murat çelik
Zirve
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
bol sohbetler beyler
bol sohbetler beyler
TEKNIKISLEM' Alıntı:Sefer Hocam
1 adet TEKNIKISLEM siparişidir, beni de listeye ekleyiniz![]()
ttos' Alıntı:hayır yasal bir sıkıntı yok, cihazın frekansları ile oynamıyoruz cıkış gücünü yükseltiyoruz.
ttos' Alıntı:tamamdır metin hocam ekledim listeye
arkadaş ile görüştük yarın yada cuma günü gelecekmiş 5 cihaz demiştim ama fırat bey de düşünüyorsa 6 ya çıkıcaz galiba birde fırat ve metin hocam anten varmı sizlerde yoksa bu arkadaşa mı söyleyelim ?
TEKNIKISLEM' Alıntı:Fırat kusura bakma ya
suratına kapanacaktı
şarjı evde unutmuşum
o bakımdan ...
ttos' Alıntı:cb telsiz arayan arkadasların dikkatine
dun akşam telsiz işleri ile uğraşan polatlıdan bir arkadaş ile tanıştım bizim araclardaki cihazlar hakkında konuştuk kendisinin dediği bizim cihazların güçlerinin çok düşük olduğu bu yüzdende fazla verim alınamadığını belirtti kendisinde 100 adet kuvvetli cihaz varmış bu hafta içi ankaraya gelecekmiş bende 5 adet getirmesini istedim deneme amaçlı eğer dediği gibi güzel cihazlar çıkarsa bu cihazlardan hepimiz alabiliriz, arkadas o cihaz ile polatlıdan bana yayın yaptı sesini aldım ama ben sesimi gönderemedim araya başka birileri girerek iletişim sağladık telefon numarasını alıp konuştum, cihazları bizim için 150TL.den verecek bilginize![]()
Noterci' Alıntı:arkadaşlar merhabalar , Çamlıdere tarafını neden hiç düşünmüyorsunuz, ulaşımda kolay, E5 den vey otobandan 100 Km. çevresinde en az 50 - 60 cm. kar var, çoçuklar ve mangal için ideal
Sentinel' Alıntı:Güzel haber
şu an kaç kişide cb var?
benim bildiğim Serkan'da var bitane
TEKNIKISLEM' Alıntı:Sorgun güzel ama mesafe uzun, geçen sene gitmiştik, iyi de vakit geçirdik
ama
360-390km gidiş-dönüş yol yaparız,
bu yolun 20-40 km si arazide geçer,
hava 17.00 kararıyor,
dönüş yolu azap oluyor ...
ayrıca
düzde yakacağımı, arazide yakmak isterim.
ben Işık Dağı derim,
lütfen aynı programa devam
Hüseyin Hocam
Oktay dan da güzergah bilgisi alıp (o tarafı iyi biliyor, gezdirmişti bizi) baharda kamplı, kalmalı, avlanmalı, patlatalım orayı, ...![]()
TEKNIKISLEM' Alıntı::
iyiymiş
çoğunuk ne derse o zaman ...
jeomad' Alıntı:Program Işıkdağı,
Süpriz dedim,
Bidahaki haftaya da sorgun yaparız.
;D
Serko' Alıntı:Murat, geçen sefer de çok istedi Işık Dağı'nı, aslında hepimiz ne zamandır istiyoruz. Programı hiç değiştirmeden, gidelim.
Bir sonraki programımız da Sorgun olsun. Aslında bahar gelse de, Metin Hocam'ın dediği gibi kamp atsak.