Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 667,879
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Tüm dostlara günaydın

Etiketler

Sefer abi ben seni anlıyorum.Zj ararkende 17-18 e temiz bulacam inadım vardı olmadı Kimsenin ne sağlık, ne maddi batak sorunu olsun nede ben aracını ucuza kapayım abi...Her zaman beklerim abi gelmediğin yermi.Onur verirsin.

yağmurlu bir ankara sabahı ve güzel dostlar.. gününüz fıstık gibi olsun..

ismail06' Alıntı:
Samimiyetime inan dostum. Araba senin.
Canım abim gelir senden sormadan kontağı alırım.Samimiyetinede ,samimiyetime de inanıyorum
Ama çok mevzu var.Heves yetmiyor, böyle kararları olgunca almam gerekiyor.Birincisi 20 verdim sana üstünü borçlandım, ne zaman elime para geçer, ne zaman elimdeki evler satılır meçhul.İkincisi, şu an biliyorsun binek aracım yok.O araçla günlük eve gidip gelecem, offroad a geziye gidecem, emlak işinde müşteri gezdirecem.Bunlar için sert.Bir diğer husus araban gözümde 40 da eder 50 de eder 60 da.seni de katarsak paha biçilmezama ; şu an çok ciddi ödemelerim var.geçen sene 1-2 yıl daha sürecek büyük yükler altına girdim kendimi hazır hissetmiyorum.sana demiştim ;konuştuğumuz rakam elime geçerse alırım.ama o rakam elimde yok

Noterdeyiz, Büromun önünde araç teslimi, ve Dr.Zülfikar beye arazide bir iki püf nokta aktarımı ile lastik çamurlarını temizletme))

Bende değişik haller var arabayı satalı
Sabah bir esnaf kahvesinde çay içtim.Camel whıte yerine bakkaldan direk lark istedim.artık sigarayı iki küçük parmağımın arasına sıkıştırıp içiyorum.atkıyı kafama sarıp çenemde bağlıyorum.Beyler acil bana bir araba!Bu gidiş gidiş değil))

outlaw06' Alıntı:
Güaydın herkese, serkanım günaydın.Serkan hala o arkadaşla gelmediniz.Durum nedir ne yaptın?Özelden yazarmısın?
Abi yazma işi uzun sürer. numaran vardı fakat tel. format attırdım yeni kayıtlar gitti. numaranı özelden atarmısın. müsait olduğunda arayım.

iroqua' Alıntı:
Erkan hocam merak ettim. Senin mesleğin dağ taş gezip güzel fotolar cekmekmi? Ne bitmez tukenmez gezmeymiş yaw. Kıskanıyorum valla

Erkan dpt de çalışıyor.gezi yerlerini planlıyor.hem geziyor hem yakıt hem sodexo hemde ayda 2800 tl maaş alıyor Dalca abi.İyiden iyiye kıskan))))))

SON KONULAR - FORUM