Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 656,427
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

:smiley:

560085_10200148293642950_1821641040_n.jpg

521671_10200148294762978_1040700678_n.jpg

65645_10200148294402969_495686201_n.jpg

560176_10200148296963033_1571003983_n.jpg

563166_10200148297043035_1855036902_n.jpg

Etiketler

katılan herkese günümüze keyif kattıkları için bu harika günde harika etkinliği gerçekleştiren tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler ayrıca hasta haliyle yanımızda olan SAVAŞa ayrıcaa çok teşekkürler. fotoğrafları çeken ve paylaşan tüm arkadaşların emeklerine sağlık

mesut kose' Alıntı:
Günaydın,Mehmet bey bu aileli bir etkinlik olacak, genel uygulama şu şekilde eğer gruptan bir tanıdığınız varsa size referans olacak o zaman etkinliklere gelmenizde sorun olmuyor ama yoksa bir tanıdık o biraz sorun
Ama özel bir durum olduğunu düşünerek aileli katılımınız sözkonusu ile buyurun gelin

Burak tütün oradan direk çevre yolundan pursaklara çıkacağız 9 da haraket edersek sanırım 9.10 gibi orda oluruz sen bizden erken orada olursan sorun olmaz

Mesaji biraz gec okudum. Aslinda iyi ki gec okumusum. Yoksa Bu guzel gunu yasayamayacaktim. Umariz davetsiz gelmemiz kimseyi kizdirmamistir. Bu gun sanirim ilk deaf off road baptism ve com keyif aldim. Organizasyonda emegi gecen ve beni cesaretlendirip yardim Eden herkese cok tesekkurler.

Bizlerde sizi tanıdığımız için mutlu olduk bu güzel güne renk kattınız, Ersin fotoğraflar için teşekkürler ellerine sağlık. Bir büyük etkinliğide böylelikle kazasız sorunsuz tamamlamış olduk katılan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Herkese iyi geceler dilerim, yine süper bir etkinlikti ve bu etkinliği düzenleyen organize eden mesut abi ve yine hasta olmasına rağmen bizi yalnız bırakmayan savaş abi ye özverilerinden dolayı çok teşekkür ederim, bize öncülük yapan ve rehberlik eden ersin beye ve bu güzel gezide bizimle yola çıkan renk katan tüm dostlarıma kardeşlerime ve abilerime de çok teşekkür ederim

Fotoğraf olayını yine abartmışım :smiley: , umarım 220 fotoğrafa bakmaktan sıkılmazsınız

Çubuk karagöl fotoğrafları

P2030001.JPG

P2030002.JPG

P2030003.JPG

P2030004.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,854
Kayıtlı Üye Sayımız
166,648
Kaydolan Son Üyemiz
Kasim_Sabbag

Geri