mserdemir' Alıntı:haaa daha oncedende vukuatların var oylemı hahahah
benım kamyon uzun yoksa senın o cıkamadıgın yerde ben cekırdek cıtleyerek cıkarım ;D ;D ;D
hamdı abı arkandayımm nefesımı ensende hıssedeceksın arac cukura duşse aha kaldı dıye vercem ateş vercem ateşi hahaha
bekliyorum erhan yarın gelecekler bu aksam kayınvalidelerde kalıcam artıkbrothers' Alıntı:sefer ne yaptın kombi işini ?
ttos' Alıntı:bekliyorum erhan yarın gelecekler bu aksam kayınvalidelerde kalıcam artık
son_kral_54' Alıntı:geçen spor ayakkabı soruyormuş.demekki aldı. baksanıza ben gelince topukladı son sürat...
oysa yokluğumda ne güzelde cirit atıyormuş topicte
oohhh ne ala. boz kombiyi gölü göçü kayınvalideye at ekmek elden su gölden. ;Dttos' Alıntı:bekliyorum erhan yarın gelecekler bu aksam kayınvalidelerde kalıcam artık
son_kral_54' Alıntı:oohhh ne ala. boz kombiyi gölü göçü kayınvalideye at ekmek elden su gölden. ;D
aracı çamurlamazsın yıkama parası vermezsin.
aslında taktik hiç fenada değil
brothers' Alıntı:akılalır iş değil ya kombi bozuluyor 2-3 gün sonra servis müdahale ediyor bu arada çoluk çocuk soğukta :-\
firmanın merkezini arasaydın öncelik isteseydin çocuk var diye
;D ;D ;Dson_kral_54' Alıntı:oohhh ne ala. boz kombiyi gölü göçü kayınvalideye at ekmek elden su gölden. ;D
aracı çamurlamazsın yıkama parası vermezsin.
aslında taktik hiç fenada değil
brothers' Alıntı:abi yalnız " kayınvalide " olayını atlamayalım ; biran önce gelse kombiciler ;D ;D ;D
umarım bu yazdıklarımı hanım görmez ;D ;D ;D
sinan54' Alıntı:selimle fazla uğraşmayın o ankaranın süpermeni her ne kadar hamdi de aksi görsel belgeler varsada ;D ;D ;D