Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 656,427

Etiketler
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

frontera58' Alıntı:
GÜNAYDIN MESUT ABİ DÜN AKŞAM ÜSTÜ SENİN SUZİ YANIMDAN GEÇTİ İVEDİKTE SENMİYDİN KULLANAN İLANDAKİ NUMARAYI ARADIM KAPALIYDI SENİN DEĞİLMİ ABİ O?

Gökhan'cım merhaba, muhtemelen benim dir ama hangi ilanı aradın da telefon kapalıydı onu anlamadım, bu arada suziki bugün satıldı sanırım şimdi Niğdeye doğru gidiyordur.

mesut kose' Alıntı:
Gökhan'cım merhaba, muhtemelen benim dir ama hangi ilanı aradın da telefon kapalıydı onu anlamadım, bu arada suziki bugün satıldı sanırım şimdi Niğdeye doğru gidiyordur.
Neeeee suzi 2,5 satıldımı??? Vay anam.Sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim!Acaip oldum valla.Gurubun yıldız araçlarından biri idi o yüzden üzüldüm, dostumun/abimin satlığa çıkmış aracıydı,satılmasına sevindim .acaip bir duygu!ne zevkten ne dertten içersin ya, öyle bişi oldum:smiley:))Alana satana Allah hayırlı etsin abi...

Vallahi kardeşim sağolasın, aynen bende senin gibiyim sevineyim mi üzüleyim mi anlamadım ama alana arkadaşa hayırlı olsun, Güle güle kullansın, Allah kaza bela vermesin hayrını görsün inşallah ...

Salih beyin yeni aldığı,Erem abinin sattığı,Mesut abinin sattığı,Niğdeli kardeşimizin aldığı grubumuzun gözbebeği araçlar alan da satana hayırlı uğurlu olsun.
Grubumuzun keyifli sohbetlerini uzun bir ara ve yoğun bir tempo sonucunda okuyabildim.
Herkese selam sevgi ve saygılarımla...

398577_10200109610211700_1940708448_n.jpg

outlaw06' Alıntı:
ANKARA OFFROAD VE OUTDOOR ETKİNLİKLERİ GURUBU 7. BÜYÜK ETKİNLİĞİ
YER :Çubuk Karagöl
TARİH/SAAT :03/Şubat/2013
SAAT :08.30 (saat 9 teker döner 40 kişi bir kişiyi bekleyemez)
BULUŞMA YERİ :TÜVTÜRK (İvedik)
YEME/İÇME :HERKES KENDİNE AİT(tavuk,kaz,dana,koyun,balık,sarma,açma,börek,ÇEKİRDEK)

1.Savaş Tanır WJ 3 kişi
2.Mesut Köse CJ8 3 kişi
3.Ersin Güzel TerranoII 4 kişi
4.Erkan Nezir Suzi 2 kişi
5.İsmail Abi Dev ZJ 5.9 2 kişi
6.Salih Yardımcı Suzi 3 kişi
7.Salih Özen Lada 2 kişi
8.Salih Turan Freelander 2 kişi
9.Çağın Kaya Jımny 2 kişi
10.Dinçer İzzet Cano XJ 2 kişi
11.Murat Özbay XJ 2 kişi
12.Burak M.Üçkol XJ 2 kişi (bebiş doğmazsa)
13.Yiğit Abi Amarok 5 kişi (2 araç olabilir)
14.Akın Bey Frontera 2 kişi
15.Orhan Abi Pajero 3.2 4 kişi
16.Erem Ergüder XJ 4 kişi
17.Oytun Bey ZJ 2 kişi
18.İlker/Gökhan Suzi 2 kişi
19.Necati Samuraı 2 kişi
20.Eflatun Bey Pajero 3.2 3 kişi
21.Veysel Pathfınder 2 kişi
22.Aytaç ZJ 5 kişi
23.Çiğdem Tabanvay 1 kişi
24.Erkan Eroğlu Renegade 2.8 1 kişi(il dışında olmazsa)
25.Erdinç Özenli Suzi 4 kişi

NOT:Etkinliğimizde genel geçer ahlak kurallarının, her zamanki muhabbet ve samimiyetin oluşturulması, konvoy kurallarına uyulması, kesinlikle sollama yapılmaması, geçen yabancı araçlara yol verilmesi, asla alışveriş ve yakıt için artçının bekletilmemesi ve durulmaması, silah kullanılmaması,kesinlikle ALKOL kullanılmaması, piknik alanında araç kullanırken bir kişi nezaretinde dikkatli hareket edilmesi, offroad ın sadece belirlenen parkurda ve bir düzen çerçevesinde yapılması ricalarımızla yine güzel bir buluşmada siz dostlarım, abilerimle görüşmek dileği ile.Lütfen yakıtımızı,yiyecek ve içeceğimizi akşamdan alalım.Lütfen odun ve mangal kömürümüzü tedarik edelim.Yürekten Selamlar Saygılar.
ÖNEMLİ NOT:Guruptan bir referansımız yoksa ve bana bildirmeden, lütfen listeye isim yazmayalım.Gelmeyi düşünen diğer arkadaşlarla özelden görüşelim.Yukarıdaki kuralları benimseyen, dostluk odaklı bir etkinlik beklentisi olan tüm doğa ve 4x4 severlerle görüşmek dileği ile...

Değerli dostlar uzun zamandır iple çektiğim buluşma günümüzde malesef aranızda olamayacağım, Pazar günü yaklaşık 15 gündür görmediğim kızımı ve eşimi almak üzere Zonguldak a gitmem gerekiyor.
Planlamalarımı geziye katılmak,dostlarımı görmek ve haftaya ailemi almak üzere yapmıştım fakat kızımın özlemine dayanamayarak onu getirmeye gideceğim.
Son anda çarkettiğim için hepinizden özür dilerim.
Bundan sonraki ilk spontan off road buluşma da ya da çorbacı da ya da hamamda görüşmek üzere....
saygılarımla...

IMG_0030.JPG

IMG_0010.JPG

Herkese iyi akşamlar dilerim
Salih abi size de pazar günü için hayırlı yolculuklar dilerim

PA301495.JPG

PB011555.JPG

PB011547.JPG

PB011580.JPG

Herşey istemekle başlar hadi bakalım... ;D ;D ;D

http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&v=CRqHTQdLbrg&NR=1

CKAYA' Alıntı:
Herşey istemekle başlar hadi bakalım... ;D ;D ;D

http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&v=CRqHTQdLbrg&NR=1
Hadi bakalım cok istiyom bunu olmazsa yaktim seni Cagin ;) ;) ;) ;D ;D ;D ;D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GIG9P0lB1iA[/youtube]

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,854
Kayıtlı Üye Sayımız
166,648
Kaydolan Son Üyemiz
Kasim_Sabbag

Geri