Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi Duyurusu (06 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mserdemir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 455
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,023
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi Duyurusu (06 Şubat 2011)

ne o murat ç. davetiyemi bekliyorsun.pencereden bakıp durma üşütüceksin,gir içeri gel muhabbete yahu.. :D

Etiketler

son_kral_54' Alıntı:
ne o murat ç. davetiyemi bekliyorsun.pencereden bakıp durma üşütüceksin,gir içeri gel muhabbete yahu.. :D
dedik,demesinede geç kaldık sanırım. öksüre,öksüre gitmiş ;D ;D ;D

benim lastikler vakumlu gecenki gezide lastikleri iyi degil diyip durdunuz pıtır pıtır gittim heryere :D

murat çelik' Alıntı:
geldüm geldüm yetdim gariii ;D
ıhlamurmu içip geldin ;)
murat çelik' Alıntı:
ikinçi pilan ne abi
;D ;D
işte onu bende bilmiyorum ;D ;D ;D
ttos' Alıntı:
benim lastikler vakumlu gecenki gezide lastikleri iyi degil diyip durdunuz pıtır pıtır gittim heryere :D
yoksa sana biri bişeymi dedi.maşallahın vardı yani ;)

tiskeli' Alıntı:
serdar senin jeep te geliştirme yaptınmı
henüz aynı,zaman sorunu var bende hafta içi çalışıyorum,hafta sonuda her yer full dolu iş yaptıramıyoruz.birde bizim araçlara biraz daha nazlı vede gazlı yaklaşan tamirciler nedeniyle yılmamak elde olmuyor,benim şu an ilk yapmam gereken öne ve arkaya araç saplanırsa çekebilmek için gerekli teçhizatı yaptırmak,sizler nasılsınız görüşmeyeli,bu arada ışık dağına bende gitmeyi düşünüyorum,bu nedenle lastik seçimini sordum,ben vakumlu kar lastiklerimi takıcam sanırım

haklısın serdar.çeki aparatları olmazsa olmazların başında geliyor.
herkez buna itina göstersin.başta sefer olmak kaydıyla ;)

son_kral_54' Alıntı:
ıhlamurmu içip geldin ;) işte onu bende bilmiyorum ;D ;D ;Dyoksa sana biri bişeymi dedi.maşallahın vardı yani ;)
diyenler biliyor kendilerini ;D
bu aralar elim darda bi rahatlasam neler yapıcamda ah ah :'( bir iki etkinlige katıldık ya palazlanıverdik birdenbire ;D ;D ;D

son_kral_54' Alıntı:
haklısın serdar.çeki aparatları olmazsa olmazların başında geliyor.
herkez buna itina göstersin.başta sefer olmak kaydıyla ;)
haklısın abi batsam aracın hicbiyerinde bisey yok cekilmek icin yada biri batsa cekmek icin ;D ama dedigim gibi su an dokunamıyorum araca :(

ttos' Alıntı:
diyenler biliyor kendilerini ;D
bu aralar elim darda bi rahatlasam neler yapıcamda ah ah :'( bir iki etkinlige katıldık ya palazlanıverdik birdenbire ;D ;D ;D
:D aşı tuttu yani :D hatırlıyorumda geçen etkinlikte senin arkada çeki kancası yoktu ve ben aracının altına kadar o karda çamurda girip alt takımları incelemiştim. ilk önce çeki aparatından başla ;)

evet,bu gün elvankent in arkasındaki tarlalarda karda biraz gezdim ufak çaplı off road geziside denebilir :D ,,Good Year Vrangler lastikler karda pek iş görmiyecek sanırım,,, bunlar 4 mevsim lastik,bu nedenle kar lastiğinden başka şansım yok,çünkü şu an başka lastik harcaması yapmayıda düşünmüyorum,
Araç çekmek ve çektirmek için gerekli sistemi nerde yaptırayım tavsiyeniz varmı

sernoberze' Alıntı:
evet,bu gün elvankent in arkasındaki tarlalarda karda biraz gezdim ufak çaplı off road geziside denebilir :D ,,Good Year Vrangler lastikler karda pek iş görmiyecek sanırım,,, bunlar 4 mevsim lastik,bu nedenle kar lastiğinden başka şansım yok,çünkü şu an başka lastik harcaması yapmayıda düşünmüyorum,
Araç çekmek ve çektirmek için gerekli sistemi nerde yaptırayım tavsiyeniz varmı
arkada ceki demiri baglantısıdamı yok ön solda ufak bır ganca olması lazım senın aracta ;)

listemizi güncelleyelim.
ayrıca kar çok olacağından odun bulma zor olacak.odun bulabilenler getirirse iyi olacaktır.

01- erhan brothers 4 kişi nissan terrano ll
02- murat çelik horbii 4kişi 91xj
03- selim mserdemir 2 kişi l200
04- Hamdi TEKMEN Son_Kral 4 kişi Suziki Vitara
05- Alfonse ? kişi GrndChreokee
06- Fatih YILDIRIM * kişi 92 XJ
07- Mehmet ÇAKMAK *kişi G.Chreokee
08- Faruk ŞEKERCİ Faruk2323 * kiş 97 XJ

GEZİLERİMİZ İÇİN PARKURUN ZORLUĞUNA GÖRE DERECELENDİRME YAPILACAKTIR.
GURUP OLARAK SORUNSUZ VE EMNİYETLİ GEZİLER YAPABİLMEK İÇİN GEZİ ÖNCESİ BELİRLENECEK SINIF KISITLAMASINA LÜTFEN UYUNUZ!

ARAÇ SINIFLANDIRMASI:

D: Standart 4x4 araçlar

C: + Arazi lastiği (MT/R), telsiz, ön-arka U bolt ya da çeki kancası, strep, U kilit

B: + Vinç, makara, hi-jack, balta, kürek, ilave aydınlatmalar

A: + Diferansiyel kilidi, roll-bar-cage, kum paleti, sabit nokta techizatı.

TÜM ARAÇLARDA BULUNMASI GEREKEN MALZEMELER:
Yangın söndürücü, ilk yardım seti, avadanlık seti, -rehber ya da konvoy liderinin belirlemesine göre bazı etap / gezilerde- yedek benzin ve su.
saat 8 toplanma 8,15 hareket. yol uzun lütfen herkez saate uysun

son_kral_54' Alıntı:
:D aşı tuttu yani :D hatırlıyorumda geçen etkinlikte senin arkada çeki kancası yoktu ve ben aracının altına kadar o karda çamurda girip alt takımları incelemiştim. ilk önce çeki aparatından başla ;)
ilk is ceki aparatı zaten gecen sene bi aracı cektim dif.den kovanı egdim duzellttirmek icin bide masraf cıkardık basımıza :smiley:

abi sen taktında cıkarmayı unuttun dermisim ;D cıkarmak icinde ben yattım altına ugrastım beceremedim diger cherokke li arkadas cıkardı sagolsun :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri