Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,209

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

araziaraçlarına merakım var çok bilgim yok gezenbilirde araştırıp kısa zamanda birtane araç almak istiyorum aracımı aldıktansonra bende gezilere katılmak istiyorum

Etiketler

Usta biraz bekle "Aşçı" ya yemek hakkında yorum gelsin bakalım,
tedbir olarak bağ evi ve giriş izini işi için bir görüşme yaptım,
iş plaka ve kişi sayısı bildirmeye kaldı,
acele yok ...

Mehmet Hocam
sen önce tam olarak hedefini belirlemelisin
- tek arabayı çok amaçlı mı kullanacaksın
- piknik mi yapacaksın
- kamp mı yapacaksın
- offroad mu yapacaksın

ondan sonra sırasıyla
- araç tipi
- yakıt tipi
- motor tipi
- otomatik-manuel seçenekleri
- donanım ilaveleri
belirleyip,
araç marka ve modeline karar verirsin, o vakit doğru seçimi yapma imkanın olur.
forum u detaylı incele , zaten yazmışsın araştırıyorum diye,

ve;
küçük de bir tavsiye sakın ha "araç alacağım tavsiye" şeklinde bir başlık açma, "şu kadar param var, ne alayım" diye sorular da sorma, bolca oku, zarar görmezsin, bir süre sonra yaptığın çalışmalar sorularına da yansır, kibarca, nazikçe soracağın her soruya, aynı tarzda cevaplar alıp, doğru seçimi yaparsın, o aşamada da zaten buralardan birileri muhakkak tavsiye baabında sana yardımcı olur/olacaktır.

gönlüne göre olsun.

bence tabii ...

twinax' Alıntı:
araziaraçlarına merakım var çok bilgim yok gezenbilirde araştırıp kısa zamanda birtane araç almak istiyorum aracımı aldıktansonra bende gezilere katılmak istiyorum

Ben bu sezon peşinize takılmak için bi lada mı alsam???
Evde telsiz sandalye mapa termos bana bakar, ben onlara...

fıratcıgım dogru bır karar olabılır hem ucuz hem azyakar tamırını herkez yapar çamurda onnumaradır benimbile aklımdan geciyor

Abi bunu bi değerlendirelim olmadı... Bütçe durumları kısıtlı ama araçsızlık da başıma vurdu...
Nasıl bir virüsmüş ya bu...

fıratcıgım bende L200 satılıga cıkardım nakıt sıkıntım var satarsam kalan butceyle 15.18 bın tl arası araç bakacagım bende arabasız yapamam dogaya çıkmam lazım oralarda rahatlıyorum stres atıyorum allah yardımcımız olsun busene fazlada balıga gıdemedım aslında balıkta bana iyi geliyor

Sentinel' Alıntı:
Ben bu sezon peşinize takılmak için bi lada mı alsam???
Evde telsiz sandalye mapa termos bana bakar, ben onlara...

fırat series 3 den geriye onlar mı kaldı:smiley: benim sherokeden bir bagaj dolduracak malzeme çıkmıştı halat mapa vs :smiley:

Arabayı alan arkadaşa fren merkezleri, sinyal kolu, tamir takımları, karter contası, bobin, benzin pompası vs bi sürü malzeme verdim....
Geriye fazla bişey kalmadı.
Serme zincir vs hep gitti.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-kia-orjinal-bakimli-s-s-lpg-muayeneli-100394525/detay

Bu araçlar hakkında bilgisi olan var mı acaba?

Ömer abi'nin araçla şanzımanı arazisi falan aynıdır diye düşünüyorum
motorda 2.0 140 beygir civarı olsa gerek...

kronik sorunu var mıdır? parça bulunur mu? yürüyeni sağlam mıdır? vs vs
bir değerlendirebilirsek sevinirim...

Sentinel' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-kia-orjinal-bakimli-s-s-lpg-muayeneli-100394525/detay

Bu araçlar hakkında bilgisi olan var mı acaba?

Ömer abi'nin araçla şanzımanı arazisi falan aynıdır diye düşünüyorum
motorda 2.0 140 beygir civarı olsa gerek...

kronik sorunu var mıdır? parça bulunur mu? yürüyeni sağlam mıdır? vs vs
bir değerlendirebilirsek sevinirim...

Fırat merhaba ben kendi aracımdan mekanik yönünden çok memnunum bu araçlarında aynı sağlamlıkta olduğuna şüphem yok arazi şanzımanı aynıdır herhalde çünkü aynı model yılı sportage nin porya kilitleri benim araca uyuyordu

arkadaşlar hepinizin bayramını kutluyorum büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpüyorum ve köyüme doğru yola çıkıyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR