Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 646,625
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

,

P5210111.JPG

P5220050.JPG

P6140064.JPG

P7240708.JPG

Etiketler

aaeryigit' Alıntı:
50.sayfayı devirdim ;D İsmail Bey'in 06 JP Gölbaşı'nda aks eğdikten kısa bir süre sonra kuzenim Erdoğan Abi (euzlu) Ankara'ya gelmişti Cherokee almaya. HMC'ye gittiğimizde bu araç da oradaydı tamir ediliyordu. göz gezdirmedim değil hani ;)
Ahmet bey erdoğan Uzlu akrabanızmı:smiley:))) Çok kırgınım ona:smiley:Aramızda bir kırgınlık geçti.Pazar anlatırım:smiley:

Savaş abi sen hangi gurupta tartıştın abi :smiley: benim yazdıklarımda zorlarına gitmiş olacak ki kaldırmışlar :smiley:

Savaş facebookda tartıştım sonra siteden çıktım falan yazmışsın hayırdır?

Erkan senin bu fotoları çekmiş olduğun makinanın marka modeli neydi?

outlaw06' Alıntı:
Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Gurubu 13/01/2013 Pazar 6, Büyük Etkinlik Listesi

Yer :Çamlıdere / Çamkoru Göleti
Tarih / saat :13/01/2013 saat :09.00 (09.30 teker döner,50 kişi bir kişiyi bekleyemez)
Dönüş :17.00
Buluşma yeri :İstanbu yolu şaşmaz kavşağını geçince sağda TAYMEK (shell yanı)
Yeme İçme :Herkes kendine (tavuk,kaz,dana,koyun,balık,köfte,kek,börek,ÇEKİRDEK:smiley:

1-Savaş Tanır WJ 4.7 Tüplü 3 kişi
2-Mesut Köse CJ v8 2 kişi
3-Ersin Güzel Terrano II 2 kişi
4-Erkan Eroğlu Renegade 2.8 2 kişi
5-Erkan Nezir Suzi 2,0 2 kişi
6-Cem Kılıç Defender 3 kişi
7-Murat Özbay XJ 2 kişi
8-Erem Abi XJ 2 kişi
9-Salih Özen Niva 2 kişi
10-Salih Yardımcı Suzi 2 kişi
11-Gökhan Tosun Frontera 2 kişi
12-İsmail 06 Dev 5,9 2 kişi
13-Aytaç ZJ 5,2 3 kişi
14-Serdar F.Zoral Forester 2 kişi
15-Orhan Ciritçioğlu Pajero 3,2 2 kişi
16-Serkan Suzi 1,6 2 kişi
17-Çağın Kaya Jimny 2 kişi
18-Yiğit Değirmencioğlu Amarok 2 kişi
19-Burak M. Üçkol XJ 3 kişi
20-Oytun Kurt ZJ 5.2 2 kişi
21-Selami Türkvatan Niva 3 kişi
22-Necati Albayrak SUZİ SJ413 2 kişi
23-Ahmet Akın Eryiğit Disco 2 1kişi
24-İlker Yoldaş Suzi 1,6 2 kişi
25-Dilek/Taner (İstanbuldan) Suzi 2 kişi
26-Semra Çelikkaya (ist.dan) Binek oto 1 kişi
27-Çiğdem/Gülşen Tabanvay 2 kişi
28-Eray Rocky 2 kişi
29-Dinçer İzzet Canol XJ 2 kişi
30-Veysel Ürün Pathfinder 2 kişi
31-Serkan Semiz Niva 2 kişi
32-Suphi murat nissan skystar 2 kişi
33-Salih TURAN. Freelander 2 kişi

NOT; SEVGİLİ DOSTLAR ALAKANIZA ÇOK TEŞEKKÜRLER, LAKİN BU ETKİNLİKTE DE ÇOK FAZLA ARAÇ SAYISINA ULAŞTIK.MAALESEF LİSTEYİ KAPATIYORUZ.BİR DAHAKİ ETKİNLİKTE GÖRÜŞMEK DİLEĞİ İLE.HERKESE SELAM VE SAYGILAR

Merhaba,
Etkinliğe katılacak araç sayısının bir limiti olduğunu bilmiyorduk. Listeden gelemeyecek araç olursa ya da ek kontenjan olursa biz de katılabiliriz.

Burak & Barış & Murat Defender 110

burakb06' Alıntı:
Merhaba,
Etkinliğe katılacak araç sayısının bir limiti olduğunu bilmiyorduk. Listeden gelemeyecek araç olursa ya da ek kontenjan olursa biz de katılabiliriz.

Burak & Barış & Murat Defender 110

Burak selam,
Ne haber nerelerdesiniz? Çok oldu görüşmeyeli... Barış'a soruyorum hep işi var diyor :smiley:

Arkadaşlar geziye gelirken Telsizlerimizide unutmayalım. Savaş abi yine 3-05 'demi olacağız ?

serdar06' Alıntı:
Erkan senin bu fotoları çekmiş olduğun makinanın marka modeli neydi?

İyi geceler serdar abi benim fotoğraf makinası olympus m760 memnunmusun derseniz memnun değilim şöyleki çekim hızı çok düşük hareketli nesneleri yakalamak oldukça zor güzel fotoğraflar almak çok tecrübe ve makineya alışkanlık gerektiriyor ben ilk fotoğraf çekmeye başladığımda 100 fotoğraf çektim ise ancak bunun 20 tanesi güzel çıkıyordu sonra üzerinde ayarlamalar yaparak ve makineyi çözerek kaliteli fotoğraf sayısını artırdım şuan % 80 oranında güzel fotoğraflar yakalıyorum tavsiye edermiyim etmem bunu yerinen canon yada nikon un makineleri her zaman daha tatminkar bana göre tabi bu fotoğraf makinelerinin odak ayarını merkeze yapmak şart aksi halde yine güzel fotoğraflar yakalamak güç olacaktır

ismail06' Alıntı:
Nasıl, beğendiniz mi aracı. Pazar günü daha detaylı incelersiniz artık.

Estağfurullah İsmail Bey beğenip beğenmemek haddimize değil. sizler beğenerek aracınızı tamamlamış bu hale getirmişsiniz. Allah kaza bela vermesin. İşin aslı gerçekten çok da beğendiğim bir araç. Bence sizin kasa cherokee'ler bu modifiye ile çok güzel oluyor.normal halini çok beğenmem normalde ;D imkanım olsa benim de niyetim yükseltme ama malum discoların genel sorunu yükseklik. sunrooflar kapalı iken 1,98 yükseklik var. biraz daha yükseltirsem kapalı otoparklar tam macera yarışı olur benim için ki daha önceleri başıma da geldi :D
Pazar uzun uzun konuşmak üzere diyeyim :smiley:

outlaw06' Alıntı:
Ahmet bey erdoğan Uzlu akrabanızmı:smiley:))) Çok kırgınım ona:smiley:Aramızda bir kırgınlık geçti.Pazar anlatırım:smiley:

evet savaş BEy Erdoğan abi kuzenimdir :smiley: pazar günü dinleyelim durumu gerekirse canlı bağlantı yaparız hemen :D

pazar günü için kahvaltı programımız var mı acaba? kahvaltı için plan nedir?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,530
Kaydolan Son Üyemiz
hekimogluyasin52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR