özel uyulması gerekenler, etkinlik öncesi duyurulduğunda sorun olacağını sanmıyorum. En azından grup olarak biz, Off Road = Alkol yargısını yıkmaya çalışalım. Mesele kalabalık olmak değil, ''az olalım öz olalım'' nasılsa sonradan bu gruba katılma isteyenler çok olacaktır.

Etiketler

Kahvaltı yapılıpmı gelinecek yoksa hep beraber mi olacak öglen yemek işi felan nasıl olacak.

Bu gezilerde alkolle mücadele konusunda ben çok komik şeyler yaşadım:smiley: Şimdi anlatmayayım etkinliklerde sohbetini yaparız zaten.
Ama özetle şunu söylemek istiyorum.Affınıza sığınarak madde madde yazacağım...
1) ÖZELLİKLE VE ÖZELLİKLE ;ELBETTE BU GURUBU KURAN MURAT BALCIDIR TECRÜBELERİ EMEKLERİ VARDIR LAKİN;BEN VE MURAT IN ASIL AMACI BU GURUPTA İLK GÜN GELENDE 2 SENE SONRA KATILANDA BENCE AYNI MESAFEDE OLMALIDIR.Bir devlet kurumuna başkan atamıyoruz.Ast üst sevdamız asla olmamalı.O zaman samimiyet olur.
2) Bir başka husus; Ben bu offroad işinde 30-40-50 yaşında adamların birbirini çekiştirmesini çok bayağı buluyorum.Bu arkadaşlık ortamında gelip ağaç dibinde benle çançan yapıp 2 saat sonra göl kıyısında beni başkasına kesenü, başkasını bana kesen bence AYNI GÜN KENDİSİ ELVEDA DESİN VE GİTSİN:smiley:
3) Ben artık ALKOL ETKİNLİĞİMİ YAPILIYOR, OFFROAD VE DOĞA mı anlayamaz hale geldim.Yahu içen içsin kimsenin başında Şeyhulislam değilim.Ama yeter yahu her şeyin de bir haddi var, hududu var.İçen hep saygı bekliyor nedense, içmeyene saygı dedinmi; dincisin, falan partilisin, sanane stres atmaya geliyoruz oluyor:smiley:))Yahu kardeşim doğa ile, gölle, balıkla, at binmekle, 4X4 le atacaz ya stresi.Haaa sen stresini atmaya değil içmeye geliyorsun:smiley:))İçen içsin kimse aaa içme demez.Ama amaç o olmamalı.
4) Yok çekme halatı yok, yok mapası yok, aman o mangal getirmemiş gibi ufak şeylere girersek orda kalırız ve evvela yaşımıza yakışmaz.Kene tipler zaten 1-2 gezide kendini belli eder ve merak etmeyin TEMİZ SU PİSLİKLERİ ZATEN DIŞARI ATAR.
5) Biz Muratla sadece offroad yapmıyoruz.At binme, tüfekle atış talimi, havalı tüfekle hedefe atış, paıntboll vs vs vs.Elbette sevdamız offroad.Ama Balık seviyorum diye hergün hamsi yenmezki:smiley:Bazende levrek sazan çupra yiyelim.Süsleyelimki offroad 2. bir etkinlikte daha güzel olsun:smiley:
6) Bazı guruplarda ;bak ben bu çukura girdim sen giremezsin, yada hele sen şu geçişi yap ben sonra yaparım, Allah aşkına yap, ya ne korkaksın, aaa arabasından korkuyoru gördük ve birbirlrinin arabasını kırıp onun sohbetini, hasedini yapanları gördük.Biz araba kırmaya kırdırmaya değil, OFFROAD I HİSSEDEREK, EĞLENEREK ,BAŞARARK YAPMALIYIZ bence:smiley:
7) En sıkıntılı hususlardan biride; Bazen oluyor sadece 4 kişi isim yazıyor listeye bakıyorsun 8 araç gelmiş.Ne hoş, ne ala.Ama bazende ;YA NEDEN ETKİNLİK YOK, HEP SİZMİ GİDECEKSİNİZ, HADİ DÜZENLEYİNDE BİZDE GELELİM DENİYOR 12 KİŞİ İSİM YAZIYOR SABAH BULUŞMA YERİNE GİDİYORSUN 3 ARAÇ VAR:smiley:HİÇ HOŞ DEĞİL ASLINDA.Bence birbirimizde cep telimiz olsun ;başına bir sıkıntı gelen arkadaşımız olabilir, çok daha önemli işi olan biri gelemeyebilir ama YAN YATTI ÇAMURA BATTI BUNLAR.Samimiyeti bitiriyor!!!
8) Etkinlikleri biz asla bir para harcama ,savurganlık şovuna dönüştürmüyoruz.Kardeşim 10 kişimi gitti,marketten toplu alınıyor zaten.Kaç kişi ne yer belli zaten.Böl 10 a bu kadar basit.
BENDEN ŞİMDİLİK BU KADAR.BİZİM AMACIMIZ SAMİMİ, AŞIRILIKLARDAN UZAK, İSTEYEN İÇSİN AMA SIRF İÇMEYE GELMEYEN, HER TÜR ETKİNLİĞE AÇIK GÜLÜP EĞLENECEĞİMİZ BİR ARKADAŞ ORTAMI KURMAK.
LÜTFEN BAŞKA FİKRİ OLAN YAZSIN.ZATEN PAZAR GÜNÜ NASİP OLUR BULUŞURSAK BUNLAR KONUŞULUR.
HERKESE SELAM VE SAYGILARIMLA...(gevezeliğim ve kusur ettiysem kusurlarım için özür)

cemklc' Alıntı:
Kahvaltı yapılıpmı gelinecek yoksa hep beraber mi olacak öglen yemek işi felan nasıl olacak.
Cem abi Murat presıdent at çiftliği yazmış.Sanırım kahvaltıyı çiftlikte yapacağız.(Murat aslını yazar yanılıyorsam). Orda ata binmek isteyen biniyor atv var binmek isteyen biniyor.sonra beynama gidilir.orda mangal için ateşş yakarız.yemeğimizi yer gezimizi yeriz sanırım böyle...

diablo2barbar' Alıntı:
İsmail senin arabayı Şaşmaz da su deposunun dışında hiç denemedik daha ne zaman çıkacan yeşil sahalara ?
Yaşarla ATV ve Römorklandık haberin olsun..

Merhaba Adil Abi,

İş yoğunluğundan sahalardan oldukca uzaklaştım ama şimdi tekrar döndüm aranıza. ATV lerde hayırlı uğurlu olsun, bende dahil olacaktım fakat arabayı değiştirmeyi düşünüyorum bu aralar belki ondan sonra. En kısa zamanda görüşmek üzere

outlaw06' Alıntı:
Cem abi Murat presıdent at çiftliği yazmış.Sanırım kahvaltıyı çiftlikte yapacağız.(Murat aslını yazar yanılıyorsam). Orda ata binmek isteyen biniyor atv var binmek isteyen biniyor.sonra beynama gidilir.orda mangal için ateşş yakarız.yemeğimizi yer gezimizi yeriz sanırım böyle...
Hazırlığımızı ona göre yapalım .

cemklc' Alıntı:

Kahvaltısını isteyen evde yapar,
İsteyen yolda yandaki arabalar ile paylaşır poğacasını cayını simidini,
Ama tatlı oluyor ozaman,
Herşey Paylaşınca güzel :smiley:

Öğle yemeğinde de Tek Ateş Tek Sofra Tek Kaşık Tek Bıcak Tek Masa
Soğumayalım, Kışın ısınmaya sıcaklığa ihtiyacımız olacak, Aramıza rüzgar girmesin,
Sürüden Ayrılanı kurt kapar,,

Etkinlik sırasında da göz önünden ayrılmayalım ki sıkıntı yaşıyanı görebilelim

Arkadaşlar;

Etkinlkiklerinizden beni de haberdar edin diyenler,

Lütffen İsim, Telefon, Mail, bilgilerini özel den yollarlar ise,

Grup listesi oluşturmamız daha kolay olur,

Fotoğrafcı lara da ihtiyacımız var, Co pilotlara da ihtiyacımız var.

Aracım yok gelemem diye düşünülmesin Lütfen

Herkesin bir hobisi vardır, Bizlerin de onlardan öğrenecekleri vardır.

jeomad' Alıntı:
Arkadaşlar;

Etkinlkiklerinizden beni de haberdar edin diyenler,

Lütffen İsim, Telefon, Mail, bilgilerini özel den yollarlar ise,

Grup listesi oluşturmamız daha kolay olur,

Fotoğrafcı lara da ihtiyacımız var, Co pilotlara da ihtiyacımız var.

Aracım yok gelemem diye düşünülmesin Lütfen

Herkesin bir hobisi vardır, Bizlerin de onlardan öğrenecekleri vardır.
murat abi etkinliği facebook sayfamızda paylaşmammışsın :smiley:

outlaw06' Alıntı:
Adil abi çok sevinirdim gelseydin ama size de iyi eğlenceler.Abi korku kampı ne?
Çoluk çocuk ailecek ormanın en ücra köşelerinde bir yerde kamp kuracağız ve çocukların orman korkusunu yenmek için gece yürüyüşü falan yapacağız.

outlaw06' Alıntı:
Arkadaşlar
7 Ekim Pazar günü saat: 09.00'da Konya yolunda bulunan opette buluşup, En geç 09,30 da hareketle;
Gölbaşına at binmeye, oradan'da Beynam ormanlarına gitmeyi planlıyoruz.
Yemek alışverişi toplu yapılacaktır...
Liste:

1) Jeomad /Murat L200
2) Mydarling /Aytaç Cherokee 5,2
3) Outlaw06 /Savaş Cherokee 5,2
4) Ersin 06 /Ersin TerranoII
5) Monti Forester
6) Cemklc /Cem Canavar Land
7)ismail06 Cherokee 5,9
8)Mesut köse
9)erkan renegade 2.8

KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR LİSTEYE ADINI EKLEYEBİLİR...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR