Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 909,734

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

güzel yapılmış bir araç yanlız ben suziki ararken çok araştrıdım. suziki alacaksan 16v al dediler 95 modek aşağısı 8v miş . ben ailecede gezeyim diğer işlerimide görsündiye 5 kp düşünüyordum iyiki almışım hem arazide hem performans hemde denge olarak harika araç hiç pişman olmadım. benim arabanın performansını ismail ağbiye sorarsın (mdr) inan keçi Allah nasip ederse bir dert bir keder olmazsa uzun zaman bineceğim niyetim 2500 vey 2000 g.vitara alana kadar buna binmek ;)

Etiketler

sinan54' Alıntı:
güzel yapılmış bir araç yanlız ben suziki ararken çok araştrıdım. suziki alacaksan 16v al dediler 95 modek aşağısı 8v miş . ben ailecede gezeyim diğer işlerimide görsündiye 5 kp düşünüyordum iyiki almışım hem arazide hem performans hemde denge olarak harika araç hiç pişman olmadım. benim arabanın performansını ismail ağbiye sorarsın (mdr) inan keçi Allah nasip ederse bir dert bir keder olmazsa uzun zaman bineceğim niyetim 2500 vey 2000 g.vitara alana kadar buna binmek ;)

yok yok ben tek kapı bır sey alıp dagda bayırda vurup kırıp kımsenın gıremedıgı yerlere gırmek ozellıkle yanal egılımlı takla atmaya musaıt cok dık rampası olan yerlere gırıp cıkmak ıstıyorum anlayacagınız parcalamak ıstıyorum

vay vay vayyyyyy selim yine kopmuşun sen kimin gazına geldin yine :D öyle bir araç bulursan yine kırmızı al derim seni açıyor kırmızı :D
bizim rav4 bayan aracı falan ama renk ten kurtarıyoruz hehehehehe

mserdemir' Alıntı:
el kadar tavana çift sanruf iyiymiş valla ne deyım

benım l200 le tamerın rav4 du cıftleştırıp yavrularını alcaz dımı tamer ;D ;D ;D

mıtsu , suzi , toyota , nıssan bu ne ya japon pazarına döndük ;D ;D ;D

muratla seferide gaza getirelim onlarda japoncu olsun bari ;D ;D ;D

tamertms' Alıntı:
erhan abi geçmiş olsun senin kanalda süveyş kanalı nı geç ti valla çok uzun sürdü ;D

sağolasın tamer ; 17 02 2010 başlangıç ama nihayet sonuna geldik

ben dükkanı kapatayım bari hamdi abi işte , selim evde , sefer kayınvalidede , muratta bir göründü geri kayboldu kimseler kalmadı yine :-[ :-\ :-[

murat yarın öğleden sonra yanındayım karaoğlanı getirecekmisin

tamertms' Alıntı:
selam geldik abi burdayız ...gitmedikki biz biryere :D full time çalışıyoruz nöbetçi tamirci ;D

ne güzel söylemişin '' nöbetçi tamirci '' pazarları bile mesaidesin ; rav'ı toparlayana kadar hiç çıkmazsın artık

yok abi ravın toparlanacak birşeyi yok derli toplu güzel bir araç .ama hafif arazi aracı off road yapılmaz bununla.ben suzuki samurai düşünüyorum aslında tam teknik yükseltme kiti ve arazi modifikasyonlarını yapıp başarılı olacağını düşünüyorum modifiyeye müsait bir araç

tamertms' Alıntı:
yok abi ravın toparlanacak birşeyi yok derli toplu güzel bir araç .ama hafif arazi aracı off road yapılmaz bununla.ben suzuki samurai düşünüyorum aslında tam teknik yükseltme kiti ve arazi modifikasyonlarını yapıp başarılı olacağını düşünüyorum modifiyeye müsait bir araç

bu çift sunroof muhabbeti ne tamer ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR