Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 911,919

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

mserdemir' Alıntı:
merakedecek bı sey degıl faruk abı yenı gelen arkadaşların bu sekılde yapması gurubun hızla buyumesı yarın bır gun sorun yaratacakmı aacaba bu grubun dagılması bu sebeplemı olacak mevzu bundan ıbaret
Evet haklısın tanışarak gidilse daha iyi olur ama benimde tanışmadığım arkadaşlar vardır
ben bu grubun dağılacağını zannetmiyorum telefonla yine buluşurlar allah muhabbetimizi bozmasın ;D ;D

Etiketler

mserdemir' Alıntı:
merakedecek bı sey degıl faruk abı yenı gelen arkadaşların bu sekılde yapması gurubun hızla buyumesı yarın bır gun sorun yaratacakmı aacaba bu grubun dagılması bu sebeplemı olacak mevzu bundan ıbaret

Selim bey merhaba inşallah bu sorunlar aşılır şu ana kadarki gözlemlerime göre grubun bir çekirdek yapısı var olmasıda gerekli kanaatimce grup içinde ağırlıklarını koymaları lazım bence kimseleri küstürmeden kırmadan saygılarımla

arkadaslar bu arkadasın yayınlamıs oldugu yazıyı alıntı yapan herkez silerse memnun olurum ben sildim ayrıca mod arkadasada durumu bildirdim yazının kaldırılması için :smiley:

Hamdi Bey in ve Sefer Bey in olumlu yaklaşımlarını paylaşıyorum

galiba bir talihsizlik oldu

ama

"söz uçar yazı kalır" diyerek, çokca kişinin okuduğu yazdığı bir yere, bir şeyler yazıp-eklerken daha titiz ve düşünerek hareket edilmeli, dikkatli olmalı,
sanal ve gizli kimliklerle ziyaret edilip yazılacak çizilecek bir şeyler eklenecek çok fazla forum, site vs. var zaten ...

ilk basta olumlu yaklastım ancak arkadastan bir haber gelmeyince işin fesat kısımlarını dusunmeye basladım :smiley:

mesela yazının icerigindeki sitenin tıklanması icinde ozellikle atılmıs olabilir kaldıki ben nere imis bura diye bakındım o siteye.

Sn. Arkadaşlar sanki hatlar karışmış.gibi birşey var. sabredip yazıları okuyamadım.birazdan bakayım.( Bakınca sanki olayı çözecem ya) selamlar.

BASTIĞIN YERLERİ TOPRAK DİYEREK GEÇME TANI
DÜŞÜN ALTINDAKİ BİNLERCE KEFENSİZ YATANI

Öncelikle kendimi tanıtmadım haklısınız o konuda söylediklerinize birşey diyemeyeceğim
İsmim Yunus
Başbakanlığa bağlı bir kurumda sistem admini olarak görev yapmaktayım ve ayrıca bu forumda aktif birisi değilim uzun süredir.
yazığım postta uslup bozukluğu var haklısınız onun içinde özür diliyorum sizden ama o postu editleyemediğim için değiştiremedim kusuruma bakmayınız ki attığım posttan sonra baya bi muhabbet dönmüş sağolsun son_kral_54 isimli üye p.m. atmasaydı olanlardan haberim bile olmayacaktı ki nerdeyse koyduğum resmin sitenin sahibi olabileceğim ve hit kazandırmaya çalışıyorum gibi bir izlenim oluşmuş, malesefki ne o siteyi nede sahibini tanırım. ve sizde nasıl görünüyor o mesaj bilmiyorum bende göründüğü şeklinide prinscreen alarak buraya koyuyorum ki sizinde içiniz rahatlasın

http://img827.imageshack.us/img827/5541/resimrv.jpg

nezih ortamınız bozma gibi bir niyetim yok olmadı olmazda zaten ama tepkileriniz oldukca dikkat çekici ve bir o kadar da can yakıcı olmuş ben hatamı kabul ediyorum istiyorsanız üyeliğimide sildirin ki ortamınız bozulmasın..

tekrardan hepinizden özür diliyorum verdiğim rahatsızlıktan dolayı.

Edit:Önceden yollanan mesajlarda düzeltilebiliyormuş kabalığımı mazur görün.

GaCCaLL' Alıntı:
Öncelikle kendimi tanıtmadım haklısınız o konuda söylediklerinize birşey diyemeyeceğim
İsmim Yunus
Başbakanlığa bağlı bir kurumda sistem admini olarak görev yapmaktayım ve ayrıca bu forumda aktif birisi değilim uzun süredir.
yazığım postta uslup bozukluğu var haklısınız onun içinde özür diliyorum sizden ama o postu editleyemediğim için değiştiremedim kusuruma bakmayınız ki attığım posttan sonra baya bi muhabbet dönmüş sağolsun son_kral_54 isimli üye p.m. atmasaydı olanlardan haberim bile olmayacaktı ki nerdeyse koyduğum resmin sitenin sahibi olabileceğim ve hit kazandırmaya çalışıyorum gibi bir izlenim oluşmuş, malesefki ne o siteyi nede sahibini tanırım. ve sizde nasıl görünüyor o mesaj bilmiyorum bende göründüğü şeklinide prinscreen alarak buraya koyuyorum ki sizinde içiniz rahatlasın

nezih ortamınız bozma gibi bir niyetim yok olmadı olmazda zaten ama tepkileriniz oldukca dikkat çekici ve bir o kadar da can yakıcı olmuş ben hatamı kabul ediyorum istiyorsanız üyeliğimide sildirin ki ortamınız bozulmasın..

cok garıp ıslerın dondugun zamana denk geldıgınız ıcın bu kadar tepkılı oldu yoksa kımsenın şahsınıza soyleyecek bır seyi olamaz

Sn.yunus kardeş Ankaranın dışında meclise giriyorum(TBMM)değil tabi.Misafir konumundayım söz hakkı bana düşmez Ankaralı arkadaşlar ve gercek Topik amcanın sahipleri dururken.Sağol, medeni ve munevver bir duruş gösterdin.teşekür ederim.Bence hiç bir yere gitme ,şimdiden iyi muhabetler diliyorum.Jeep in varsa eyer .bu aralar biraz işin zor.

GaCCaLL' Alıntı:
İsmim Yunus

Edit:Önceden yollanan mesajlarda düzeltilebiliyormuş kabalığımı mazur görün.

bizim uyelik den ettirme yada baska bir ceza verdirme gibi bir niyetimiz yok :smiley:

boyle bir gunde sizin tarafınızdan atılan ne oldugu anlasılamayan bir mesajı gorduk ve bunun bir acıklamasını istedik sizden arada gecen sure icerisinde de bir acıklama gelmeyince art niyetli bir yazı oldugu sonucuna vardık(dım), ancak siz bize simdi donebildiniz olayda ortaya cıkdı yani bi problem yok aramıza hosgeldiniz ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR