Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 651,089
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

CKAYA' Alıntı:
Evet haklısınız yükseltme kiti ve yay sanırım en iyi çözüm bende konuyu inceledim (3cm lik yükseltmeyi) ben olsam yükseltme kitini tercih ederdim ama size kalmış tabi zaten 10 numara performansı var :smiley: ama bflerle ve kitle dahada artacaktır.
Çağın bu arada dün çok konuşma fırsatımız olmadı ama Jimny maşallah süper. Allah nazardan saklasın.

Etiketler

mesut kose' Alıntı:
Tabii ki grup olarak şu an bazı etkinlikleri yapmak için erken ama MENTALİTE bu yönde olmalı diye düşünüyorum ve bunun alt yapısını da 1 sene sonra değil artık yavaş yavaş hazırlamak lazım Erkan, çünkü büyük etkinliklerimiz zaten ay da bir kere hadi desen farklı bir şey için zaten 3-5 ay. Dediğim gibi sadece araçlarımıza binip bir yerlere gitmek orada birlikte o gün için bulunduğumuz doğanın tadını çıkarmak piknik yapmak da çok güzel ama zamanla birbirine benzer günlerden farkı kalmaz sadece sosyal bir grup olmak adına da söylemiyorum bunu işin içine biraz da sportif faaliyetler katmaktan bahsediyorum SAĞLIĞIMIZ İÇİN, İnsanların AİLELERİMİZLE ve ÇOCUKLARIMIZLA birlikte doğada olmalarından en azından arada bir, bir gece ÇADIRDA KAMP YAPABİLME imkanını yakalayabilmeleri adına, dediğin gibi kamplı etkinlikler kışın herkes için çok kolay olmayacaktır özellikle de aileler için ve bunun için senin de dediğin gibi erken daha zaman lazım, sadece çadırlı tulumlu kamplar da değil kast etiğim zaten herkes de kaplı etkinliğe gelmek istemeyecektir. Bu çeşitlilik grubumuzun zenginliklerinin göstergesidir olacaktır, bakın motorcu arkadaşlarımız var, TREKKING'i profesyonel boyutta yapan arkadaşlarımız var, kampçılık ve arazi okuma bilgisi konusunda yine grubumuzda tecrübeli arkadaşlarımız bulunmakta ve BİSİKLET'le günde 3 saat antreman yapacak kadar bu işe hakim bir arkadaşımız var aynı şekilde BALIK TUTMA nın nerede nasılını iyi bilen, iyi fotoğraf çekebilen, bunlara ek olarak yapabileceğimiz tarihi mekanların ziyaretleri hep beraber bir yerde yemek & sinema-Tiyatro-Konser organizasyonu GİBİ FAALİYETLER OLUŞTURMAK BİZİM ELİMİZDE ;) bunları da yavaş yavaş ön plana çıkarmak için çok da fazla beklemeye gerek yok gibi , en azından ben böyle düşünüyorum

Çok haklısınız mesut abi, bu konu hakkında gurup üyelerinden katılmak isteyen arkadaşlar ile bir akşam bir araya gelip etraflıca konuşalım ve fikirlerimizi paylaşalım

serdar06' Alıntı:
Çağın bu arada dün çok konuşma fırsatımız olmadı ama Jimny maşallah süper. Allah nazardan saklasın.

Teşekkür ederim abi sağol hepimizin aracına nazar değmesin :smiley: Forester ı eğer yapma kararın kesinleşirse thule tavan sepetini gördüm bir foresterda çok güzel duruyor ama zevkler renkler meselesi tabikide :smiley:

Balığa giderkende böyle gideriz artık ;)

Subaru_Forester_Thule_Moab_cargo_basket_690_1.JPG

Subaru_Forester_Thule_Moab_cargo_basket_690_2.JPG

subaru-forester-double-canoe-rack.JPG

CKAYA' Alıntı:
Erem abi direk mesela süpriz yapsan Rubicon la gelsen değil mi bir sonraki geziye kendimizden geçsek umarsızca çocuklar gibi şen olsak :smiley:
ABİ AĞZINDAN BAL DAMLIYOR SENİN RUBİ DEDİN SEN ;D ;D ;D ;D

244288_10151090024992912_126152340_o.jpg

erka' Alıntı:
ABİ AĞZINDAN BAL DAMLIYOR SENİN RUBİ DEDİN SEN ;D ;D ;D ;D

Yaw abicim sabah sabah hep ağzımızın suyunu akıtıyorsun, beni mest ediyorsun öğlen gireyim dedim öğlende aynı etkiyi yarattın demekkiiii neymiş?? :smiley: bu durum kaçınılmaz sonuç RUBICON candır :smiley: ;D ;D

Paylaşımlar için teşekkürler sayende hepimizde birer albüm oldu. Toptan yollada kurtulalım ;D ;D ;D altın yumurtlayan tavuk misali o zamanda işin heyecanı kalmaz ama değilmi emeğine sağlık abi.

Erkan abi her sabah Jeep resmiyle gune guzel baslamanızı sağlıyor ama toplam tesekkur sayısı 2 adamın. Ayıp oluyo grup üyeleri. :mad: :mad: :mad: Yapıştırın hele teşekkürleri!!

CKAYA' Alıntı:
Yaw abicim sabah sabah hep ağzımızın suyunu akıtıyorsun, beni mest ediyorsun öğlen gireyim dedim öğlende aynı etkiyi yarattın demekkiiii neymiş?? :smiley: bu durum kaçınılmaz sonuç RUBICON candır :smiley: ;D ;D

Paylaşımlar için teşekkürler sayende hepimizde birer albüm oldu. Toptan yollada kurtulalım ;D ;D ;D altın yumurtlayan tavuk misali o zamanda işin heyecanı kalmaz ama değilmi emeğine sağlık abi.
çağın abi tane, tane, içimize sindire, sindire daha güzel oluyor sanki ;) ;) ;)

9648_559285770765243_1673172800_n.jpg

Monti' Alıntı:
Erkan abi her sabah Jeep resmiyle gune guzel baslamanızı sağlıyor ama toplam tesekkur sayısı 2 adamın. Ayıp oluyo grup üyeleri. :mad: :mad: :mad: Yapıştırın hele teşekkürleri!!
dalca abi rahatsız etmiyorsa bu paylaşımlar, teşekkür sorun değil.. seviyorum aşığımımmmm willys'e jeep'e rubi'ye :D :D :D

644080_562519847096724_1639034248_n.jpg

erka' Alıntı:
dalca abi rahatsız etmiyorsa bu paylaşımlar, teşekkür sorun değil.. seviyorum aşığımımmmm willys'e jeep'e rubi'ye :D :D :D
Bilakis, ilk iş sabah, gezenbilir açılır Erkan abinin muhtesem Jeep resmine bakılır, ondan sonra işlere sıra gelirrr ;) ;) ;)

Monti' Alıntı:
Bilakis, ilk iş sabah, gezenbilir açılır Erkan abinin muhtesem Jeep resmine bakılır, ondan sonra işlere sıra gelirrr ;) ;) ;)
:smiley: bu gazla ben bugünü perişan ettim... :D :D kocaman teşekkür dalca abi..

O değilde herşey iyiydi de o turuncu yu yollamasaydın ben onu görmeyeydim ahhhh ahhhh Jimny i kaplatsam mı turuncuya ne yapsam ;D ;D ;D Bayılırım turuncu renge en sevdiğim renk Rubi ilede birleşince abi yapmayacaktın bunu 8) :eek: :D

savaş hayırlı olsun gülegüle bin ALLAH kaza bela vermesin tekerinden çamur eksik olmasın inşallah

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,769
Kayıtlı Üye Sayımız
166,591
Kaydolan Son Üyemiz
dırzo

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.