Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 647,414
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

outlaw06' Alıntı:
Beyler napıyoruuuzzz?Sonunun ne olacağından emin olmadığımız modifikasyonlara girmiyoruuuzzzz.Arabaya 5 cm get taktırdım.3 günde şaft kafayı bozdum.Get 300tl, kafa 590 tl , yani 890 tl zararla bu işten çıktım ve getleri söktürdüm:smiley: bu arada modifikasyonda gaza da gelmiyoruz ve içimize sinmiyorsa yaptırmıyoruz:smiley:çok iyi araştırmadan aracı sanayiye çekmiyoruz.WJ ya get uygulamasında; ön şaft sökülüp yerine 96-97 mafsallı ZJ şaftı (tornacıda uydurularak) takılırmış.ve tabii illaki bununda sıfır zarar, sıfır sıkıntı olacağına kimse garanti veremiyor.bunu öğrenmek bana 900 tl ye patladı

Savaş geçmiş olsun...

Yükseltme yaptıktan hemen sonra orta dif.'i de 5 cm aşağı alarak şaft mafsal açılarını korusaydın bu sıkıntıların olmazdı.

659769-rit.jpg

Ekli dosyalar

• tcase drop.jpg
    tcase drop.jpg
    53.3 KB · Görüntüleme: 196

Etiketler

outlaw06' Alıntı:
Eşşek öldükten sonra baytar çağıralım diyen çok olur:smiley:)) Erem abi nam amortisör şaban efendiye kandık.aaaabbii ben çok yaptım bişey olmaz:(((

Kardeşş.. inanacağın adamı yanlış seçmişsen, ben ne yapayım...

"Aha bu bana ders olsun" demiş ya Laz, o hesap seninki de..

@EREM ABİ
Bu arada araç listeni düzenlersen sevinirim.Ordan ''cherokee xj country'' silebilirmiyiz lütfen?polo yazabiliriz orya!
---Evet benimki biraz da; paraşüt arızalı çıkarsa gel değişiriz e benzedi:(

Haaahhhhh:smiley:)))))))))))))))) Erem abi süpersin:smiley:)) ;araç listen yerinde şimdi ;en iyi araba arkadaşın araba ibaresini görüyorum.mükemmel.demek Erdem abinin connect le gelecen bu hafta:smiley:)))))))))))

Başkan bunla geçmiş olsun diyelim ama ben 5 cm yükseltmeyle bu sıkıntının oluşacağını sanmıyorum muhtemelen bu işlem sadece daha önceden sıkıntılı bir yerin hızlı bir şekilde arızalanmasına neden olmuş olabilir, ??? ??? tecrübe ??? ???
Unutmamamız gereken en önemli husus araçlarımıza modifikasyon yaparken iyice araştırmadan hiç bir şey yapmamak, bazı durumlarda fatura çok daha kabarık olabiliyor. (bu arada veteriner çağıran oldu mu ?)

arkadaşlar ayın 16 sında boluya kampa gidiyoruz HAYDE GİDELUM HAYDE HAYDE GİDELUM HAYDEEEEEEEEEEEEEEE ;D ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=94585.new#new

bidaha çocuk yaparsam ramazanda yapacam etkinlik falan olmasın geri kalmayım diye :(

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Hepinize merhaba.İngilteredeyim su ana kadar bı tane bile Land rover görmedim. Bu nası is anlamadım. :smiley:

Savas çok gecmis olsun. Keske bı konuşsaydık da sonra girişseydin get işine. Neyse Allah daha büyük sıkıntı vermesin.

Erem abi hayırlı olsun araç satışın. Sırada ne göreceğiz bakalım :smiley:

serdar06' Alıntı:
Hepinize merhaba.İngilteredeyim su ana kadar bı tane bile Land rover görmedim. Bu nası is anlamadım. :smiley:

Savas çok gecmis olsun. Keske bı konuşsaydık da sonra görüşseydim get işine. Neyse Allah daha büyük sıkıntı vermesin.

yerli araba diye mevsimiyolardır:smiley: ...
şaka bir yana kendi markalarını en tuttucu şekilde savunan millettir ingilizler.Biraz şehir dışına çıkarsanız discovery den başlarsınız sanırım görmeye..

serdar06' Alıntı:

Savas çok gecmis olsun. Keske bı konuşsaydık da sonra görüşseydim get işine. Neyse Allah daha büyük sıkıntı vermesin.

Abi hoşgeldin.Evet ,sana ve Eram abiye danışmadan nasıl yaptığıma bende şaşıyorum.Bizim guruptan bir arkadaşımızın ısrarı ve tecrübe ettiğini söylemesi ile yaptım ve arkadaşın ismini vermiyim burdan:smiley:)) Ama maakesef sonuç 900 tl lik bir zarar ve birton moral bozukluğu.
Bu arada Erem abinin XJ hala aile içinde.Salih Özen aldı abi aracı.(ladası olan)

outlaw06' Alıntı:
@EREM ABİ
Bu arada araç listeni düzenlersen sevinirim.Ordan ''cherokee xj country'' silebilirmiyiz lütfen?polo yazabiliriz orya!
---Evet benimki biraz da; paraşüt arızalı çıkarsa gel değişiriz e benzedi:(
geçmiş olsun savaş abi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR