umutcelikel' Alıntı:Bende de bu kadar var abicim...Becerebilirsem VX100 dişli koparma anının videosunu da koyarım ;D
Abi umarım büyük birşey yoktur bu arada...Hakan'ın dediği ise çok büyük değil aslında ama yükte hafif, pahada olabilir yine de ;D
Abicim sana anlatamadık, Toyotacılarla uğraşılmaz kamyonla adam yığarız icabındadiscovery-V8' Alıntı:Umut arayıp sana geliyorum dediğinde, Bir adet fj 60 bekliyordum, Sonr birde ne göreyim, fj40 tan 100 e kadar nekadar model toyota varsa hepsinden birtane kapının önüne dizilmiş, Arayada bir tane VW syncro sıkışmış ;D ;D ;D Bukadar arazi aracı bir araya gelirde araziye çıkılmazmı? ufak tefek bir gezi yaptık.
;D ;D ;Dfastjunkie' Alıntı:Abicim sana anlatamadık, Toyotacılarla uğraşılmaz kamyonla adam yığarız icabında;D
fastjunkie' Alıntı:Abicim sana anlatamadık, Toyotacılarla uğraşılmaz kamyonla adam yığarız icabında;D
SDC' Alıntı:Sadece ahkam kesmeyelim, sende gideydin ya ;D ;D
ufukozkan' Alıntı:Heyttttttttttttt cekilinnnnnnnnnnn geldim Ankarayaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
SDC' Alıntı:İşte budur![]()
Bonus-monus derken Ufuk iyice "hanım kız" moduna girdi diye düşünüyordum artık ;D ;D