SDC' Alıntı:Korkmadın mı Yavuz, bu kadar çekik gözlü kapıya dayanınca ;D
umutcelikel' Alıntı:Bugün bize Güneşi Batmayan İmparatorluğun kapılarını açan Yavuz'a, bizi kırmayıp gelen tüm Çekik Gözlü kardeşlerimize, Dört çeker çok şeker VW Syncro'ya, arabasını kıran, marşpiyeli eğen, vs vs herkese çok teşekkür ederiz. Ankara'da rahatsız bu kadar insan olduğuna sevindik ;D Gelsin kamplı geziler!
Fotolar azzzz sonra.
ceranus' Alıntı:Ufuk hoşgeldin, yetti artık demişsindir ;D
hsbasar' Alıntı:Yavuzun suya giriş çıkışı basit birşeymiş gibi görünüyor fotoğraflarda ;D
Oraya hiçbirimiz inip çıkamazdık, keşke videosu olsaydı![]()
tugsan75' Alıntı:Güzel gezi olmuş fotoğraflar ve özelliklede video için teşekkürler.Aracın kırılmasına çok üzüldüm ama yeri gelmişken kırılma olayı ile bilgi vermek isterim.Hangi marka olursa olsun (ÇAMUR,TOPRAK,KUM) farketmez, araçlarımızın ağırlığından ve gücünden dolayı bu tarz durumlarda aracı fazla zorlamak kırılmalara sebep olur.Aracımızı ağır devre alıp (tork dan faydalanarak)varsa kilitlerimizi açıp(toyota LC ler için söylüyorum)gaza yüklenmeden tırmanış , kanallı çamur geçişi veya kumdan çıkışı tamamlamak gerekir.Bu tarz durumlar birçoğumuzun başına gelmiştir.Kilit olmayan araçlarda ise bu tarz zorlamalar hiç denenmemelidir.
Gezilen bölge çamur olmasada bol taşlı ve kayalık bir yer.Yavuz beyin lastikleri gibi MT lastikler tercih edilmeli.Çünkü çamurdan bir farkı yoktur bu tarz yerlerin.Yurt dışındaki görüntülerde kullanılan lastik türlerine dikkat ederseniz nedemek istediğim daha iyi anlaşılacaktır.
Aracımıza aşırı yüklenmede güçden dolayı,aktarma organlarına binen yük,kuvvet,basınç herneyse inanılmaz ölçüde fazladır.Sonuçda nekadar iyi olursa olsunlar akslarımız,şaftlarımız,dişli sistemimiz profesyönel araçlardaki gibi özel malzemelerden deyil.Videoyu iyice izlerseniz,araç ileri geri patinaj çekerek aşırı zorlanıyor.Burada aks,diferansiyel,şaft ve şanzumanda da ciddi sorunlar yaşanılabilirdi.
Tekrar paylaşımınız için teşekkürler. 8)
fastjunkie' Alıntı:Abicim sana anlatamadık, Toyotacılarla uğraşılmaz kamyonla adam yığarız icabında;D
discovery-V8' Alıntı:Sedat arabanın içinden okadar derin görünmüyordu ama baya derinmiş o su ;D ;D
Selamlar
ufukozkan' Alıntı:Yavuz suyu gorunce dayanamamis dalmissin![]()
dibi gorunuyo tabiiiiiiiiii
![]()
![]()
![]()
Heyttttttttttttt cekilinnnnnnnnnnn geldim Ankarayaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
ufukozkan' Alıntı:Videoda solda duran delikanli kimYenimi arkadas
![]()
Taniyamadimda
![]()
![]()
fastjunkie' Alıntı:Ben tatildeyim ablacım, atış çalışıyorum.. Bilahare uğrayacağım Yavuz abime Ankara'ya gelince . ;D ;D
ufukozkan' Alıntı:ohoooooo performans cok dusuk yahu
Iki foto iki videoYattimi millet Biz 600 km yapdik hala yikilmadik ayaktayiz
Yokmu baska foto filan
Digerlerini bilmemde senin sarzin bitmesi gayet normaldiscovery-V8' Alıntı:Hem araçlar kırıldı hem makinalar hiç sorma , Cihanın makina titrşimde kaldı, benim şarj bitti.![]()
ceranus' Alıntı:Ufuk hoşgeldin, yetti artık demişsindir ;D
Güzel eğlenmişsiniz arkadaşlar, kırılanlara çok geçmiş olsun, fotoğraflar çok az, devam lütfen![]()
ufukozkan' Alıntı:Digerlerini bilmemde senin sarzin bitmesi gayet normal![]()
![]()