Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 646,938
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

uyanabilen herkese günaydın....

IMG_0129.JPG

Etiketler

Bu sabah havalanı yolundaki bizim stickerli XJ kimdi arkadaslar ? dortluleri yakıp selam verdim ama anlamadı :-\

burak mehmet' Alıntı:
Murat.. JP233 plaka mat siyah...Ailesini almaya gidecekti...
Haaa Murat dostum du ha ;) ;) Boylece stickerında onemini gormus olduk. Yolda giderken arac bana bisi ifade etmedi taaki yanından gecerken stickerin gorunce araca selam verme ihtiyacını duydum. :eek: :eek: :eek:

DÜN GECE; 1 saat içerisinde çağrıma kulak verip 10 jeep, 2 binek oto ile 12 araç toplanan çok kıymetli abilerim ve kardeşlerime yürekten teşekkür ediyorum.Hepinizi gerçekten ve kalpten seviyorum.Çünkü ben bu kadar temiz kalpli, bu kadar yürekli insanı hiçbir ortamda bir arada görmedim.Bizleri bir araya toplayan Allaha sonsuz şükürler olsun...
ALLAH GURUBUMUZU ;Kem gözlerden, fesatlardan, nazarlardan, kazalardan, belalardan, musibtlerden,her türlü darlıktan, insanların ve diğer yaratılmışların şerrinden,yokluktan,acizlikten,kanmaktan,kandırmaktan,karsız, çamursuz, 4x4 süz, doğasız ve birbirimizsiz kalmaktan korusun...
Murat Özbay kardeşim ve Gökhan Tosun kardeşim; doğum gününüz tekrar kutlu olsun...

Monti' Alıntı:
Haaa Murat dostum du ha ;) ;) Boylece stickerında onemini gormus olduk. Yolda giderken arac bana bisi ifade etmedi taaki yanından gecerken stickerin gorunce araca selam verme ihtiyacını duydum. :eek: :eek: :eek:
Stickerların önemini biliyorsunuz ama araçlara yapıştırmıyorsunuz.Hala 6-7 araçta stickerımız yok.O kadar uğraşıyoruz valla bari bir sticker yapıştırsın arkadaşlar arka camlarına.Gelip onudamı ben yapıştırayım:smiley:))

ANKARA OFFROAD VE OUTDOOR ETKİNLİKLERİ GURUBU 7. BÜYÜK ETKİNLİĞİ
YER :Çubuk Karagöl
TARİH/SAAT :03/Şubat/2013
SAAT :08.30 (saat 9 teker döner 40 kişi bir kişiyi bekleyemez)
BULUŞMA YERİ :TÜVTÜRK (İvedik)
YEME/İÇME :HERKESİN KENDİNE AİT(tavuk,kaz,dana,koyun,balık,sarma,açma,börek,ÇEKİRDEK)

1.Savaş Tanır WJ 3 kişi
2.Mesut Köse CJ8 3 kişi
3.Ersin Güzel TerranoII 4 kişi
4.Erkan Nezir Suzi 2 kişi
5.İsmail Abi Dev ZJ 5.9 2 kişi
6.Salih Yardımcı Suzi 3 kişi
7.Salih Özen Lada 2 kişi
8.Salih Turan Freelander 2 kişi
9.Çağın Kaya Jımny 2 kişi
10.Dinçer İzzet Cano XJ 2 kişi
11.Murat Özbay XJ 2 kişi
12.Burak M.Üçkol XJ 2 kişi (bebiş doğmazsa)
13.Yiğit Abi Amarok 5 kişi (2 araç olabilir)
14.Akın Bey Frontera 2 kişi
15.Orhan Abi Pajero 3.2 4 kişi
16.Erem Ergüder XJ 4 kişi
17.Oytun Bey ZJ 2 kişi
18.İlker/Gökhan Suzi 2 kişi
19.Necati Samuraı 2 kişi
20.Eflatun Bey Pajero 3.2 3 kişi
21.Veysel Pathfınder 2 kişi
22.Aytaç ZJ 5 kişi
23.Çiğdem Tabanvay 1 kişi
24.Erkan Eroğlu Renegade 2.8 1 kişi(il dışında olmazsa)
25.Erdinç Özenli Suzi 4 kişi

NOT:Etkinliğimizde genel geçer ahlak kurallarının, her zamanki muhabbet ve samimiyetin oluşturulması, konvoy kurallarına uyulması, kesinlikle sollama yapılmaması, geçen yabancı araçlara yol verilmesi, asla alışveriş ve yakıt için artçının bekletilmemesi ve durulmaması, silah kullanılmaması,kesinlikle ALKOL kullanılmaması, piknik alanında araç kullanırken bir kişi nezaretinde dikkatli hareket edilmesi, offroad ın sadece belirlenen parkurda ve bir düzen çerçevesinde yapılması ricalarımızla yine güzel bir buluşmada siz dostlarım, abilerimle görüşmek dileği ile.Lütfen yakıtımızı,yiyecek ve içeceğimizi akşamdan alalım.Lütfen odun ve mangal kömürümüzü tedarik edelim.Yürekten Selamlar Saygılar.
ÖNEMLİ NOT:Guruptan bir referansımız yoksa ve tarafıma bildirmeden, lütfen listeye isim yazmayalım.Gelmeyi düşünen diğer arkadaşlarla özelden görüşelim.Yukarıdaki kuralları benimseyen, dostluk odaklı bir etkinlik beklentisi olan tüm doğa ve 4x4 severlerle görüşmek dileği ile...

outlaw06' Alıntı:
Stickerların önemini biliyorsunuz ama araçlara yapıştırmıyorsunuz.Hala 6-7 araçta stickerımız yok.O kadar uğraşıyoruz valla bari bir sticker yapıştırsın arkadaşlar arka camlarına.Gelip onudamı ben yapıştırayım:smiley:))

İbrahim Tatlı sesten bana gelsin ozaman,
Bir taş attın kafamada tak dedi
ayın 3 ünde stickeri tak dedi vay vay :D

burak mehmet' Alıntı:
İbrahim Tatlı sesten bana gelsin ozaman,
Bir taş attın kafamada tak dedi
ayın 3 ünde stickeri tak dedi vay vay :D
Banada tak dedi de aracı gunluk ve iş için kullanırken benim yapıştırmam uygun değil o buyukluktekini ama ah keşkem ah keşkem 10 x 10 cm boyutunda olaydi :-\ :-\ :-\ :-\.

CKAYA' Alıntı:
Ya bana ne demeli :smiley: bütün arka yan camımı kaplıyor ;D ;D ;D
muayeneden geçmezmiş senin araç anoff logolu kaplama var diye ruhsata işletmen gerekiyormuş.Bide dün neden gelmedin? yok yazıldın

Ufak bir değişiklikle Türkiye'ye yarın dönme ihtimali ortaya çıktı. Eğer gerçekleşirse pazara ben de gelebileceğim :smiley:

Vay arkadaş 21 cm lik sticker a büyükmü diyorsunuz:smiley: Bizde aracımıza günlük biniyoruz.Gören ne diyecek.:cık cık cık çok ayıp demek offroad gurubunuz var ha.yazık! :smiley:))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR