Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 914,127

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Hüseyin Hocam teşekkürler, daha iyisi senin olsun İnşallah.
işin gerçeği vinç uygulamaları, montajı, ruhsata işletme, kullanım ve kapasite hakkında çok deneyim ve bilgi sahibi olduk.
özellikle
- uygulama, montaj ve güç hesaplarında Hüseyin ERTAS Hocam
- belgelendirme, idari konular, muayene detayları, kullanım bilgileri konularında Serkan OZKAN Hocam
- vinçleme, dikkat edilecek konular, güvenlik, kapasite bilgileri hakkında, yaşadığımız saha tecrübeleri ile hepimiz oldukça bilgi sahibi olduk, (özellikle bu konular da Amir GANJAVI ve Hamdi TEKMEN de sağlam bilgi var)
ilk buluşmada bu detayları size aktaralım.

TOPUZ19' Alıntı:
Metin hocam hayırlı ossun...
Bende düşünüyorum ama karar veremedim,ilk görüşmemizde detayları görüşelim,ruhsata işletme vs gibi
Birde portatif vinçden bahsediliyor(elektrikli) ister öne ister arkaya takılabiliyor.
sitede dacia duster araçlar kısmında örnekleri var ama biraz gücü düşük aletlerin..
SELAMLAR,SAYGILAR......

son hali ...

VINCLENDIK_Registered By_S.OZKAN.jpg

selam herkese hayırlı cumalar. metin abi cj güzel olmuş ALLAH güle güle kullanmak nasip etsin abi

huseyın abı inanki ilk aşkgibi birtürlü unutamıyorum toyotayı herseyini özlüyorum gercektende harıka arabaydı gungectikce anlıyorum kıymetını birde turbolu olsaydı hayatta satmazdım hala icimde

huseyın abı özledık abı gözden ırak gönüldende ırak olur arayı fazla acmayalım lutfen yanı sevkı abıde gozukmuyor ceza kesecegım sızlere haberınız olsun

metin hocam hayırlı olsun vinç ve tampon:smiley:

fırat Allah analı babalı buyutsun biraz gec oldu kusuruma bakma yeni okudum :smiley:

Murat, Sefer çok teşekkür ederim. Ancak doğum hayırlısıyla Aralık Ayı sonunda olacak inşallah...
Biraz daha sabretmemiz gerekiyor. Ama çok az kaldı:smiley:
Çok teşekkür ederim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR