Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi Duyurusu (06 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mserdemir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 455
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,032
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi Duyurusu (06 Şubat 2011)

bende hiçbiri yok cumartesi boşı olucam sanırım hallederim

Etiketler

murat çelik' Alıntı:
burda istdıgın gıbı yazabılırsın cekınme arkadaslardanda yardım alabılırsın maxsıs kullanan var aramızda onlardanda fıkır al bence
sağolun, düşündüklerim MT-754,MT-762 veya bf goodrich marka da olabilir.bana çamurda, karda, taşlıkta, ve asfaltta iyi olan bir lastik arıyorum aslında.

robot' Alıntı:
sağolun, düşündüklerim MT-754,MT-762 veya bf goodrich marka da olabilir.bana çamurda, karda, taşlıkta, ve asfaltta iyi olan bir lastik arıyorum aslında.
çamur kar,asfalt,taşlık vs vs bunların hepsinde aynı oranda iyi olacak bir lastik bildiğim kadarıyla henüz icat edilmedi, ;D bi yerden kazanırken diğer taraftan kayıp olur,

çamurla, asfalt önemli çamur ağırbasıyor tabi. geziyede gelemeye bilirim, olmazsa toplanma yerine gelip geri dönerim.

robot' Alıntı:
mt 753ve754 kullandım 753 at lere yakın bir lastik yolda iyi 754 çamurda stt den daha iyi gibi geldi bana ama herhalde getirmiyorlar bana sorarsan cooper stt al gitsin kullandıklarımın içinde en sessizi yanal dişleri var 2 yıl oldu geleli lastik her zaman bulunuyor

Muhabbet ve dayanışma On numara ekip sağlam bu gezi kışa damgasını vuracak gibi gözüküyor....

bakalım ;)
tiskeli' Alıntı:
mt 753ve754 kullandım 753 at lere yakın bir lastik yolda iyi 754 çamurda stt den daha iyi gibi geldi bana ama herhalde getirmiyorlar bana sorarsan cooper stt al gitsin kullandıklarımın içinde en sessizi yanal dişleri var 2 yıl oldu geleli lastik her zaman bulunuyor

ve kral gelir ;)
bugün topic hızlı.oku,oku bitmiyor. hangine cevap versekki :eek:
ilk yazacağım serdarı azdaha zorlarsak 100mesaj (kamp 1) olacağı :D
evet şartlar zorlayıcı olabilir.bilgisi olan birini buluruz heralde pazara kadar.iragua arkadaşımıza ulaşabilirim.sanırım o bilir son durumları.
dedimya olmadı yarım parkurumuzu tamamlarız.yada güzel kamp atılacak yerde ateş yakar birkısmını orada bırakır zorlu parkurlara dalarız.
döndüğümüzde sucuklar,çaylar hazır olur ;D ;D ;D

son_kral_54' Alıntı:
ve kral gelir ;)
bugün topic hızlı.oku,oku bitmiyor. hangine cevap versekki :eek:
ilk yazacağım serdarı azdaha zorlarsak 100mesaj (kamp 1) olacağı :D
evet şartlar zorlayıcı olabilir.bilgisi olan birini buluruz heralde pazara kadar.iragua arkadaşımıza ulaşabilirim.sanırım o bilir son durumları.
dedimya olmadı yarım parkurumuzu tamamlarız.yada güzel kamp atılacak yerde ateş yakar birkısmını orada bırakır zorlu parkurlara dalarız.
döndüğümüzde sucuklar,çaylar hazır olur ;D ;D ;D
evet 100 oldum ;D ;D
çaylar bendennn

murat çelik' Alıntı:
hamdi abi şu ısık dag işini bıtıremedıgımız parkuramı cevırsek ne bence ışık dagı sıkıntı olur dıye dusunuyom
:eek:
ışık dağının son bilgilerini alalım hele.duruma göre değerlendiririz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri