Ankara Kazan Kurtboğazı Badem ve Off-Road Gezisi (29 Mayıs 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TEKNIKISLEM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 114
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,281
Ynt: Ankara Kazan Kurtboğazı Badem ve Off-Road Gezisi (29 Mayıs 2011)

Gerçekten, etabın görselleride olsaydı gerçekten...

Metin abi görseller şahane... Teşekkürler...

;D ;D ;) ;) Bu arada; Amir' le Kezban' ın fotoda kim kime çiçek toplayıp verdi, pek belli olmuyor ;) ;) ;D ;D

Etiketler

tiskeli' Alıntı:
aman kenelere dikkat edin geçen koluma yapışırken son anda gördüm
çok sevecen mahluklar yahu....
insanın koluna yapışıp kanına giriyor :D :D :D
gezenbilirin geçen sene aladağ da düzenlediği etkinlikte yapışmıştı koluma.
ambulans neym yoktu(oysa olacağını yazmışlardı)boluya inip kan örneği verdim,bir hafta sonrada tekrardan ankarada verdim.bişey çıkmadı
çıksaydı duyardınız ve bu mesajı yazmamışda olurdum ;D ;D ;D
ogünü telefon numaramı alıpda sonradan beni aramayan gezenbilir yönetiminede kırgınım. ???

;D ;D ;D ;D ;D ;D

ya sonra ne oluyor... :D

mdr' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D

ya sonra ne oluyor... :D
sonuç,canı merak konusu olmayan bir üye,üyesinin sonucunu merak etmeyen bir site,
tüm sevecenliğiyle koluna yapışıp can ciğer olmak isteyen kenenin hazin sonu :D ;D ;D

çok guzel bı gezı olmus cok guzelle yetınmeyım hatta harıka bı gezı olmus ama şu su işi benı fena bozuyor gecen gun dereden gecerken arabayı baya bı gomdum suya 1 hafta onla ugrastım

mserdemir' Alıntı:
çok guzel bı gezı olmus cok guzelle yetınmeyım hatta harıka bı gezı olmus ama şu su işi benı fena bozuyor gecen gun dereden gecerken arabayı baya bı gomdum suya 1 hafta onla ugrastım

Selim merhaba;
amfibi çalışmaları devam ediyor,
takipde fayda var ...

selamlar ;
bendeki fotoları yukleyemedım cunki daha yenı ankaraya geldım yarın yuklemeye calısacagım yanlız videolar nasıl yuklenıyor onu bılmıyorum bu konuda yardımcı olursanız video cekılmlerını de yuklemek ısterım.. hayırlı geceler...

oky' Alıntı:
selamlar ;
bendeki fotoları yukleyemedım cunki daha yenı ankaraya geldım yarın yuklemeye calısacagım yanlız videolar nasıl yuklenıyor onu bılmıyorum bu konuda yardımcı olursanız video cekılmlerını de yuklemek ısterım.. hayırlı geceler...

Oktay merhaba

at hele görselleri de bakalım,

videolar için dailymotion u kullanmanı öneririm, önce oraya bir üye ol, sonra videolarını dailymotion a yükle, sonra da videonun olduğu adresi yazdığın meajın içine copy paste ile yapıştır

sen mesajı gönderdiğinde mesajın içine yapıştırdığın o adres bilgisi videonun otomatik olarak sayfada görülmesini sağlıyor

TEKNIKISLEM' Alıntı:
Oktay merhaba

at hele görselleri de bakalım,

videolar için dailymotion u kullanmanı öneririm, önce oraya bir üye ol, sonra videolarını dailymotion a yükle, sonra da videonun olduğu adresi yazdığın meajın içine copy paste ile yapıştır

sen mesajı gönderdiğinde mesajın içine yapıştırdığın o adres bilgisi videonun otomatik olarak sayfada görülmesini sağlıyor

teşekkurler :smiley: yarın yuklemeye baslıcam ( bayaa var da :smiley: )

TEKNIKISLEM' Alıntı:
Selim merhaba;
amfibi çalışmaları devam ediyor,
takipde fayda var ...

dıkkatedın arabalarınızın şarz ve marş dınamosundan sular gelmesın perişan olursunuz valla

guzel gezi, gorseller için tesekkurler :smiley:

mserdemir' Alıntı:

;D ;D ;D

selim sen su dan uzak dur ;)

güzel gezi olmuş. keşke haberimiz olsaydı...

oky' Alıntı:
teşekkurler :smiley: yarın yuklemeye baslıcam ( bayaa var da :smiley: )

Oktay görselleri bekliyoruz...

Umarım parkurdan güzel video vardır... :smiley: ;)

Selamlar...

METİN_06' Alıntı:
güzel gezi olmuş. keşke haberimiz olsaydı...

Metin bey, Teknikİşlem Metin abi sizden çok bahsetti. ilk fırsatta tanışmak isterim.

;D ( Bu arada, KayıP ZanneTmişleR Sizİ ;D AranıyorMuşsunuZ ;D ) ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,746
Kayıtlı Üye Sayımız
166,563
Kaydolan Son Üyemiz
Efe Kurt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR