Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (20-21 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 347
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,568
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (20-21 Aralık 2008)

şekerşey0606' Alıntı:
Ya arkadaşlar Keriminde dediği gibi olmazsa bi kısmımız erken gidelim.Yoksa bu duruma göre oraya ulaşmamız akşam 4ü 5i rahat bulurki buda karanlıkta oraya ulaşmamız demektir.Yani gün ışığında off-road,trekking,mangal,ateş yakmaca,çadır kurmaca vs vs daha kolay olacağı için dimi..
Akşama gelecek grup hiç değilse yanan bir ateşle karşılaşır.
Arçlardan inince sıcak bir kahveyi yudumlamaya başlar.

fastjunkie' Alıntı:
yok artık :D ben sadece soğuktan zayiat veririsiniz diye düşünüyordum, şimdi bi de odun toplarken telef olanları hesap etmek lazım ;D ;D
Sen kurtardın tabi paçayı oh günübirlik gel hazır ateşe kon.;D

Etiketler

:D :D taktiği çözdün abi :D :D :p

biz kurtarıcı ekip olarak gelicez abi :D

cartop' Alıntı:
Zerrin Hanım, bence de geç bir saatte gidiyoruz. Toplanacak odun varmı sahada ? Olmadığını da hesaba katarsak kuru dallar kesilecek. Bunun için de en azından bir iki saate ihtiyacımız var. Çadırların kurulması vs. karanlığı bulacak. Birkaç baltaya da ihtiyacımız olacak. Olanlar mutlaka getirsin.
ışık dağında odun çok sorun olmuyor.
kesim yapan köylüler var. ağacı devirip bırakıyorlar.
odun için biraz gezmek gerekebilir.
yada testere sesi izlenip rica edebiliriz.( $$ ):smiley:
yinede araçta boş yer olursa ben 1-2 kütük atarım arabaya.
Testere ve baltayı yanımda getiriyorum.
Ama bana çok güvenmeyin.gelip gelemeyeceğim o sabah belli olacak.
Testere ve baltayı kesin gidecek olan bir arkadaşa verebilirim.

Bildiğim kadarıyla Mustafa Abide motorlu testere olacaktı.

Düşünülenler doğru çadırların heleki sahibi olmadığımız ve daha önce kurmadığımız çadrıların kurulması sorun olabilir. Yeni yeni ekibin oturduğu bir grup olmayıp görev dağlımı ve yedek görev dağılımının bile doğacama yapıldığı bir ekip olsak cuma geceden gidelim ama asıl sorun organizasyonlara yeni katılanların bende dahil buna eksikleri ( hem tecrübe hemde malzeme olarak) doğada yaşamak tecrübe gerektiriği için

Daha önceki konvoy ulaşım sürelerimizi ve çeşitli nedenlerden katılım zamanlarımızı düşünürsek. Güne 1-0 yenik başlama durumu söz konusu ;)
Gene ortak bir paydada buluşmak adına üstadlar zaten görüşlerini belirtmişler :smiley:

Öneri olarak Uygun olan ekip arkadaşlarımız sabah grubu olarak daha erken bir saatde yola çıkıp en azından çok önemli olan heleki kış koşullarında ateşi yakmak ve tecrübeyle öğenilmiş '' kuru odunları '' en azından geceyi geçirecek kadar hazırlarsa sonradan gelenlerin çadırlarınıda elbirliğiyle hazılayıp. Ateş başı sohpetine geçilebilir. Öğleden sonra ekibide gene elinden geldiğince erken gelirse bu işlemi bu şekilde çözebiliriz gibi geliyor.

Zerrin hanımında bu saati kendininde istediğini ve bu saate bıraktığınıda sanmıyorum. Cevap bekliyelim bakalım.
Savunma gibi oldu ama asıl amacım ılıştırmaktı :smiley: bende bu saate kalabileçeklerden olabilirim buda var tabi cumarteside çalıştığımız için. 

Arkadaşlar çıkış saatinin geç olduğunun ben de farkındayım ama cumartesi günü çalışacak olan arkadaşlar için bu şekilde açıklandı çıkış saatimiz.
İki grup olarak gidebiliriz gitmesine de yolu hiç bilmiyorum diyenler ne olacak peki. Ben en ayrıntılı şekilde Google Earth üzerinden gideceğimiz yeri gösterdim ama arkadaşalrımızdan bir kısmı hiç bilmedikleri için haklı olarak çekiniyorlar.

Şimdi kaç kişi ya da kimler cumartesi günü 14.30 da gelebilecek.Bunu bilirsem grubu ikiye ayrıracağım, acil olarak bana bilgi verirseniz sevinirim, teşekkürler.

selam ben halis dogan ankara offroad dernegi kurucularından ANOF BİZDE SİZLERE KATILMAK İSTİYORUZ BU GEZİNİZE YALNIZ İRTİBAT KURACAGIMIZ Bİ TELEFON BULAMADIM SİTENİZDE BENİM TLF 0532 315 90 08 arasanız sevinirim

Halis merhaba, Gezenbilir Ailemize hoşgeldin :smiley:

Özelden telefon numaramı verdim ve öğrenmek istediklerimi sordum, cevaplarını bekliyorum. Etkinliğimize katılmanıza seviniriz.

Kamp malzemeniz var mı, kaç araç ve kişi katılacaksınız ?

Halis Doğan ve arkadaşları etkinliğimize 3 araç olarak katılıyorlar, listemizi yeniliyorum.

01- Zerrin Yiğiter (Ceranus) (1 Kişi) (Kamp malzemem var)
02- Fatih (jargondeath) (2 Kişi) (Kamp malzemesi eksik) ( 2 Kişinin eksik malzemesi tamamlandı)
03- Eren Balaban (eratech) (2-4-6 Kişi) (Kamp malzemesi var)
04- Kağan Morkoç (t392syncro) (1 Kişi) (Kamp malzemesi var)
05- İlker Şahin (Nietsky) (1 Kişi) (Kamp malzemesi var)
06- Işıl Bayrak (şekerşey0606) (1 Kişi) (Kamp malzemesi eksik) (Eksik malzemesi tamamlandı)
07- Kerim Alöç (yazargezer) (? Kişi) (Kamp malzemesi var)
08- Derya Yılmaz (derya06xx) (1 Kişi) (Kamp malzemesi eksik) Katılamıyor
09- M.Emin Aydın (cartop) (? Kişi) (Kamp malzemesi var)
10- Eren Ataç (erenatac) (2 Kişi) (Kamp malzemesi var)
11- Levent (lewento) (2 Kişi) (Kamp malzemesi var)
12- Çiğdem (cidowsky) (3 Kişi) (Kamp malzemesi var) (2 Kişinin eksik malzemesi tamamlandı)
13- Mustafa Kemal (MKG) (? Kişi) (Kamp malzemesi var)
14- Ender (medemir) (1 Kişi) (Kamp malzemesi eksik) (Eksik malzemesi tamamlandı)
15-Cem Koçyiğit (cemkoçyiğit) (2 Kişi) (Kamp malzemesi var)
16-Halis Doğan (Halis) (10 kişi) (Kamp malzemeleri var)

Bence iki zaman dilimi tesbit edilsin. Bu iki zaman diliminde hareket etmek isteyenlerin listesi ve kesim malzemesi belirtilsin. Kesim ekibi saat 11.30 da Batıkent Carfur önünden hareket etsin. Bu ekipte de testere, balta gibi malzemeler mutlaka olsun. Benden küçük balta ve marangoz testeresi hazır. Tabii yetmez diğer arkadaşların da mutlaka bir balta veya testere getirmeleri icap edecek. Diğer bir çözüm de köylülerden bir römork odun satın almak. Kamp alanımıza gelip boşaltırlar.

M.Emin, Grubu ikiye ayırıyorum, bir kısmı saat 11.00 de buluşacak bir kısmı saat 14.30 da buluşacak kim hangi grupta gelecek yazması gerekiyor.

Açılışı yapıyorruuuuummmm,siftahı benden bereketi Allahtan olsun ;DBen 11 diyorum:smiley:

Genel durum tahmini olarak bu :smiley: zaman değişiklerini bildirmeniz önemli olur. Sevgiler ve sayglar sunarım. :smiley:

Ellerine sağlık Fatih güzel oldu bu açıklama, teşekkürler ediyorum.

ben 11 de hareket ederim
olmadı 14:30
o da olmadı.Pazar günübirlik.;D
şaka bir yana benim hareket saatim belli değil.

Testere ve baltayı 11 de yola çıkacak ekibe verebilirim.

Hocam 1 Römork odun falan napıyosunuz.bir kamp yapacağız doğaya bu kadar zarar vememizin alemi yok.sabaha kadar ateşmi yakacağız.Kış şartları elbette biraz zor olacak.ama bu işin zevki zorluğunda,birazcık dayanıklı olalım sıkı giyinelim.malzemelerimiz kışa uygun olsun yeterli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,689
Kayıtlı Üye Sayımız
166,534
Kaydolan Son Üyemiz
1997 ZJ

SON KONULAR

Geri