Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,195

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

06kalıpçı57' Alıntı:
fırat mta dan cıkma fj70 harıka dıyorlar imkanın varsa dene derım benımde nıyetım var

mehmet abi araçlarda turbo yok, 4 vides, hidrolik direksyon yok ve yıpranmış diyorlar araca 15000 den fazla verilmez diyorlar...

oktay 17600 yanasıp almıs bugun yanasıpteydım 23 ıstıyor bana 21 bırakıyor turbo yok hıdrolik dıreksıyonda yok ama aracların cogu ıyı on ve arkalar yaylı tıp dort lastık arazıde capraz gecıslerde yere tam basıyor enbuyuk ozellık o zaten parayapan kısmıda o fazla masraf yapmadan bınmek lazım L200 satarsam alacagım ::smiley: ::smiley:

evet bu tip araçlara fazla masraf yapmadan kullanmak lazım mumkunse standart haliyle, zaten bu tıp aracların standart halıyle modoıfyelısınde pek fark olmaz cj ler gıbı araclardır...

FJ70 i alıp standart haliyle kullanmak mümkün ama bu araçlara dengesini bozmadan 3" yükseltme yapılabiliyor, doğru lastik seçimi ile toplamda 5,5" e kadar yükselmiş olur, 4 ileri vites meselesini sadece şanzumana 2 adet dişli ilavesi ile 5 vites yapmak da mümkün, kesme, biçme, kaynak yapma, torna etme diye bir şey söz konusu değil, orijinal parça ile bu işlemi yapılabiliyor, örnekleri var.
çok kaba bir hesapla
- yükseltme
- lastik
- 5 ileri vites
işi de biliyorsanız 3,5 - 4 bin liraya biter,
tek sıkıntı 2,5 litre dizel istediğiniz gücü üretemeyebilir,
hidrolik direksiyon da bana göre çok elzem değil, olsa da olur, olmasa da olur, çok da lazımsa sonradan takılabilir.
aracın maliyeti 18 ilaveler 4 toplamda 22bin lira, bu paralara bu tarz bir araç alınması mümkün değil, niyeti olan arkadaşlara çok söyledik, alın diye ama bitti artık, MTA da da araç kalmadı.

işi bilenler alıp üzerine 3-5 koyup millete ......

TEKNIKISLEM' Alıntı:
yok be Usta; :smiley:
vinci alalı çok oldu, yeni takabildik, o arada tampona da bir kaç müdahale yaptık, hepsi çıktı aradan.

Metin hocam hayırlı ossun...
Bende düşünüyorum ama karar veremedim,ilk görüşmemizde detayları görüşelim,ruhsata işletme vs gibi
Birde portatif vinçden bahsediliyor(elektrikli) ister öne ister arkaya takılabiliyor.
sitede dacia duster araçlar kısmında örnekleri var ama biraz gücü düşük aletlerin..
SELAMLAR,SAYGILAR......

İyi geceler fırat bey sizin bahsettiğiniz araçlar Lj 70 2.5 litre dizel olanları sanırım fj 70 ler 4.0 benzinli olanları ve bence bulunabilirse bu 3 aracın arasından alınacak tek araç bj 70 3.4 dizel olanı ama malesef türkiyede çok nadirler ama

Merhabalar,
Toyotalar çok güzel ama eski toyotalara Ankara'da bir yer dışında parça bulmak zor. Tekel gibiler...
İşim nedeniyle hurdalık gezmeye de vakit kalmıyor pek. Ben yürütemem gibi görünüyor o arabaları.

Son dönemde Benzin LPG, dizelden daha iyi bir alternatif olmaya başladı... Benzin ile motorin vergisini eşitleme durumları var sanırım ilave olarak.

Araç aramaya başladıkça kare kasa xjlerin neden bu kadar talep gördüğünü anlamaya başladım...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR