Ankara İncek; Dededen Toruna Toyotalar'ın Pazar Baskını (23 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 129
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,105
Ynt: Ankara İncek; Dededen Toruna Toyotalar'ın Pazar Baskını (23 Ağustos 2009)

discovery-V8' Alıntı:
Sedat arabanın içinden okadar derin görünmüyordu ama baya derinmiş o su ;D ;D

Su çok derindi, senin lastikler 35 lik olduğundan, araç suyun üstünde kalmış fotoğraflarda.
Oraya biz girseydik su seviyesi kaputa yaklaşırdı.

Etiketler

geziniz çok güzel olmuş.

paylaşım için teşekkürler.

arkadaşlar torun iyileşti ,diftransiyel içinde bulunan ayna dişlisinin 9 ad dişini kırmışım ama aynen tahmin ettiğim gibi daha eskiden 2 diş üzerinde bulunan yara büyümüş dünki hafif zorlama ile ;D 9 ad çıkmış ve iş göremez hale gelmiş içini açtığımızda difransiyelin içi metal parçası kaynıyordu , iyiki araçı daha fazla hareket ettirmemişiz

Cihan, bununla geçmiş olsun..

Arkadaşlar güzel bir pazar günü geçirmişsiniz, oldukça eğlenceli olmuş, haberim olsaydı bende katılmak isterdim.

Cihan Abi geçmiş olsun,

ceranus' Alıntı:
Çok güzel olmuş gerçekten Yavuz, haber verseydiniz Eymir'den çıkar gelirdim, bende orada tabanvay-offroaddaydım ;D
Ben çağıralım dedim ama Zerrin gelirse kırtasiyede yaptırdığımız sahte gezenbilir stickerlarını görür olmaz dediler ;D ;D ;D ;D :p :p

Resimlerin az olması normal,gezenbilir fotoğraf grubundan arkadaşlar olsa bol bol resim ve video olurdu ;) (ben yedek batarya bile bulunduruyorum duyurulur ;) ).
Keyifli bir pazar olmuş,paylaşımlar için teşekkürler

cihanülker' Alıntı:
arkadaşlar torun iyileşti ,diftransiyel içinde bulunan ayna dişlisinin 9 ad dişini kırmışım ama aynen tahmin ettiğim gibi daha eskiden 2 diş üzerinde bulunan yara büyümüş dünki hafif zorlama ile ;D 9 ad çıkmış ve iş göremez hale gelmiş içini açtığımızda difransiyelin içi metal parçası kaynıyordu , iyiki araçı daha fazla hareket ettirmemişiz

geçmiş olsun,ön dif aynası değilmi??

videodan anladığıma göre abi direksiyon tam sağlıydı,
bizde zaten arabayı low vitese aldığında ortayı kitliyor, arkayıda sen kitlediysen ,gaza abanınca akordion gibi sıkıştırdı,daha evveldende dişlerde bozukluk varsa kaçınılmaz olmuş..bide kitabında derki araba bir, iki yerinden kitliyken direksiyon sağ ,sol işi çok sakat , kitlediyseniz 5-8 km. yapacaksınız maximum.

sağlık olsun yine, dağda tepede uzakta olmadı ,çıkmamı takıyorsunuz sıfırmı?

Ama, sizleri Gezenbilir Derneğimize yapılacak katkılardan kaçacak kişiler değilsiniz diye biliyorum ben , acaba çok mu güveniyorum size, bunu biraz düşüneyim bakayım ;D ;D ;D ::smiley:

umutcelikel' Alıntı:
Ben çağıralım dedim ama Zerrin gelirse kırtasiyede yaptırdığımız sahte gezenbilir stickerlarını görür olmaz dediler ;D ;D ;D ;D :p :p

cihanülker' Alıntı:

Cihancım geçmiş olsun.

Selamlar

ceranus' Alıntı:
Ama, sizleri Gezenbilir Derneğimize yapılacak katkılardan kaçacak kişiler değilsiniz diye biliyorum ben , acaba çok mu güveniyorum size, bunu biraz düşüneyim bakayım ;D ;D ;D ::smiley:
;D ;D ;D ;D ;D
ŞŞaka şaka ;D

ya diyorumki, bu gurup bayramda şöyle 4-5 günlük bir gezi yapsa, deniz kenarı olabilir yüksek, rakımlı yerler olabilir ne dersiniz ?

cihanülker' Alıntı:
ya diyorumki, bu gurup bayramda şöyle 4-5 günlük bir gezi yapsa, deniz kenarı olabilir yüksek, rakımlı yerler olabilir ne dersiniz ?
Abi, ben bayramda Burhaniye-Pelitköy'de olacağım...O tarafa gelen olursa Kaz Dağları yaparız ama ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,083
Kayıtlı Üye Sayımız
166,826
Kaydolan Son Üyemiz
58brs58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR