Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 908,151

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

en altdakı resıme baktımda vıncde cok yakısacak araca

Etiketler

mserdemir' Alıntı:
en altdakı resıme baktımda vıncde cok yakısacak araca
Bu gidişle çelik tampon vinç tavan sis farları derken arabanın iyice çekli değişecek gibi görünüyor

oyle oyle ısın ıcıne gırdıkce sureklı bır seyler yaptırıyorsun bak mesela 20 sn once aselsan pmr telsız aldım cumartesı gunude tavana sepet ve 7 tane veya 5 tane spot takılacak tapmın sokuldu tampon yapılıyor ve arka tarafa cekı demırı yapılacak ooooo iş cok harca harca bıtmıyor valla

ASELSAN-COBRA-MT975-El-Telsizi-KARGO-BEDAVA__35343008_0.jpg

Bu arada senin araçda fena olmamış artık sorun çıkarmayacaktır.hatta birilerini sen kurtarırsın bu gidişle.bende geçen cumartesi aldım aselsan 975 sen ne kadara aldın telsizi?

Hadi bakalım kolay gelsin ikinizede , bittiğinde çok güzel olacak emim araçlar :smiley:

150 lıraya aldım kargoda bedava hanı ;D ;D ;D

gıttıgıdıyordan aldım %5 ındırımde vardı hemen alım dedım

ceranus' Alıntı:
Hadi bakalım kolay gelsin ikinizede , bittiğinde çok güzel olacak emim araçlar :smiley:

tesekkurler zerrın en kısa surede sendede 4*4 gormek ıstıyoruz ;D ;D ;D

Eyvah o zaman biz kazık yemişiz 175 tl.ye çok uygun aldık diye seviniyorduk.neyse ne yapalım daha öğrenecek çok işimiz var.Telsizin hayırlı olsun güle güle kullan.fakat dağlık arazide yakın mesafede çekimi iyi Konvoyumuz biraz uzun olsa sen başında bende sonunda olsam konuşamayız

Teşekkürler zerrin hanım.Bu arada sizin kulağınızı çınlattık.geçen hafta andofçularla beraber geziye misafir sanatçı olarak katıldık.

valla biz daglık arazıde onun ölçümünü yaptık tam 1,5 km den net cektı bazı yerlede hafıf parazıt oluyordu ama bıraz hareketedınce tam netleşıyordu en son 1,6 km dede gorustuk sonra komple gıttı ama agaclık ve vırajlı bı yerdı

mserdemir' Alıntı:
valla biz daglık arazıde onun ölçümünü yaptık tam 1,5 km den net cektı bazı yerlede hafıf parazıt oluyordu ama bıraz hareketedınce tam netleşıyordu en son 1,6 km dede gorustuk sonra komple gıttı ama agaclık ve vırajlı bı yerdı
Sanırım ilk aşamada hiç yoktan iyidir.Şimdilik işimizi göreceğini düşünüyorum.

mehmet cakmak' Alıntı:
Eyvah o zaman biz kazık yemişiz 175 tl.ye çok uygun aldık diye seviniyorduk.neyse ne yapalım daha öğrenecek çok işimiz var.Telsizin hayırlı olsun güle güle kullan.fakat dağlık arazide yakın mesafede çekimi iyi Konvoyumuz biraz uzun olsa sen başında bende sonunda olsam konuşamayız

mt 975 aldıysan hiç üzülme aldığın fiyat normal elektronik mağazalarında 190 tl

Evet abi aldım.Ama daha uyguna da varmış.ne yapalım aldık artık.bir eksiğimizi daha tamamladık sayılır

zaten onları beraber yapcaz artık anlayan sensın valla ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,750
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR