Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 909,731

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

murat çelik' Alıntı:
özel ilgilencem alırken bak bunu da herkese yapmam beni cekersen haf etmeyesın dıye ;D

etmem etmem sen rahat ol hec meraketme :smiley:

tamertms' Alıntı:
yaaa selim bu gün sen beni gülmekten öldüreceksin yaaa ;D

ölümün bundan olsun tamer

ilahi azrail sen adamı öldürürsun gıbı bısey oldu buda dımı

Etiketler

tamertms' Alıntı:
manuel,klima,çift suroff,sıralı lpg,hd.150.000 km orjinal

hahah ahahaha ahahhaaaaa allahım cok guldum tamer senı kandırmasınlar arabanın tavanı komple yok gıbı el kadar yerde ıkı tane sunroofmu var ahahha desene tavan komple cam

murat çelik' Alıntı:
senın o baktıgın oyuncak olmasın bu araba yaaa çift sanruf var bee :smiley:

el kadar tavana çift sanruf iyiymiş valla ne deyım

benım l200 le tamerın rav4 du cıftleştırıp yavrularını alcaz dımı tamer ;D ;D ;D

tamertms' Alıntı:
çifleştirsek suzuki çıkarmı selim ;D kız olursa jimny erkek olursa vitara . ;D

hahah haahha harbı ha varya bende ıyı guldum bu gun bızı ıyı dagıtmıs tamer su konustugumuz olaya bak ıyı ıcımıze dert olmuş :smiley::smiley::smiley::smiley:

hooop dedik suzikiyi karıştırmayalım bir suziki ancak bir suzikiden doğar ;D ;D ;D aman haaa

jimny'lerin performansını küçünsemeyin bir gün inşallah buralara yolınuz düşerde kız arabası dediğiniz neler yapıyor görün .....

sinan54' Alıntı:
hooop dedik suzikiyi karıştırmayalım bir suziki ancak bir suzikiden doğar ;D ;D ;D aman haaa

aman sınan abı senın suzukı dedıınde araba olsa barı,hanı subaru falan desen neysede, hamdı abı o kadar yapmıs arabayı ancak ısde benım boş l200 le atısıyo hamdı abının yaptıklarını ben benım araca yapsam oooo surukler götururum onu

yok yok seli hamdi senin aklını almış fena korkutmuş seni diline vurmuş bu suziki korkusu ;D ;D ;D ;D ;D ;D inşallah bir gün buralara gelirsiniz fotoğraf çekmeye fırsat bulamazsınız.. ;) bu arada suziki safkan japan çakma değil .. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR