araz' Alıntı:Arkadaşlar benim tekel bayii işi oldu. Artık arada bir yanıma uğrarsınız bende kedinin ciğere baktığı gibi sizlere bakarım. Ahhh Ahhhh :'( :'( :'( :'(
Forester naptı dün?serdar06' Alıntı:Dün yorulmuş galiba herkes. Kimseler yok ortalıkta bu gün arkadaşlar...
Monti' Alıntı:Forester naptı dün?
serdar06' Alıntı:Bana sorarsanız gayet iyiydi. AWD başarılıydı. Çamurlu, karlı yollarda kalmadı. Altı falan da vurmadı. Kar lastikleriyle elinden geldiğince mücadele etti napsın... Dağlar Forester gördü
Guzel haber. bi daaakine bende gelcem o zaman 8) 8) 8)serdar06' Alıntı:Bana sorarsanız gayet iyiydi. AWD başarılıydı. Çamurlu, karlı yollarda kalmadı. Altı falan da vurmadı. Kar lastikleriyle elinden geldiğince mücadele etti napsın... Dağlar Forester gördü
Gelin tabiki, test ettik onayladıkMonti' Alıntı:Guzel haber. bi daaakine bende gelcem o zaman 8) 8) 8)
CKAYA' Alıntı:Evet aynen Burak resimlerdende belli olduğu gibi. Bu arada Murat ta geçmiş olsun diyorum, Muratcım umarım aracındaki sorunu hemen çözersin çünkü gezeceğiz hep beraber
Monti' Alıntı:Forester naptı dün?
Erem' Alıntı:Bu arada, Erkan (Jeep) arkadaşımın desteği, yardımı ve motivasyonu ile Renegade kasaya geçmeye karar verdim.
Kara kare kasa'mı ona iyi bakacak birine vermeyi düşünüyorum. Detaylar http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-1997-siyah-101900991/detay adresindedir.
Ailemizden birisi sahiplenmek isterse, elbette özel fiyatım olacaktır.
Selamlar.
burak mehmet' Alıntı:Hepinize tebrikler kardeşim.. bidahakine beraberiz inşallah..
Gelcem dostum bidahakine de karar veremedim Jimny mi alayım bundanmı alayım diye Gecen sabah sabah karsıma cıktı hayırdır insallah dedim ;D ;D ;DCKAYA' Alıntı:Forester dün maşallah nazar değmesin bir harikaydı. Her yere geldi her şekilde bende varım kalmam gelirim dedi kendini ispatladı tam not aldı, ayrıca grubumuzun en küçük offroadcusunuda taşıdığı için ayrı bir öneme sahipti. Dalca abi senide sahalarda görmek istiyoruz.
Monti' Alıntı:Gelcem dostum bidahakine de karar veremedim Jimny mi alayım bundanmı alayım diye Gecen sabah sabah karsıma cıktı hayırdır insallah dedim ;D ;D ;D
Tek problemi 100 % harcar ;D ;D ;D (100 kmde 100 lt yani)CKAYA' Alıntı:Abi bunun arkasına baya sauna, fin hamamı, buhar banyolu bir karavan olur yani hatta dublex yapıp üst kısmına cam tavanlı restaurant bile yaparsın bu olsun bence bu ne yaw. tasarım iştahımı kabarttı bak.