Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 909,704

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

abi selim forumu terk etti herhalde ;D ;D ;D cevap gelmiyor

Etiketler

mserdemir' Alıntı:
haaa daha oncedende vukuatların var oylemı hahahah

benım kamyon uzun yoksa senın o cıkamadıgın yerde ben cekırdek cıtleyerek cıkarım ;D ;D ;D

hamdı abı arkandayımm nefesımı ensende hıssedeceksın arac cukura duşse aha kaldı dıye vercem ateş vercem ateşi hahaha

hamdi abinin bi turlu ensesinden inmedinki zaten nerede ise hamdi abi bi organizasyonda olmaz ise sende katılmıyacaksın ;D

geçen spor ayakkabı soruyormuş.demekki aldı. baksanıza ben gelince topukladı :D son sürat...
oysa yokluğumda ne güzelde cirit atıyormuş topicte ;)

ttos' Alıntı:
bekliyorum erhan yarın gelecekler bu aksam kayınvalidelerde kalıcam artık :smiley:

akılalır iş değil ya kombi bozuluyor 2-3 gün sonra servis müdahale ediyor bu arada çoluk çocuk soğukta :-\

firmanın merkezini arasaydın öncelik isteseydin çocuk var diye

son_kral_54' Alıntı:
geçen spor ayakkabı soruyormuş.demekki aldı. baksanıza ben gelince topukladı :D son sürat...
oysa yokluğumda ne güzelde cirit atıyormuş topicte ;)

;D ;D ;D

dönüşü nasıl olacak merak ediyorum

ttos' Alıntı:
bekliyorum erhan yarın gelecekler bu aksam kayınvalidelerde kalıcam artık :smiley:
oohhh ne ala. boz kombiyi gölü göçü kayınvalideye at ekmek elden su gölden. ;D
aracı çamurlamazsın yıkama parası vermezsin.
aslında taktik hiç fenada değil :D :D :D :D

son_kral_54' Alıntı:

abi yalnız " kayınvalide " olayını atlamayalım ; biran önce gelse kombiciler ;D ;D ;D

umarım bu yazdıklarımı hanım görmez ;D ;D ;D

eyvaaaah ortalşık toz duman fena kapışma vaaaar ;D ama dostlar kendinize dikkat edin arada kaynamayın ;D ;D

brothers' Alıntı:
akılalır iş değil ya kombi bozuluyor 2-3 gün sonra servis müdahale ediyor bu arada çoluk çocuk soğukta :-\

firmanın merkezini arasaydın öncelik isteseydin çocuk var diye

aradıgım yer zaten bolge idi erhan 2 gun sonrasına servis gonderme olayını nereye sikayet edebilirim diye sordum ben alabilirim diye cevapladı karsımdaki zaten telefon konusmalarımızda kayıt altına alınıyor dedi yani anlıyacagın sikayetde etseniz isin sonu 2 gun sonraya oldu ne diyim ki artık :smiley:

son_kral_54' Alıntı:
;D ;D ;D
abi tarafları sasırdın sanırım huuuu ben sefer selim degil ugrasılacak kişi ben degilim :D :D :D

brothers' Alıntı:
abi yalnız " kayınvalide " olayını atlamayalım ; biran önce gelse kombiciler ;D ;D ;D

umarım bu yazdıklarımı hanım görmez ;D ;D ;D

ilk organizasyonda hanımların bi gorusme konusma yapması gerekecek sanırım ;D

yetttııım gayrı bıraz once tam ben yazarken ensemde mudur bıttıde cok korktum kapattım bende :smiley::smiley::smiley::smiley::smiley:

demek oyle erhan abı haa alacagın olsunn bak safını bellıet yavas yavas gelıyo resımlerr vıdeolar

20110213231.jpg

20110213232.jpg

selimle fazla uğraşmayın o ankaranın süpermeni her ne kadar hamdi de aksi görsel belgeler varsada ;D ;D ;D

sinan54' Alıntı:
selimle fazla uğraşmayın o ankaranın süpermeni her ne kadar hamdi de aksi görsel belgeler varsada ;D ;D ;D

sınan abı bendede var gorseller hamdı abıye cok fena guzellıkler dusunuyorumm durr az kaldı şu hafta sonu bı olsunn sorcam ben pazartesı gunu onu cok guzel suprız beklıyo

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR