Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 646,967

Etiketler
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

araz' Alıntı:
Arkadaşlar benim tekel bayii işi oldu. Artık arada bir yanıma uğrarsınız bende kedinin ciğere baktığı gibi sizlere bakarım. Ahhh Ahhhh :'( :'( :'( :'(

Şener hayırlı uğurlu olsun.

Dün yorulmuş galiba herkes. Kimseler yok ortalıkta bu gün arkadaşlar...

Monti' Alıntı:
Forester naptı dün?

Bana sorarsanız gayet iyiydi. AWD başarılıydı. Çamurlu, karlı yollarda kalmadı. Altı falan da vurmadı. Kar lastikleriyle elinden geldiğince mücadele etti napsın... Dağlar Forester gördü:smiley:

serdar06' Alıntı:
Bana sorarsanız gayet iyiydi. AWD başarılıydı. Çamurlu, karlı yollarda kalmadı. Altı falan da vurmadı. Kar lastikleriyle elinden geldiğince mücadele etti napsın... Dağlar Forester gördü:smiley:

Gördü valla... :smiley: mşllh diyelim.

Bu arada, Erkan (Jeep) arkadaşımın desteği, yardımı ve motivasyonu ile Renegade kasaya geçmeye karar verdim.

Kara kare kasa'mı ona iyi bakacak birine vermeyi düşünüyorum. Detaylar http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-1997-siyah-101900991/detay adresindedir.

Ailemizden birisi sahiplenmek isterse, elbette özel fiyatım olacaktır.

Selamlar.

serdar06' Alıntı:
Guzel haber. bi daaakine bende gelcem o zaman 8) 8) 8)

CKAYA' Alıntı:
Evet aynen Burak resimlerdende belli olduğu gibi. Bu arada Murat ta geçmiş olsun diyorum, Muratcım umarım aracındaki sorunu hemen çözersin çünkü gezeceğiz hep beraber :smiley:

Hepinize tebrikler kardeşim.. bidahakine beraberiz inşallah..

Monti' Alıntı:
Forester naptı dün?

Forester dün maşallah nazar değmesin bir harikaydı. Her yere geldi her şekilde bende varım kalmam gelirim dedi kendini ispatladı tam not aldı, ayrıca grubumuzun en küçük offroadcusunuda taşıdığı için ayrı bir öneme sahipti. :smiley: Dalca abi senide sahalarda görmek istiyoruz. :D

Erem' Alıntı:
Bu arada, Erkan (Jeep) arkadaşımın desteği, yardımı ve motivasyonu ile Renegade kasaya geçmeye karar verdim.

Kara kare kasa'mı ona iyi bakacak birine vermeyi düşünüyorum. Detaylar http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-1997-siyah-101900991/detay adresindedir.

Ailemizden birisi sahiplenmek isterse, elbette özel fiyatım olacaktır.

Selamlar.

Erem abi direk mesela süpriz yapsan Rubicon la gelsen değil mi bir sonraki geziye kendimizden geçsek umarsızca çocuklar gibi şen olsak :smiley:

burak mehmet' Alıntı:
Hepinize tebrikler kardeşim.. bidahakine beraberiz inşallah..

İnşallah Burakcım gerçi sen gün sayıyorsun baba olacaksın ama bir sonraki gezide görüşeceğiz kısmetse bu sefer olacak, olmalı ;D ;D

CKAYA' Alıntı:
Forester dün maşallah nazar değmesin bir harikaydı. Her yere geldi her şekilde bende varım kalmam gelirim dedi kendini ispatladı tam not aldı, ayrıca grubumuzun en küçük offroadcusunuda taşıdığı için ayrı bir öneme sahipti. :smiley: Dalca abi senide sahalarda görmek istiyoruz. :D
Gelcem dostum bidahakine de karar veremedim Jimny mi alayım bundanmı alayım diye :smiley: Gecen sabah sabah karsıma cıktı hayırdır insallah dedim ;D ;D ;D

17092012676.jpg

Monti' Alıntı:
Gelcem dostum bidahakine de karar veremedim Jimny mi alayım bundanmı alayım diye :smiley: Gecen sabah sabah karsıma cıktı hayırdır insallah dedim ;D ;D ;D

Abi bunun arkasına baya sauna, fin hamamı, buhar banyolu bir karavan olur yani hatta dublex yapıp üst kısmına cam tavanlı restaurant bile yaparsın:smiley: bu olsun bence:smiley: bu ne yaw. :smiley: tasarım iştahımı kabarttı bak.

CKAYA' Alıntı:
Abi bunun arkasına baya sauna, fin hamamı, buhar banyolu bir karavan olur yani hatta dublex yapıp üst kısmına cam tavanlı restaurant bile yaparsın:smiley: bu olsun bence:smiley: bu ne yaw. :smiley: tasarım iştahımı kabarttı bak.
Tek problemi 100 % harcar ;D ;D ;D (100 kmde 100 lt yani)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR