mserdemir' Alıntı:haaa daha oncedende vukuatların var oylemı hahahah
benım kamyon uzun yoksa senın o cıkamadıgın yerde ben cekırdek cıtleyerek cıkarım ;D ;D ;D
hamdı abı arkandayımm nefesımı ensende hıssedeceksın arac cukura duşse aha kaldı dıye vercem ateş vercem ateşi hahaha
bekliyorum erhan yarın gelecekler bu aksam kayınvalidelerde kalıcam artıkbrothers' Alıntı:sefer ne yaptın kombi işini ?
ttos' Alıntı:bekliyorum erhan yarın gelecekler bu aksam kayınvalidelerde kalıcam artık![]()
son_kral_54' Alıntı:geçen spor ayakkabı soruyormuş.demekki aldı. baksanıza ben gelince topukladıson sürat...
oysa yokluğumda ne güzelde cirit atıyormuş topicte![]()
oohhh ne ala. boz kombiyi gölü göçü kayınvalideye at ekmek elden su gölden. ;Dttos' Alıntı:bekliyorum erhan yarın gelecekler bu aksam kayınvalidelerde kalıcam artık![]()
son_kral_54' Alıntı:oohhh ne ala. boz kombiyi gölü göçü kayınvalideye at ekmek elden su gölden. ;D
aracı çamurlamazsın yıkama parası vermezsin.
aslında taktik hiç fenada değil![]()
![]()
![]()
![]()
brothers' Alıntı:akılalır iş değil ya kombi bozuluyor 2-3 gün sonra servis müdahale ediyor bu arada çoluk çocuk soğukta :-\
firmanın merkezini arasaydın öncelik isteseydin çocuk var diye
;D ;D ;Dson_kral_54' Alıntı:oohhh ne ala. boz kombiyi gölü göçü kayınvalideye at ekmek elden su gölden. ;D
aracı çamurlamazsın yıkama parası vermezsin.
aslında taktik hiç fenada değil![]()
![]()
![]()
![]()
brothers' Alıntı:abi yalnız " kayınvalide " olayını atlamayalım ; biran önce gelse kombiciler ;D ;D ;D
umarım bu yazdıklarımı hanım görmez ;D ;D ;D
sinan54' Alıntı:selimle fazla uğraşmayın o ankaranın süpermeni her ne kadar hamdi de aksi görsel belgeler varsada ;D ;D ;D