burak mehmet
Kamp III
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
uyanabilen herkese günaydın....
uyanabilen herkese günaydın....
Murat.. JP233 plaka mat siyah...Ailesini almaya gidecekti...Monti' Alıntı:Bu sabah havalanı yolundaki bizim stickerli XJ kimdi arkadaslar ? dortluleri yakıp selam verdim ama anlamadı :-\
Haaa Murat dostum du ha Boylece stickerında onemini gormus olduk. Yolda giderken arac bana bisi ifade etmedi taaki yanından gecerken stickerin gorunce araca selam verme ihtiyacını duydum.burak mehmet' Alıntı:Murat.. JP233 plaka mat siyah...Ailesini almaya gidecekti...
Stickerların önemini biliyorsunuz ama araçlara yapıştırmıyorsunuz.Hala 6-7 araçta stickerımız yok.O kadar uğraşıyoruz valla bari bir sticker yapıştırsın arkadaşlar arka camlarına.Gelip onudamı ben yapıştırayım))Monti' Alıntı:Haaa Murat dostum du ha Boylece stickerında onemini gormus olduk. Yolda giderken arac bana bisi ifade etmedi taaki yanından gecerken stickerin gorunce araca selam verme ihtiyacını duydum.
outlaw06' Alıntı:Stickerların önemini biliyorsunuz ama araçlara yapıştırmıyorsunuz.Hala 6-7 araçta stickerımız yok.O kadar uğraşıyoruz valla bari bir sticker yapıştırsın arkadaşlar arka camlarına.Gelip onudamı ben yapıştırayım))
Banada tak dedi de aracı gunluk ve iş için kullanırken benim yapıştırmam uygun değil o buyukluktekini ama ah keşkem ah keşkem 10 x 10 cm boyutunda olaydi :-\ :-\ :-\ :-\.burak mehmet' Alıntı:İbrahim Tatlı sesten bana gelsin ozaman,
Bir taş attın kafamada tak dedi
ayın 3 ünde stickeri tak dedi vay vay
muayeneden geçmezmiş senin araç anoff logolu kaplama var diye ruhsata işletmen gerekiyormuş.Bide dün neden gelmedin? yok yazıldınCKAYA' Alıntı:Ya bana ne demeli bütün arka yan camımı kaplıyor ;D ;D ;D
hocam görmedim valla kusura bakma görsem mutlaka alırdım selamıMonti' Alıntı:Bu sabah havalanı yolundaki bizim stickerli XJ kimdi arkadaslar ? dortluleri yakıp selam verdim ama anlamadı :-\
Sağol Ersinim.Teşekkürlerersngzl_06' Alıntı:geçmiş olsun savaş abi