Tabii ki grup olarak şu an bazı etkinlikleri yapmak için erken ama
MENTALİTE bu yönde olmalı diye düşünüyorum ve bunun alt yapısını da 1 sene sonra değil artık yavaş yavaş hazırlamak lazım Erkan, çünkü büyük etkinliklerimiz zaten ay da bir kere hadi desen farklı bir şey için zaten 3-5 ay. Dediğim gibi sadece araçlarımıza binip bir yerlere gitmek orada birlikte o gün için bulunduğumuz doğanın tadını çıkarmak piknik yapmak da çok güzel ama zamanla birbirine benzer günlerden farkı kalmaz sadece sosyal bir grup olmak adına da söylemiyorum bunu işin içine biraz da sportif faaliyetler katmaktan bahsediyorum
SAĞLIĞIMIZ İÇİN, İnsanların
AİLELERİMİZLE ve ÇOCUKLARIMIZLA birlikte doğada olmalarından en azından arada bir, bir gece
ÇADIRDA KAMP YAPABİLME imkanını yakalayabilmeleri adına, dediğin gibi kamplı etkinlikler kışın herkes için çok kolay olmayacaktır özellikle de aileler için ve bunun için senin de dediğin gibi erken daha zaman lazım, sadece çadırlı tulumlu kamplar da değil kast etiğim zaten herkes de kaplı etkinliğe gelmek istemeyecektir. Bu çeşitlilik grubumuzun zenginliklerinin göstergesidir olacaktır, bakın motorcu arkadaşlarımız var,
TREKKING'i profesyonel boyutta yapan arkadaşlarımız var, kampçılık ve arazi okuma bilgisi konusunda yine grubumuzda tecrübeli arkadaşlarımız bulunmakta ve
BİSİKLET'le günde 3 saat antreman yapacak kadar bu işe hakim bir arkadaşımız var aynı şekilde
BALIK TUTMA nın nerede nasılını iyi bilen, iyi fotoğraf çekebilen, bunlara ek olarak yapabileceğimiz tarihi mekanların ziyaretleri hep beraber bir yerde yemek & sinema-Tiyatro-Konser organizasyonu
GİBİ FAALİYETLER OLUŞTURMAK BİZİM ELİMİZDE bunları da yavaş yavaş ön plana çıkarmak için çok da fazla beklemeye gerek yok gibi , en azından ben böyle düşünüyorum