Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi Duyurusu (06 Şubat 2011)
sernoberze' Alıntı:
30-40 cm karda hangi lastiği tercih etmeliyiz
At karda Mt den daha iyidir...
Karı yarıp sert zemine ulaşarak gitmek istiyorsan ince ve/veya çok şişik lastik,
batmadan hareket etmek istiyorsan çok kalın tabanlı lastik veya havaları 16' ya felan indirip kullanırsın...
Ama bu seferde dişlerin arası kapanır, boşaltma ve tırmalamayı az yapar lastik....
En kullanışlısı yerine göre indirip, yerine göre şişirmek ama buda zahmetli ve vakit alıcı oluyor gezilerde...
sernoberze' Alıntı:
arkaya ve öne araç çekme aparat taktırıcam tavsiyesi olan varmı nerde ve ne taktırayım,
Bahsettiğin kanca sanırsam....
Hurdacıdan veya parçacılardan ayaklarıyla birlikte almanı ısrarla tavsiye ederim, ama biraz tuzlular ve özellikle ayakları bulmak zor...
Orjinal hookların ayaklarının takıldığı yerlere demircide en az 4 5 mm kalınlığında mapa takılabilecek delikleri olan L şeklinde parça yaptırabilirsin....
sernoberze' Alıntı:
çekme için aparatı nerde taktıralım tavsiyesi olan yokmu,,bu işten anlayan tanıdık tamirci yokmu arkadaşlar
Şaşmaz Akgün&Aydın.... Selamımı söyle....
ve/veya Eksozcu Ali abi... salamımı söyle... Şaşmaz'da Gürbüz Eksoz... Sağlam demircidir... 278 04 75
Roll cage, headers, rock slider bile yapar ;D ;D ;D
Çok yakınız kesin yardımcı olacaktır....
ttos' Alıntı:
ilk is ceki aparatı zaten gecen sene bi aracı cektim dif.den kovanı egdim duzellttirmek icin bide masraf cıkardık basımıza
gene şanslısınız, internette bi sürü video var, adamların aksları komple kopuyor ;D ;D
sernoberze' Alıntı:
......................
,,Good Year Vrangler lastikler karda pek iş görmiyecek sanırım,,, bunlar 4 mevsim lastik,bu nedenle kar lastiğinden başka şansım yok,çünkü şu an başka lastik harcaması yapmayıda düşünmüyorum,
Good Year Wrangler ATR' den bahsediyorsak...
Çok kötü bi lastik değil, iş görür.... Dişlerinin arası zaten fazla yoktur, boşaltımı iyi değildir, dolayısı ile zaten boşaltımı iyi olmayan o lastiği İnik kullanarak daha çok verim alırsınız, iki yıl öncesine wrangel atr' yi kadar amerikada moab' da felan ortasını kazıyıp çok kullanıyordu amekikalı kaya leyyetiricileri...
Eğer bu lastikle gelecekseniz, havaları 20 yapın derim, gerekirse şişirebiliriz, çok verimli değil ama bende pompa ve kompresör var...
;D ;D ;D Ama üzgünüm, sorun olursa üstüme kalmasını istemem ;D ;D ;D
ttos' Alıntı:
ayın 6 sında aksilik olmaz ise gidiliyor faruk bey yemek işleri yine gecen seferki gibi ama herkezin mangal getirmesine gerek varmı onu bilmiyorum bide ısınma icin odun goturmek gerek
Bende 20 30 kilo odun var....
Geçen sene arkadaşların yanına Sarıalana götürmek için arabaya atmıştım.... ;D Yanlarına zamanında ulaşamadık, aynen geri getirmiştim.... ;D
O zamandan beride fırsat olmadı yakmaya....
Otoparktan çalınmadıysa çuvallarım getireyim.... ;D
Umarım çok ıslanmamışlardır....
Bentderesinden alacak olan olursa sakın hazır çuvallı almasın... Pahalı oluyor, bi kaçtane boş çuval edinip açık alsın... Kafasına göre üleştirip ;D kullanır...
Hem küçük çuvallar kolay taşınıyor arabada.....
mserdemir' Alıntı:
valla ben kafaya koydum 96*97 model 5.2 veya 4.0 ıstıyorum benı korkutan tek sey yukseltme ve jant lastıge para ayırabılecekmıyım
bıde sehırıcınde 500 kurus dan yukarı cıkarmı cıkmazsa sorun yok fakat cıkarsa kotu
5.2 sağlıklı bi motor ve güzel lpg sistemiyle 50 kuruşu geçmez....