Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 911,904

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

freegraf' Alıntı:
Sn.yunus kardeş Ankaranın dışında meclise giriyorum(TBMM)değil tabi.Misafir konumundayım söz hakkı bana düşmez Ankaralı arkadaşlar ve gercek Topik amcanın sahipleri dururken.Sağol, medeni ve munevver bir duruş gösterdin.teşekür ederim.Bence hiç bir yere gitme ,şimdiden iyi muhabetler diliyorum.Jeep in varsa eyer .bu aralar biraz işin zor.
öylebir yakalamışızki jeep,cileri kuyruğundan tadını çıkarmassak yazık olur bize ama :D :D :D

GaCCaLL' Alıntı:
Öncelikle kendimi tanıtmadım haklısınız o konuda söylediklerinize birşey diyemeyeceğim
İsmim Yunus
Başbakanlığa bağlı bir kurumda sistem admini olarak görev yapmaktayım ve ayrıca bu forumda aktif birisi değilim uzun süredir.
yazığım postta uslup bozukluğu var haklısınız onun içinde özür diliyorum sizden ama o postu editleyemediğim için değiştiremedim kusuruma bakmayınız ki attığım posttan sonra baya bi muhabbet dönmüş sağolsun son_kral_54 isimli üye p.m. atmasaydı olanlardan haberim bile olmayacaktı ki nerdeyse koyduğum resmin sitenin sahibi olabileceğim ve hit kazandırmaya çalışıyorum gibi bir izlenim oluşmuş, malesefki ne o siteyi nede sahibini tanırım. ve sizde nasıl görünüyor o mesaj bilmiyorum bende göründüğü şeklinide prinscreen alarak buraya koyuyorum ki sizinde içiniz rahatlasın

http://img827.imageshack.us/img827/5541/resimrv.jpg

nezih ortamınız bozma gibi bir niyetim yok olmadı olmazda zaten ama tepkileriniz oldukca dikkat çekici ve bir o kadar da can yakıcı olmuş ben hatamı kabul ediyorum istiyorsanız üyeliğimide sildirin ki ortamınız bozulmasın..

tekrardan hepinizden özür diliyorum verdiğim rahatsızlıktan dolayı.

Edit:Önceden yollanan mesajlarda düzeltilebiliyormuş kabalığımı mazur görün.

Of be Yunus Bey;
yakıştı mı sizin gibi bir sistem yöneticisine bu iş :smiley:
siz bilirsiniz ama öncelikle kimlik bilgilerinizi bir tamamlayın profilinizden ..
hoşgeldiniz

SABIR IYIDIR

hamdıııı abııı bak arabanın tekerını patlatırımm vallaaa oda yetmezse oglunu alır yerden yere vururum sırtını yerden kaldırmam haaa

Ah be Hamdi bey kuyu ya hem de bir kac kuyu ya öyle bir fotoğraf attın ki.Bütün jeepçiler toplansa o kuyulardan.onları çıkaramaz.! Ankara ahalısı 2.Sakarya gurubu 2.diğerleri.vs.vs.Bundan sonra dikatli olmalısın. Sakın açık vereyim deme vallah bedeli ağır olur heleki hasmın Ankara eşrafı ona göre.

mserdemir' Alıntı:
hamdıııı abııı bak arabanın tekerını patlatırımm vallaaa oda yetmezse oglunu alır yerden yere vururum sırtını yerden kaldırmam haaa
ilahi selim sen kurtsun şuanda oda aslan yavrusu, bir senen var bu dediklerine sonrasını düşünemiyorum bile :D :D :D
ayrıca benim tekerler patlarsa seni kim çıkarır o çamurdan ;D ;D ;D
neyse ben işe kaçar.sizlere bol muhabbetler...

freegraf' Alıntı:
Ah be Hamdi bey kuyu ya hem de bir kac kuyu ya öyle bir fotoğraf attın ki.Bütün jeepçiler toplansa o kuyulardan.onları çıkaramaz.! Ankara ahalısı 2.Sakarya gurubu 2.diğerleri.vs.vs.Bundan sonra dikatli olmalısın. Sakın açık vereyim deme vallah bedeli ağır olur heleki hasmın Ankara eşrafı ona göre.
aynen katılıyorum aç kurt gibi benim tökezlememi bekliyorlar.çiğ,çiğ yerler beni.ama neyseki suzuki'm var :D :D :D

son_kral_54' Alıntı:
aynen katılıyorum aç kurt gibi benim tökezlememi bekliyorlar.çiğ,çiğ yerler beni.ama neyseki suzuki'm var :D :D :D

hamdı abı varyaa eger tekerın taşa degsın gazetelere bıle ılan vercem hamdı abı battı dıye

tuncerersoy' Alıntı:
bagajının tavanına taş deymesin, maşallah çok güzel olmuş vede yakışmış güle güle kullan.
İçine neler dolduracaz (tavuk, hindi, kuzu) ;D ;D

cok sağol tuncer abı tesekkurederım bagaja sen ne ıstersen doldururuz abı ayıpettın ;D ;D

Alfonse' Alıntı:
Yapınca yükseltmeyi, takınca Mt' yi senide görücez......... ;D ;D

Yıllarca tertemiz araç seven, ;) yiyince aşıyı ;) çamurlu seviyor makineyi, yıkatmıyor bi hafta, gururla geziyor... ;D ;D
Yıllarca araç alçaltmakla uğraşan ;) yiyince aşıyı ;) nasıl yükseltiriz diye uğraşıyor... ;D ;D

Bu arada, gidemedim bu gün Yıldız' a sefer.... bakamadım parça...
Cumartesi gelecek olan mutfakçilar bugün geldi....

Hallederiz, ilk fırsatta gidicem, bide zaten İstanbul için krank bakmam lazım, biliyorsun...

ben sadece işin çamurunda degilde birazda aracın goruntusundeyim hehe napıyım pek aram iyi degil camurla ;D

bende gidemedim henuz yıldıza :smiley:
ama bi arkadasta 76 cherokee nin korumaları mevcutmus onlara bi bakıcaz uyarmı diye ;)
yada
yine usta olan bi arkadas ben sana sacdan yaptırırım dedi idi belkim onun ile bi sanayi yapar bakarım nası bişey olabilir diye :smiley:
ilgin için tesekkur ederim.

İyi akşamlar...

Şimdi gitçem.... Sonra gelcem... 133. sayfadan okucam felan... ;D

İyi akşamlar... :smiley:

edarcan' Alıntı:
Günaydın...

DUR YOLCU
Bilmeden Gelip Bastığın Bu Toprak
Bir Devrin Battığı Yerdir.

Şehitlerimizin ruhu şad olsun...

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

aaaaaaaaaa,

Esraaaaaaaaa,

Serdar nasıl?

Selamlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR