Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 646,638
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

serdar06' Alıntı:
Savaş facebookda tartıştım sonra siteden çıktım falan yazmışsın hayırdır?
Abi sorma.İstanbulda evelki gece biri kara saplanmış 4x4 ü ile.Faceden gezenbilirden çağrılar yapmış, kimse gitmemiş.Erkanın gazına geldim bende yazdım o linke face de bişeyler:smiley: Atıştırk biraz ordakilerle.Ama yazdım yazacağımı.Neyseki sonra ortak tanıdık çıktı.Büşra diye bir kardeşimiz var ist da o yazdı; iki tarafıda seviyorum abilerimsiniz yapmayın falan diye.Sonra ben çıktım siteden.Zaten çıktığım ara yazmışlar;atın şunu siteden falan:smiley:

Etiketler

outlaw06' Alıntı:
Abi sorma.İstanbulda evelki gece biri kara saplanmış 4x4 ü ile.Faceden gezenbilirden çağrılar yapmış, kimse gitmemiş.Erkanın gazına geldim bende yazdım o linke face de bişeyler:smiley: Atıştırk biraz ordakilerle.Ama yazdım yazacağımı.Neyseki sonra ortak tanıdık çıktı.Büşra diye bir kardeşimiz var ist da o yazdı; iki tarafıda seviyorum abilerimsiniz yapmayın falan diye.Sonra ben çıktım siteden.Zaten çıktığım ara yazmışlar;atın şunu siteden falan:smiley:

Bu kadar keyfi ve kolay mıymış siteden adam atmak yahu? Kızdırmasınlar gideriz grupça başka foruma :smiley:

Günaydın Dostlar,

Pazar Günü karla karışık yağmur varmış. Bol çamurlu, bol karlı bir gün olacak gibi, hayırlısı bakalım.

Sıcaklık En düşük 2, En Yüksek 5 derece görünüyor. İmkanı olan herkes yakacak odun getirirse isabetli olur diye düşünüyorum. Ateşi yakarız Savaşın getireceği çekirdekleri yeriz :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Erem abi, menajerim gelecek mi Pazar günü. Malum kurtarma işlemi falan yapmak icap edebilir :smiley: :smiley:

SEVGİLİ DOSTLAR/ABİLERİM PAZAR GÜNKÜ GEZİMİZLE ALAKALI LÜTFEN OKUYUNUZ:
-Lütfen rica ediyorum;gazınızı,yakıtınızı akşamdan alınız.Sabah kimseyi bekletmeye hakkımız yok.Alışverişinizi birgün önceden yapınız.En geç 09,00 da toplanalım lütfen.
-Lütfen kendi ihtiyacınız olan yakacak odun ve mangal kömürünüzü temin ediniz.Tüm yapı marketlerde çuvalı 8-10 tl ye odun satılıyor.Sonra sağdan soldan odun dileniyoruz.Her taraf ıslak, ormanda odun ,yakacak bulurum umudumuz olmasın.
-Kesinlikle silah, tüfek kullanmıyoruz.(Atış etkinliğimiz de oluyor, o zaman hep beraber sıkarız)
-Piknik alanında, insanların bulunduğu bölgede kontrolsüz ve keyfekeder offroad yapmamaya özen gösteriyoruz.
-Sadece belirlenen noktada, belli bir düzen içerisinde katılmak isteyenlerle offroad turuna çıkacaz zaten.
-Eşimden, işimden,söz verdiğim arkadaşımdan izin alamadım, ayarlayamadım, lastik patlamış, kuzenin minesotadan gelmiş vs vs vs bahane bulacaklar bu akşama kadar lütfen gelemeyeceğini belirtsin.Ben size bir bahane bulurum 15 dak geçici şoka girersiniz:smiley:))
-Ocağın 13 ünde geziye gidiyoruz.Sabah kalktım hava soğuktu, aman kar yağdı, yağmur yağıyor vs diyecekler şimdiden belirtsinler.İstemeyen dilemeyen elbette şimdiden söyleyip iptal edebilir.Ağustosta geziye gidemiyoruz, kışın ortası:smiley:))
-Belli bir konvoy düzeninde yola çıkıp, sollama yapmamaya, arkamızdaki aracı görmeden ilerlememeye, geçen YABANCI araçlara yol vermeye, sürat yapmamaya lütfen dikkat edelim.
Son olarak ta ;6-7 ay önce kurduğumuz gurubumuz, abilerim/dostlarım/kardeşlerim sayesinde çok güzel insanlardan oluşan, en kalabalık ve alaka gören Ankara gurubu olmayı başardı.Herkesin ilgi ve alakasına tek tek teşekkür ediyorum.Genel geçer ahlak kuralları çerçevesinde DOSTLUK VE SAYGI odaklı katılımlarımız devam ederse çok daha güzel etkinliklerde, çok daha kaliteli oluşumlarda bir araya gelmiş oluruz.Katılım gösteren, gelmek isteyipte gelemeyen ,işini erteleyemeyen, başka bir etkinliğe söz veripte sözünden dönemeyen çok kıymetli dostlarımızda var.Normal şartlarda liste 39 araç olacaktı şu an ama mazereti olanlar var.Zaten baya araç oldu.Şu an sanırım net gelecek 25 araç var ama 30 civarına çıkabilir.Bu kadarı bile sıkıntı oluyor.Park yeri sorunu ve konvoyla hareket kabiliyeti bizi çok yoruyor.Lütfen anlayış gösteriniz.Herkese en derin sevgi selamlar.Pazar görüşşmek dileği ile

Gurubumuz üyelerinden İlker yoldaş ın babası düşerek Kolunu kırmıştır.İlker sivasa/köyüne bugün hareket edecektir.Herkese selamı var.Gezi planını bu yüzden iptal etti.Babasına geçmiş olsun dileklerimizle, bir dahaki etkinlikte görüşmek üzere diyoruz.

outlaw06' Alıntı:
Gurubumuz üyelerinden İlker yoldaş ın babası düşerek Kolunu kırmıştır.İlker sivasa/köyüne bugün hareket edecektir.Herkese selamı var.Gezi planını bu yüzden iptal etti.Babasına geçmiş olsun dileklerimizle, bir dahaki etkinlikte görüşmek üzere diyoruz.

Çok geçmiş olsun. Tez zamanda iyileşir inşallah...

outlaw06' Alıntı:
EVET SAVAŞ ABİ SORMA YAA BÖYLE ÜZÜCÜ Bİ OLAY GELDİ ARKADAŞIMIZIN BAŞINA ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN GERÇEKTEN ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM OLAYDAN HABERİM VAR İLKER LE BERABER KATILCAKTIK ZATEN GEZİYE BENİ ARADI BÖYLE BÖYLE OLDU DİYE SİVASA GİDİYORUM DEDİ...TEKRAR ÇOK GEÇMİŞ OLSUN

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Gurubu 13/01/2013 Pazar 6, Büyük Etkinlik Listesi

Yer :Çamlıdere / Çamkoru Göleti
Tarih / saat :13/01/2013 saat :09.00 (09.30 teker döner,50 kişi bir kişiyi bekleyemez)
Dönüş :17.00
Buluşma yeri :İstanbu yolu şaşmaz kavşağını geçince sağda TAYMEK (shell yanı)
Yeme İçme :Herkes kendine (tavuk,kaz,dana,koyun,balık,köfte,kek,börek,ÇEKİRDEK:smiley:

1-Savaş Tanır WJ 4.7 Tüplü 3 kişi
2-Mesut Köse CJ v8 2 kişi
3-Ersin Güzel Terrano II 2 kişi
4-Erkan Eroğlu Renegade 2.8 2 kişi
5-Erkan Nezir Suzi 2,0 2 kişi
6-Cem Kılıç Defender 3 kişi
7-Murat Özbay XJ 2 kişi
8-Erem Abi XJ 2 kişi
9-Salih Özen Niva 2 kişi
10-Salih Yardımcı Suzi 2 kişi
11-Gökhan Tosun Frontera 2 kişi
12-İsmail 06 Dev 5,9 2 kişi
13-Aytaç ZJ 5,2 3 kişi
14-Serdar F.Zoral Forester 2 kişi
15-Orhan Ciritçioğlu Pajero 3,2 2 kişi
16-Serkan Suzi 1,6 2 kişi
17-Çağın Kaya Jimny 2 kişi
18-Yiğit Değirmencioğlu Amarok 2 kişi
19-Burak M. Üçkol XJ 3 kişi
20-Oytun Kurt ZJ 5.2 2 kişi
21-Selami Türkvatan Niva 3 kişi
22-Necati Albayrak SUZİ SJ413 2 kişi
23-Ahmet Akın Eryiğit Disco 2 1kişi
24-Dilek/Taner (İstanbuldan) Suzi 2 kişi
25-Semra Çelikkaya (ist.dan) Binek oto 1 kişi
26-Çiğdem/Gülşen Tabanvay 2 kişi
27-Eray Rocky 2 kişi
28-Dinçer İzzet Canol XJ 2 kişi
29-Veysel Ürün Pathfinder 2 kişi
30-Serkan Semiz Niva 2 kişi
31-Suphi murat nissan skystar 2 kişi
32-Salih TURAN. Freelander 2 kişi

NOT; VAY ARKADAŞ:smiley:LİSTE KAPATMA YÜZÜNDEN BİRGÜN DAYAK YİYECEZ DE BAKALIM NE ZAMAN.YAZILAN YAZILSIN ARKADAŞLAR:smiley:))) ÖZELDEN GELEN MSJ LARI OKUSANIZ:smiley:KÜSME KIRILMA YOK SEVGİLİ DOSTLAR YAZILAN YAZILSIN LİSTEYE, GELEN BAŞLA GÖZ ÜSTÜNE:smiley:

SEVGİLİ DOSTLAR/ABİLERİM PAZAR GÜNKÜ GEZİMİZLE ALAKALI LÜTFEN OKUYUNUZ:
-Lütfen rica ediyorum;gazınızı,yakıtınızı akşamdan alınız.Sabah kimseyi bekletmeye hakkımız yok.Alışverişinizi birgün önceden yapınız.En geç 09,00 da toplanalım lütfen.
-Lütfen kendi ihtiyacınız olan yakacak odun ve mangal kömürünüzü temin ediniz.Tüm yapı marketlerde çuvalı 8-10 tl ye odun satılıyor.Sonra sağdan soldan odun dileniyoruz.Her taraf ıslak, ormanda odun ,yakacak bulurum umudumuz olmasın.
-Kesinlikle silah, tüfek kullanmıyoruz.(Atış etkinliğimiz de oluyor, o zaman hep beraber sıkarız)
-Piknik alanında, insanların bulunduğu bölgede kontrolsüz ve keyfekeder offroad yapmamaya özen gösteriyoruz.
-Sadece belirlenen noktada, belli bir düzen içerisinde katılmak isteyenlerle offroad turuna çıkacaz zaten.
-Eşimden, işimden,söz verdiğim arkadaşımdan izin alamadım, ayarlayamadım, lastik patlamış, kuzenin minesotadan gelmiş vs vs vs bahane bulacaklar bu akşama kadar lütfen gelemeyeceğini belirtsin.Ben size bir bahane bulurum 15 dak geçici şoka girersiniz:smiley:))
-Ocağın 13 ünde geziye gidiyoruz.Sabah kalktım hava soğuktu, aman kar yağdı, yağmur yağıyor vs diyecekler şimdiden belirtsinler.İstemeyen dilemeyen elbette şimdiden söyleyip iptal edebilir.Ağustosta geziye gidemiyoruz, kışın ortası:smiley:))
-Belli bir konvoy düzeninde yola çıkıp, sollama yapmamaya, arkamızdaki aracı görmeden ilerlememeye, geçen YABANCI araçlara yol vermeye, sürat yapmamaya lütfen dikkat edelim.
Son olarak ta ;6-7 ay önce kurduğumuz gurubumuz, abilerim/dostlarım/kardeşlerim sayesinde çok güzel insanlardan oluşan, en kalabalık ve alaka gören Ankara gurubu olmayı başardık.Herkesin ilgi ve alakasına tek tek teşekkür ediyorum.Genel geçer ahlak kuralları çerçevesinde DOSTLUK VE SAYGI odaklı katılımlarımız devam ederse çok daha güzel etkinliklerde, çok daha kaliteli oluşumlarda bir araya gelmiş oluruz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR